₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی arash52
1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17

بدون عکس

صفحه شخصی arash52

1412 بازدید، 324 پست، نویسنده: arash52

• Kishe Mehr

391 چی میگه این حضرت کربلایی مشهدی حاجی؟ :22:

نمایش یا پنهان متنپیشاپیش حجکم مقبول سعیکم مشکور حاجاقا :24:

نمایش یا پنهان متنجون هر کی دوست داری التماس دعا داریم نخسوزن بنده ی حقیر سراپا تقصیر :9:

• gilas

نه بابا چند وقت بود بازدید صفحه شخصیش اومده بود پایین این کلک رو زده :4:

• دلشاد

داش آرش کجا خبریه انشالله به سلامتی دوباره سفر کربلا میری
    خودت میدونی که سایت بی تو صفایی نداره
    هرجا هستی سلامت باشی خیلی دوست دارم

• ماهی

آرش خان شما بری کی بیاد توی تاپیکا ضد حال بزنه..یا اشعار ضدحالی بسراید...نرو دلمون برات تنگ میشه :83:
    نمایش یا پنهان متنایشالله سفر به سلامت :46:

• hadi04

التماس دعا سلام منو به حج برسون يه سر هم به قبر بيچاره وليعهد عربستان بزن تازه مرده غريبي نكنه
    فدات شم منو يادت نره حتما دعام كن :6:

• Kishe Mehr

حضرت کربلای حاجی مشدی ، هر موقع ناودون طلای مسجد الحرام رو دیدی منو دعا کن :48:

• arash52

بسم الله الرحمن الرحیم

نام تو زینت دنیاست اباعبدالله
    نمک زندگی ماست اباعبدالله

در راستای تنویر افکار عمومی و اینکه بنده روزعرفه و عیدقربان متاسفانه در صحرای عرفات نمی باشم ، عرض می نمایم که اگر عمری باقی باشد آن دو روز مذکور خوشبختانه در کربلای معلی هستم و ضمن عرض خداحافظی با دوستان ، پیشاپیش از همه حلالیت طلبیده و اگر قصور و تقصیری است مرا عفو بفرمایید تا با دلی شاد و ضمیری متکلم وحده و قلبی سرشار از محبت نخسوزن به نسوان و جیبی خالی ، شمارا ترک کنم و اگر کاری با ائمه در عراق داشتید یعنی حاجتی نذری نیازی کاغذی چیزی بنده در خدمتتان هستم . زودتر اعلام کردم که وقت باشد برای دریافت نذورات و غیره :4: با پیام خصوصی اطلاع دهید . البته از کسانی که شماره تلفن دارم تلفنی خداحافظی خواهم نمود .
    به دعای خیر شما بی نهایت نیازمندم
    جون شما و جون سایت
    مبادا بگذارید این سایت به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد و از مسیر خود منحرف شود
    حتما از جفت پا زیاد استفاده کنید که افضل التنبیهات است . انشااله
    یک شماره موبایل عراقی دارم که اگر کار کند این است : 009647817905245
    به هرحال دوشنبه آینده مصادف با نهم آبان از فرودگاه امام خمینی عازم بغداد هستیم و انشاله 16 آبان هم وارد تهران می شویم .
    اصلا راضی به زحمت نیستم که به فرودگاه بیایید و مدیون است کسی که بخواهد در بازگشت برایم گوسفند بکشد و غیره .
    مواظب خودتان باشید و از گذاشتن تاپیکها و پستهای لوس و بیمزه خودداری کنید .
    ضمنا هر قراری بدون حضور من از درجه اعتبار ساقط و حرام است .
    الاحقر
    کربلایی آرش
    30 مهر 1390

• gilas

arash52,
    سفر بی خطر آقا جون آرش مواظب احتیاط خودتو خانواده باش 786
    مارو هم دعا کن :1:

زودی هم برگرد تا نخود کیشمیشام تموم نشده :2:

• hadi04

برو به سلامت داداش ما رو هم از دعاي خيرت بي بهره نذار سلام ما رو هم به آقا ابا عبدالله برسون بگو من ناقابل رو هم قابل بدونه بيام پا بوسش از نزديك مرا قب خودت باش التماس دعا :6: :46:

• mz56mz

التماس دعااااااااااااااااااااااااااا حضرت

• Kishe Mehr

به به حضرت کربلایی دابل آرش :4: عتبات عالیاتتون مبارک :4:
    نقل قول: arash52
    اگر کاری با ائمه در عراق داشتید یعنی حاجتی نذری نیازی کاغذی چیزی بنده در خدمتتان هستم

حاجی مشدی دابل کربلایی، من نذری چیزی ندارم فقط از ائمه یه حاجتی خواستم قراره یه چند گونی دلار (همش صد دلاری :93:) برام بفرستن :82: بی زحمت اونو برام بیارش :9:

راستی با عرض پوزش بنده ی حقیر سراپا تقصیر نمیتونم بیام پیشواز و استقبال و این چیزات :4: ولی خواستی ولیمه بدی دعوت کن با اهل و عیال میاییم :24:

• دلشاد

من که میدونستم سفر به کربلا را داری
    arash52,
    داداش کربلایی انشالله سفر به سلامتی و پر برکت و خیر باشه و به سلامت برگردی انشالله سفر حج هم قسمت بشه سوغاتی ما فراموش نشه سلام ما را هم به صاحبان بین الحرمین برسون التماس دعا :48:

• ژنرال

انشالا زیارت مکه و مدینه ... :46:

التماس دعا داریم خیلی... حرم حضرت امیرالمومنین(ع) مارو به طور ویژه یاد کن ...

سفر بی خطر ...

• هاچو هاچو

خوشا به حالت آرش جان :11: واقعا خوشا به سعادتت :24: حرم حضرت علی (ع) منو هم یاد کن و بخواه از ایشان که شیعه خوبی براشون باشم :9: و یار خوبی برای فرزندش :5: انشالله یه روز با هم بریم
    نمایش یا پنهان متناگر دعای ناجور برام بکنی بالاخره ما هم حرم امام رضا میریم :86:

این دوبیتی زیبا رو هم از قول من تو بین الحرمین بخون :8:
    نون قلم نبی ست و ما یسترون حسین
    طاق فلک علی ست به عالم ستون حسین
    خلقت تمام حضرت زهراست خون حسین
    با یک قیامت است هم الغالبون حسین

تصویر در دسترس نیست

• sib

التماس دعا :65:

• حورا

یادی هم از من بکنید :44:
    ایشالله بسلامتی بریدو برگردین :46:

• Life Dream

حتما از جفت پا زیاد استفاده کنید که افضل التنبیهات است . انشااله

:23: :23:

التماس دعا آرش جان، خدا به همراهت و انشالله كه به سلامت بري و برگردي، فقط مواظب باش اشتباهي ماشين سوريه رو سوار نشي قاطي كماندوها بشي! :4:

انشالله كه زيارتت قبول درگاه حق تعالي واقع بشه و ما رو هم از دعاي خير بي نصيب نكن :48:

• نخبه

ضمنا هر قراری بدون حضور من از درجه اعتبار ساقط و حرام است .

اخ جان برم یه برنامه قرار بزارم تا این ارش 50 و خورده ای نیومده یکم صفا سیتی کنیم :4: جای صفا سیتی سایت هم خالی (مسعود طلا رو میگم ) برای مسعود طلا هم دعا کن که برگرده:23:

به سلامت مواظب خودتون باشید دوست داشتی و یادت افتاد برای ما هم دعا کن..من یه چی از خدا میخام که نیتونم به شما بگم بگو بیاد از خودم بپرسه :5:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    دوست داشتی و یادت افتاد برای ما هم دعا کن..من یه چی از خدا میخام که نیتونم به شما بگم بگو بیاد از خودم بپرسه :5:

تابلوئه دیگه :50:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: