₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » والا با اون نونتون.....
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » والا با اون نونتون.....
1 2

بدون عکس

والا با اون نونتون.....

1251 بازدید، 32 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

دو روزه با دختره رفیق شدی، میپرسه فامیلیت چیه؟ میگی میخوای چی کار؟ میگه میخوام ببینم به اسم بچههامون که انتخاب کردم میاد یا نه!!والا با اون نونشون

· به راننده تاکسی میگم سیگارتو خاموش کن به دودش حساسیت دارم، برمیگرده میگه جوونای سن تو کراک میکشن تو به دود سیگار حساسی!!والا با اون نونشون

· هر روز تو دانشگاه میبینیم ۱۰۰ تا دختر مدرسه ای رو به صف کردن، معلمشونم جلو، آوردن بازدید از دانشگاه، مگه باغ وحشه اینا رو هر روز میارین بازدید!!والا با اون نونشون

· اینم از مجلس ختم، با کفش رفتیم با دمپایی برگشتیم!!والا با اون نونشون

· یارو رو آوردن تو تلویزیون، زیر اسمش نوشته: "کارشناس مسائل یمن"، من موندم این بنده خدا تو این ۴۰ سال از چه راهی نون در میآورده!!والا با اون نونشون

· پارسال همت مضاعف رو فقط عزرائیل فهمید، امسال هم جهاد اقتصادی رو فقط ربع سکه!!والا با اون نونشون

· قبلاً برق میرفت بابامون فحش رو میکشید به اداره برق، الان برق میره خوشحال هم میشه!!والا با اون نونشون

· خانومه ناراحت توی تاکسی: به فاصله چند روز هم شوهرم بهم خیانت کرد هم دوست پسرم!!والا با اون نونشون

· فدراسیون فوتبال فقط تو 6 ماه، نیم میلیارد تومن از فحاشی فوتبالیستها درآمد داشته. یعنی به عبارتی قیمت فحش از قیمت طلا زده بالاتر!!والا با اون نونشون

· واسه دوست دخترت شارژ می فرستی، بعد میگه تو بزنگ!!والا با اون نونشون

· واسه داداشمون رفتیم خواستگاری، ننه جون طرف در اومده میگه ۲۰۱۲ تا سکه مهریه به نیت المپیک لندن!!والا با اون نونشون

· هر بار که صفحه ی فیلترینگ رو دیدم یه صلوات فرستادم. مامانم میگه همینطور ادامه بدی جات تو بهشته!!والا با اون نونشون

· میگه به خدا راست میگم. طرف میگه نه، اگه راست میگی بگو به جون مامانم!!والا با اون نونشون

· یه عمر رفتیم سینما آخر نفهمیدیم دسته های صندلیش ماله خودمونه یا بغل دستیمون!!والا با اون نونشون

· ایران که هستیم توی سوپرمارکت دنبال جنس خارجی میگردیم، بعد خارج که میریم میافتیم دنبال جنس ایرانی!!والا با اون نونشون

· یارو گیتار الکتریک تو اتاقم دیده میگه تو هم شیطان پرست شدی!!والا با اون نونشون

· جشن میگیرن گوسفند میکشن، عزاداریه گوسفند میکشن، ماشین میخرن گوسفند میکشن، پسر اقدس خانوم رو ختنه میکنن گوسفند میکشن، بعد به گاوبازای اسپانیایی فحش میدن!!والا با اون نونشون

· برنامه احکام گذاشتن، ملت زنگ میزنن، یکی میگه من رکعت اول، توی رکوع یادم افتاد سجده نرفتم! حکمش چیه؟!!والا با اون نونشون

· سریال ستایش زنه به شوهرش میگه: باردارم! شوهره بجای اینکه بغلش کنه میره بیرون، رو به بقاله داد میزنه هووووراااا!!والا با اون نونشون

· طرف سوار اسب شده، عکسشو گذاشته فیس بوک، میگه اون بالاییه منم!!والا با اون نونشون

· تبلیغ پارک آبی نشون میدن یارو با شلوار لی و پیراهن مردونه سر میخوره رو سرسره های پارک آبی!!والا با اون نونشون

· رفتم سوپر مارکت میگم آقا کرم کارامل دارین؟ میگه کرم فقط ساویز داریم!!والا با اون نونشون

· سالای پیش جایزه بانک ملت یه منزل مسکونی بود، امسال شده ۶۰ لیتر بنزین، سال دیگه میشه یه شونه تخم مرغ، سال بعدشم دوتا تافتون یه بربری هم وسطش!!والا با اون نونشون

· غار علیصدر به قندیلاش معروفه، اونوقت ملت میرن قندیلاشو میکنن یادگاری میبرن با خودشون! یکی نیست بگه آخه با اون قندیل میخای چیکار کنی؟!!والا با اون نونشون

· میری از خودپرداز پول بگیری، رمزتو میزنی پول بر میداری، بار دوم کارتو میذاری، رمز رو اشتباه میزنی، یکی از پشت میگه: آقا رمزتو اشتباه زدیها!!والا با اون نونشون

· بابام نشسته یه میزگرد به زبون آلمانی میبینه، میگم مگه میفهمی چی میگن؟ میگه قیافه هاشونو که میبینم میفهمم در مورد چی حرف میزنن!!والا با اون نونشون

· سربازه اومده مقابل دبیرستان دخترونه کشیک بده مزاحمت ایجاد نشه، خودش چشمک میزنه به ملت! خدا هم که فقط نشسته با ابی چای مینوشه!!والا با اون نونشون

· رفتیم باغمون، دیدم جا نیست برای خودمون که بشینیم! اینجا ایران، گور بابات پی ام سی!!والا با اون نونشون

· بغل دستیمون توی هواپيما از اول تا آخر به اسلام فحش میداد، وسطهای پرواز هواپیما یه تکون خورد، گفت «يا ابالفضل»!!والا با اون نونشون

· خبرنگار رفته تو یه روستا سوال میکنه با یارانه تون چیکار کردین؟ مرده میگه: قبض هامونو پرداخت کردیم، چندتا قسط دادیم، شهریه دانشگاه دخترمو دادیم، یه تراکتور هم خریدیم! تازه یه مقداری هم پس انداز کردیم!!والا با اون نونشون

· پسورد اینترنت وایرلسم رو عوض کردم، همسایمون زنگ زده میگه پسوردتو عوض کردی؟ میگم نه! میگه آخه قبلاً شماره موبایلت بود، الان هرچی میزنم کانکت نمیشم!!والا با اون نونشون

· رفتم شلوار جین بخرم، اولی رو پرو کردم یه کم تنگ بود. فروشنده گفت: یه دوبار بپوشی جا باز می‌کنه! دومی رو پوشیدم یه کم گشاد بود. فروشنده گفت: چیزی نیست یه دو بار آب بخوره تنگ میشه!!والا با اون نونشون

· کاردار سوئیس رو احضار کردن که بره به آمریکا بگه چرا عربستان نیروهاشو فرستاده بحرین!!والا با اون نونشون

· میری آدامس اوربیت بخری، بقاله به جای بقیه پول، بهت آدامس شیک میده!!والا با اون نونشون

· یه تی شرت خریدم کلی مارک نایک روشه بعد رو یقه‌ش نوشته تولیدی برادران عباس‌پور!!والا با اون نونشون

· رفیقم زنگ زده میگه ویسکی سراغ نداری؟ میگم برای چی میخوای؟ میگه بابام امشب از کربلا میاد کلی مهمون داریم!!والا با اون نونشون .

• hadi04

نقل قول: The one
    نه اوللل خب برم بخونم

:79: امین شیرجه زد افتاد جلو :17: :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    اصن یه وضعی ِ

بی ریخت آقا اوضاع بی ریخته اساسی ای تو روحت PMC :83:

• hadi04

میگم راستی من هیچوقت نفهمیدم این والا با این نوناشون یعنی چی؟!!

الان به طور واضح برات توضیح میدم البته باید بیای این پایین بالا روم نمیشه :9:
    نمایش یا پنهان متنیارو رفته بوده توی صف نونوایی یه دفعه به قول شیرین تلنگش در میره همه بر میگردن نگاهش میکنن اونم میگه والا با این نونتون :83: حالا گرفتی قضیه رو؟ :4:

• hadi04

حالا مگه چند ریشتر بوده که همه فهمیدن ضرب المثلش کردن؟

مهم پایین ریخته شدن شیشه نونوایی بوده که حاصل شد :23:

• بچه مثبت

نقل قول: The one
    چندمممم
    شما اولی :4:
    به من میگن امین ِ فداکار :83:

اصن یه وضعی ِ :83:
    تو روحت پی ام سی :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• yasiii

:1:
    نمایش یا پنهان متن :23:

• hadi04

به من میگن امین ِ فداکار

ببخشید یه سوال داشتم خارج از موضوع تاپیک؟
    شما تخصص فداکاریتون توی چیه؟ دستتون رو میکنید توی سوراخ یا لخت میشید لباستون رو آتیش میزنید ؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنفقط ببخشید یه دفعه جوگیر نشید نارنجک ببندید به خودتون و برید زیر تانک :83: شوخی کردم :9:

• ژنرال

کلافه ام! :62:

بعدن میام میخونم

• بچه مثبت

نقل قول: hadi04
    شما تخصص فداکاریتون توی چیه؟
    تخصصم تو انفجار پست و تاپیکه! بدون اینکه آب از آب تکون بخوره پست رو منفجر کردم. حال کردی؟ :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• hadi04

تخصصم تو انفجار پست و تاپیک بود! بدون اینکه آب از آب تکون بخوره پست رو منفجر کردم. حال کردی؟

:89: ایول بابا تا صبح هم دستمو بکنم توی سوراخ اندازه این نمیشه ایول بابا :4:

• Life Dream

آره ولا با اون نونشون، منتم ميكنن سرت! :4:

• هاچو هاچو

الان اینایی که گفتی چه ربطی داشت به نون :66: ،والا با اون نونتون :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: