کلاً دو تا سؤال هست که خیلیها باهاش درگیرن. یکیش اینه که «چی بپوشم؟» اون یکیش هم اینه که «چی بپزم؟». حالا اولین سؤال چیزی هست که به خود آدم مربوطه و یک چیز شخصیه. اما سؤال دوم ممکنه به خاطر دعوت از مهمون، جوابش به خیلیها مربوط باشه. به هر حال برای بعضیها این که شب چی بپزند تصمیم سختیه. اگه شما از این جور اشخاص هستید میتونید از صفحه امشب چی بپزم برای گرفتن ایدههای مختلف استفاده کنید.
با کلیک روی لینک اول پیشنهاد تازهای دریافت میکنید. با کلیک روی لینک دوم به سایت دیگهای میرید که دستور آشپزی میده و لینک سوم هم خرید آنلاین خوراکی و مواد غذایی رو از سایت دیگه میشه انجام داد. کلاً یک ایده ساده هست که بسیار هم کاربردیه. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ما توی خونه یک منوی کامل برای شام داریم شنبه نیمرو یکشنبه املت دوشنبه تخم مرغ اپز سه شنبه دیگه خانمم خسته شده من از بیرون غذا میگریم چهارشنبه از جلسه غذا میارم پنچ شنبه نیمرو جمعه هم میریم بیرون غذا میخوریم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خوبه ولی واسه یکی که دیگه خیلی دل خجسته ای داشته باشه. اخه مگه میشه ادم ندونه که چی میخواد بپزه وای چه چیزا من ولی ماشالا یه کدبانوم واسه خودم بیاید از من بپرسید تا بگم چی بپزید مرسی به درد خواهد خورد یه روزی سایت جالبه خوشمان امد
arash52
به هر حال برای بعضیها این که شب چی بپزند تصمیم سختیه. اگه شما از این جور اشخاص هستید میتونید از صفحه امشب چی بپزم برای گرفتن ایدههای مختلف استفاده کنید.
امشب چی بپزم
وقتی صفحه رو باز میکنید، اسم یک غذا رو میبینید که به عنوان پیشنهاد بهتون ارائه میشه. اما سه تا گزینه زیر این پیشنهاد هست:
نمی خوام یه پیشنهاد دیگه بده
دوست دارم ولی بلد نیستم
آخه یخچال خالیه
با کلیک روی لینک اول پیشنهاد تازهای دریافت میکنید. با کلیک روی لینک دوم به سایت دیگهای میرید که دستور آشپزی میده و لینک سوم هم خرید آنلاین خوراکی و مواد غذایی رو از سایت دیگه میشه انجام داد.
کلاً یک ایده ساده هست که بسیار هم کاربردیه.
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
The one
EVANESCENCE
کمدم خالیه!!
sib
gilas
بچه مثبت
قیمه بادمجون
داریم
ممنون آرش 52
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
منتها اون گزینه سوم فکر نکنم تو ایران فعلا زیاد عملی باشه.
چند تا فروشگاه مواد غذایی داریم که خدمات درست و درمون آنلاین بدن
EVANESCENCE
قیمه بادمجون
داریم
محسن صائب
شنبه نیمرو
یکشنبه املت
دوشنبه تخم مرغ اپز
سه شنبه دیگه خانمم خسته شده من از بیرون غذا میگریم
چهارشنبه از جلسه غذا میارم
پنچ شنبه نیمرو
جمعه هم میریم بیرون غذا میخوریم