₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » سؤال هم سوالهای قدیم...سؤال میپرسیم ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » سؤال هم سوالهای قدیم...سؤال میپرسیم ...

بدون عکس

سؤال هم سوالهای قدیم...سؤال میپرسیم ...

888 بازدید، 19 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

اگر تمام زمین را در زمان نوح سیل فرا گرفته بود و همه حیوانات به غیر از آنهایی که وارد کشتی نوح شدند از بین رفتند چگونه است که حیوانات خاصی تنها در نقاط خاصی دیده میشوند؟ مثلا کانگروها چگونه از اقیانوس ها گذشتند و به استرالیا رسیدند؟

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

ما رو کشتی داداش با این سوالات :4:
    نقل قول: koorosh kabir
    مثلا کانگروها چگونه از اقیانوس ها گذشتند و به استرالیا رسیدند؟

خب همونطور که انسانها گذشتند :1:

• gilas

وا مگه گذشتن :10:

فکر کنم باد دونشونو برده به اونجا بهد اونجا شرایط مساعد و امکانات رشد نمودن :4:

• محسن صائب

حرف حساب جواب نداره :46:
    .
    اصلا این سوال رواینجوری مطرح کنیم
    اگه تمام کره زمین رو سیل فرا گرفته و این سیل منجر به نابودی کلی تمدن ها و حیوانات و گیاهان شده
    چرا هیچ اثری در تاریخ وجود نداره
    .
    البته جرقه این سوال شما الان به ذهن من رسید
    و باید برم تحقیق کنم :46:
    ولی این چیزی که به ذهن خودم میرسه
    .
    گفته نشده این عذاب الهی برای کل کره زمین نازل شده بلکه برای منطفه خاص که بیشتر بین النهرین هست نازل شده و حیواناتی رو که هم در کشتی بوده اند رو هم باید مختص به همین منطقه دونست

• EVANESCENCE

:86: نمیگممممممم

• دلشاد

همانطور که بعدها ازدواج خر با اسب موجب به وجود آمدن قاطر شد حتما بعدها یه حیوانی با یه حوانی ازدواج کرده که اثرشون کانگورا شده مثلا موش با خر گوش یا خرگوش با خر یا انسان با خرگوش :4: 351

• SaMaN TaJ

کانگورو رو بیخیال حالا.....یکی بگه چرا نوح یه جفت پشه و مگس با خودش سوار کشتی کرد؟؟؟ که تابستونا دهنمون رو صاف میکنن...... :2:

کوروش خان عرض ارادت :84:

• malakeh

نقل قول: دلشاد
    همانطور که بعدها ازدواج خر با اسب موجب به وجود آمدن قاطر شد حتما بعدها یه حیوانی با یه حوانی ازدواج کرده که اثرشون کانگورا شده مثلا موش با خر گوش یا خرگوش با خر یا انسان با خرگوش :4: 351

:23:
    نقل قول: محسن صائب
    گفته نشده این عذاب الهی برای کل کره زمین نازل شده بلکه برای منطفه خاص که بیشتر بین النهرین هست نازل شده و حیواناتی رو که هم در کشتی بوده اند رو هم باید مختص به همین منطقه دونست

:7: koorosh kabir,

:66:

• پری سا

جوابشو پیدا کردین ما را هم در جریان بگذارین :99:

• نخبه

نقل قول: koorosh kabir
    مثلا کانگروها چگونه از اقیانوس ها گذشتند و به استرالیا رسیدند؟

به سختی :4:

• بچه مثبت

تشکر ممنون :46:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

• koorosh kabir

ممنون از جوابهای دوستان

در زبان و ادبیات گاهی‌ چند کلمه یه معنی‌ رو میدهند مثل،بفرما بشین و بتمرک، چه خوب میشد که یاد میگرفتیم از بهترین و مودبانه‌ترین کلمه در جواب دادن به سوالات دیگران استفاده کنیم...

تیکه انداختن و طعنه زدن کار راحتی‌ هستش ولی‌ فقط سطح شعور و ادب شخص رو نشون میده نه بیشتر ...

• koorosh kabir

وقتی‌ سوالی مینویسم زیرش دعوت‌نامه برای کسی‌ نمیفرستم ،اگر کسی‌ از سوالات خوشش نمیاد میتونه اصلا سوال رو نخونه و جوابی هم نده در ثانی‌‌ای کسانی‌ که دم از دین میزنید بد نیست کمی‌ هم درباره دینتون تحقیق کنید توی همون قرآن نوشته که جواب بدی رو با بدی نمیدن اگه من سوالم تیکه بارش بود شما میتونستی مهربانتر جواب بدی و با طعنه جواب ندی... موفق باشید

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: