گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم وبا كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وكمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.
به تدریج كشك را به آن اضافه كرده ومرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد وته نگیرد . روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ وسیرداغ تزئین می كنیم .
▧ تصویر در دسترس نیست
نكات تغذیه ای : حلیم بادنجان ، غذایی محلی ولذیذ است.بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند . پخته آن برای طحال و اخلاطی كه درآن جمع می شود سودمند است.
نمایش یا پنهان متنمن درست کردم خیــــلی خوشمزه بود جای شما خالی گفتم شما هم اگه از حلیم بادنجان خوشتون میاد معطلش نکنید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جون هر کسی دوس دارید رو تاپیک های غذا دار بنویسید روزها نیایید تو تاپیک
راستی فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر در بیانیه ای اعلام کرد حلیم برای ذکر نام این غذا درست نمی باشد و شیوه ی نگارش آن هلیم می باشد.حلیم به معنای بردبار می باشد و من الله توفیق
Aramesh
مواد لازم برای6-5 نفر:
نیم كیلو
گوشت بی استخوان
12-10 عدد
بادنجان قلمی
250 گرم
عدس
3 قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده
2یا 3 فنجان
كشك ساییده غلیظ
2/1 فنجان
گردوی چرخ شده
2/1 فنجان
زعفران ساییده
3 قاشق غذاخوری
سیر داغ
3 قاشق غذا خوری
نعناع داغ
به مقدار كافی
نمك وفلفل
طرز تهیه :
گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم وبا كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وكمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.
به تدریج كشك را به آن اضافه كرده ومرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد وته نگیرد . روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ وسیرداغ تزئین می كنیم .
نكات تغذیه ای :
حلیم بادنجان ، غذایی محلی ولذیذ است.بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می كند . پخته آن برای طحال و اخلاطی كه درآن جمع می شود سودمند است.
نمایش یا پنهان متن
من درست کردم خیــــلی خوشمزه بود جای شما خالیدلشاد
بچه مثبت
نوش جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
EVANESCENCE
خيلى دوست دارممم
ژنرال
آرامش عزیز بیشتر بیا سایت
تو که نیستی سایت آرامش نداره!
The one
shaparak64
میخوام
میمیرم برای غذاهای بادمجونی
gilas
ماهی
اما مال من یه خرده فرق داره.
حلیم بادمجون در هر حال خیلی خوشمزه ست
KuRoSh
آخه تو این وقت من سرباز این غذا رو از کجا گیر بیارم
من چه گناهی کردم که این بلا ها رو سرم میاری
ماهی
با مونی؟
من که نبودم آرامش بود
Kishe Mehr
جون هر کسی دوس دارید رو تاپیک های غذا دار بنویسید روزها نیایید تو تاپیک
راستی فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر در بیانیه ای اعلام کرد حلیم برای ذکر نام این غذا درست نمی باشد و شیوه ی نگارش آن هلیم می باشد.حلیم به معنای بردبار می باشد
پـــــ نه پـــــــ میخوای بذاریم سکینه؟
saba
مرسی!
Aramesh
من چه گناهی کردم که این بلا ها رو سرم میاری
راست گفتی همه اینها یه طرف تو سربازم یه طرف
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→