پس از بیست سال از مصادره نام پرسپولیس، با رأی مدبرانه قاضی شعبه ششم دادگاه عمومی مجتمع قضایی شهید بهشتی، نام تجاری پرسپولیس به دامان میلیون ها هوادار عاشق پرسپولیس بازگشت.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، در پی دعوی این باشگاه علیه شرکتی که نام پرسپولیس را از سال 1370 به نام خود ثبت کرده بود و متعاقب برگزاری جلسات متعدد دادگاه رسیدگی کننده، رأی به ابطال و حذف نام پرسپولیس از آن شرکت به دلیل تعلق این نام تجارتی به خواهان (باشگاه پرسپولیس) صادر نمود.
بدین ترتیب با قطعیت رای صادره، برند پرسپولیس که دارای صدها میلیارد ریال ارزش اقتصادی و همچنین دارای ریشه فرهنگی و اجتماعی عمیق و فضای ورزشی ایران و آسیاست، به دامان ملت باز خواهد گشت .
باشگاه پرسپولیس این اتفاق بزرگ و تاریخی را به آحاد مردم ایران و به ویژه هواداران فهیم پرسپولیس تبریک می گوید.
من هم به نوبه خودم این خبر خوش رو به همه پرسپولیسها تبریک عرض می کنم .
به نظرت این هفته مس سرچشمه از بحران بیرون میاد یا پرسپولیس
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حالا ما باید به کی تبریک بگیم ؟ هواداران فهیم یا هوادارن پرسپولیس؟!
واي واي واي ميدوني چي گفتي؟ اگر كاشاني بفهمه واي واي واي اگر استيلي بفهمه واي واي واي واي با اينكه استقلالي دو آتيشه هستم ولي با شنيدن اين خبر خيلي خوشحال شدم به همه دوستان قرمز تبريك ميگم اميدوارم اين تيم به زودي از بحران هم خارج بشه ولي هميشه اينو داشته باشيد كه اگر پرسپوليس تيم بود اسمشو ميذاشتن استقلال
arash52
پس از بیست سال از مصادره نام پرسپولیس، با رأی مدبرانه قاضی شعبه ششم دادگاه عمومی مجتمع قضایی شهید بهشتی، نام تجاری پرسپولیس به دامان میلیون ها هوادار عاشق پرسپولیس بازگشت.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، در پی دعوی این باشگاه علیه شرکتی که نام پرسپولیس را از سال 1370 به نام خود ثبت کرده بود و متعاقب برگزاری جلسات متعدد دادگاه رسیدگی کننده، رأی به ابطال و حذف نام پرسپولیس از آن شرکت به دلیل تعلق این نام تجارتی به خواهان (باشگاه پرسپولیس) صادر نمود.
بدین ترتیب با قطعیت رای صادره، برند پرسپولیس که دارای صدها میلیارد ریال ارزش اقتصادی و همچنین دارای ریشه فرهنگی و اجتماعی عمیق و فضای ورزشی ایران و آسیاست، به دامان ملت باز خواهد گشت .
باشگاه پرسپولیس این اتفاق بزرگ و تاریخی را به آحاد مردم ایران و به ویژه هواداران فهیم پرسپولیس تبریک می گوید.
من هم به نوبه خودم این خبر خوش رو به همه پرسپولیسها تبریک عرض می کنم .
بهونه
خیلی عالی شد زنده باد پرسپولیس
بهونه
gilas
EVANESCENCE
مخلوط کن
فرشید-717
بندری
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
bache bahal
har chi bashe taahaalaa 6 taa az esteghlaal nakhordim
prspolis iran
albate nemikhaam davaa shoroo konamaa
ژنرال
هاچو هاچو
آخی اگه اینو نداشتین من موندم شما چیکار میکردین ؟
به هر حال امیدوارم وضع پرسپولیس بهتر بشه گناه دارن آخه طفلیا
البته میخوام دعوا شروع کنم
The one
حالا ما باید به کی تبریک بگیم ؟ هواداران فهیم یا هوادارن پرسپولیس؟!
hadi04
واي واي واي ميدوني چي گفتي؟ اگر كاشاني بفهمه واي واي واي اگر استيلي بفهمه واي واي واي واي
با اينكه استقلالي دو آتيشه هستم ولي با شنيدن اين خبر خيلي خوشحال شدم به همه دوستان قرمز تبريك ميگم اميدوارم اين تيم به زودي از بحران هم خارج بشه
ولي هميشه اينو داشته باشيد كه اگر پرسپوليس تيم بود اسمشو ميذاشتن استقلال
The one
hadi04
اينم لينك دانلودش
نمایش یا پنهان متن
آخه هنوز نخوندمشهاچو هاچو
ایول داداش
arash52
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→