اگر تمام زمین را در زمان نوح سیل فرا گرفته بود و همه حیوانات به غیر از آنهایی که وارد کشتی نوح شدند از بین رفتند چگونه است که حیوانات خاصی تنها در نقاط خاصی دیده میشوند؟ مثلا کانگروها چگونه از اقیانوس ها گذشتند و به استرالیا رسیدند؟
حرف حساب جواب نداره . اصلا این سوال رواینجوری مطرح کنیم اگه تمام کره زمین رو سیل فرا گرفته و این سیل منجر به نابودی کلی تمدن ها و حیوانات و گیاهان شده چرا هیچ اثری در تاریخ وجود نداره . البته جرقه این سوال شما الان به ذهن من رسید و باید برم تحقیق کنم ولی این چیزی که به ذهن خودم میرسه . گفته نشده این عذاب الهی برای کل کره زمین نازل شده بلکه برای منطفه خاص که بیشتر بین النهرین هست نازل شده و حیواناتی رو که هم در کشتی بوده اند رو هم باید مختص به همین منطقه دونست
همانطور که بعدها ازدواج خر با اسب موجب به وجود آمدن قاطر شد حتما بعدها یه حیوانی با یه حوانی ازدواج کرده که اثرشون کانگورا شده مثلا موش با خر گوش یا خرگوش با خر یا انسان با خرگوش
همانطور که بعدها ازدواج خر با اسب موجب به وجود آمدن قاطر شد حتما بعدها یه حیوانی با یه حوانی ازدواج کرده که اثرشون کانگورا شده مثلا موش با خر گوش یا خرگوش با خر یا انسان با خرگوش 351
نقل قول: محسن صائب
گفته نشده این عذاب الهی برای کل کره زمین نازل شده بلکه برای منطفه خاص که بیشتر بین النهرین هست نازل شده و حیواناتی رو که هم در کشتی بوده اند رو هم باید مختص به همین منطقه دونست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
در زبان و ادبیات گاهی چند کلمه یه معنی رو میدهند مثل،بفرما بشین و بتمرک، چه خوب میشد که یاد میگرفتیم از بهترین و مودبانهترین کلمه در جواب دادن به سوالات دیگران استفاده کنیم...
تیکه انداختن و طعنه زدن کار راحتی هستش ولی فقط سطح شعور و ادب شخص رو نشون میده نه بیشتر ...
وقتی سوالی مینویسم زیرش دعوتنامه برای کسی نمیفرستم ،اگر کسی از سوالات خوشش نمیاد میتونه اصلا سوال رو نخونه و جوابی هم نده در ثانیای کسانی که دم از دین میزنید بد نیست کمی هم درباره دینتون تحقیق کنید توی همون قرآن نوشته که جواب بدی رو با بدی نمیدن اگه من سوالم تیکه بارش بود شما میتونستی مهربانتر جواب بدی و با طعنه جواب ندی... موفق باشید
koorosh kabir
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
خب همونطور که انسانها گذشتند
gilas
فکر کنم باد دونشونو برده به اونجا بهد اونجا شرایط مساعد و امکانات رشد نمودن
محسن صائب
.
اصلا این سوال رواینجوری مطرح کنیم
اگه تمام کره زمین رو سیل فرا گرفته و این سیل منجر به نابودی کلی تمدن ها و حیوانات و گیاهان شده
چرا هیچ اثری در تاریخ وجود نداره
.
البته جرقه این سوال شما الان به ذهن من رسید
و باید برم تحقیق کنم
ولی این چیزی که به ذهن خودم میرسه
.
گفته نشده این عذاب الهی برای کل کره زمین نازل شده بلکه برای منطفه خاص که بیشتر بین النهرین هست نازل شده و حیواناتی رو که هم در کشتی بوده اند رو هم باید مختص به همین منطقه دونست
EVANESCENCE
دلشاد
فرشید-717
SaMaN TaJ
کوروش خان عرض ارادت
The one
malakeh
پری سا
نخبه
به سختی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
The one
koorosh kabir
در زبان و ادبیات گاهی چند کلمه یه معنی رو میدهند مثل،بفرما بشین و بتمرک، چه خوب میشد که یاد میگرفتیم از بهترین و مودبانهترین کلمه در جواب دادن به سوالات دیگران استفاده کنیم...
تیکه انداختن و طعنه زدن کار راحتی هستش ولی فقط سطح شعور و ادب شخص رو نشون میده نه بیشتر ...
The one
koorosh kabir
وقتی سوالی مینویسم زیرش دعوتنامه برای کسی نمیفرستم ،اگر کسی از سوالات خوشش نمیاد میتونه اصلا سوال رو نخونه و جوابی هم نده در ثانیای کسانی که دم از دین میزنید بد نیست کمی هم درباره دینتون تحقیق کنید توی همون قرآن نوشته که جواب بدی رو با بدی نمیدن اگه من سوالم تیکه بارش بود شما میتونستی مهربانتر جواب بدی و با طعنه جواب ندی... موفق باشید
The one
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→