دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه فوتبال ناب تک ضرب و تاتی تاتایی (یا همون تاتی تاتی) که با پرسپولیس به نمایش میذاشت ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه نتایج درخشان و پیروزیهای پرگل و پی درپیش توی تهران و شهرستانها مخصوصا مقابل سپاهان و صبا و پیکان ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه عملیات رفت و برگشتی که روی استقلال و ملوان انجام داد ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه قدرت نماییش با پرسپولیس توی آسیا و لرزه به جون تیمهای عربی انداختنش ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه رکورد کمترین باختی که تو لیگ به ثبت رسوندیم ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه بازی خونی فوق العاده و تعویض های طلاییش ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه احترامش به فیر پلی ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه تحلیلش بعد از بازی که فکر می کردی واقعا منظورش کدوم بازیه و کدوم تیم رو تیم خودش فرض کرده ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه تعاملش با خبرنگارا و گفتن برو پاتو دراز کن تو خونه ات و دوباره بازی رو ببین و الان وقت مصاحبه نیست موقع لالاست برو لالا کن ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه احترام به همبازیهاش تو تیم ملی و پرسپولیس از جمله عابدزاده و باقری و شاهکارش تو جایگزینی یه مربی فوق ستاره دروازه بانها (یحیوی) به جای عابد زاده و بازی گرفتن فوق العاده از کریم باقری ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه شم بالاش تو شناخت بازیکن و یارگیری منحصر به فردش ! دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ مربی قهاری بود . مورینیویی بود واسه خودش . خوش به حال راه آهن . امسال جام درو می کنه بد فرم !
عالی بود من نمیدونم اون موقع که سرمربی پرسپولیس بود چه گلی به سر پرسپولیس زد که الان تماشاگرنماها ازش می خوان برگرده،به نظر من اگه علی دایی واقعا پرسپولیسو میخواست الان تو این وضعیت کمک میکرد بحران حل شه نه اینکه جو بده واقعا متاسفم براش قبلا قبولش داشتم ولی الان....
جالب اینجاست تو بازی استقلال و فجر هم استقلالیا دایی رو تشویق میکردن کلاً تو ایران مربی خوب، کمه. فقط من یک مربی باهوش و بافکر میشناسم که تیکی تاکارو به بازیکنانش به خوبی یاد داده. حیف که مشکل مالی داریم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون برترین گلزن تاریخ فوتبال دنیاست ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون هیچوقت گلهایی که به چلسی و اث میلان زد از یادم نمیره ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون 2 سال توی پرسپولیس مربی گری کرد 2 تا جام بدست اورد ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون هیچوقت تملق گوی هیچ قدرت و زور و پولی نبوده ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون تو اوج پول و شهرت خودش و خدایش را گم نکرد ولی من .. چون خیلی مرد است
arash52
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه نتایج درخشان و پیروزیهای پرگل و پی درپیش توی تهران و شهرستانها مخصوصا مقابل سپاهان و صبا و پیکان !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه عملیات رفت و برگشتی که روی استقلال و ملوان انجام داد !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه قدرت نماییش با پرسپولیس توی آسیا و لرزه به جون تیمهای عربی انداختنش !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه رکورد کمترین باختی که تو لیگ به ثبت رسوندیم !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه بازی خونی فوق العاده و تعویض های طلاییش !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه احترامش به فیر پلی !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه تحلیلش بعد از بازی که فکر می کردی واقعا منظورش کدوم بازیه و کدوم تیم رو تیم خودش فرض کرده !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه تعاملش با خبرنگارا و گفتن برو پاتو دراز کن تو خونه ات و دوباره بازی رو ببین و الان وقت مصاحبه نیست موقع لالاست برو لالا کن !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه احترام به همبازیهاش تو تیم ملی و پرسپولیس از جمله عابدزاده و باقری و شاهکارش تو جایگزینی یه مربی فوق ستاره دروازه بانها (یحیوی) به جای عابد زاده و بازی گرفتن فوق العاده از کریم باقری !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ واسه شم بالاش تو شناخت بازیکن و یارگیری منحصر به فردش !
دلم واسه علی دایی تنگ شده ؛ مربی قهاری بود . مورینیویی بود واسه خودش . خوش به حال راه آهن . امسال جام درو می کنه بد فرم !
gilas
EVANESCENCE
من نمیدونم اون موقع که سرمربی پرسپولیس بود چه گلی به سر پرسپولیس زد
که الان تماشاگرنماها ازش می خوان برگرده،به نظر من اگه علی دایی واقعا پرسپولیسو میخواست الان تو این وضعیت کمک میکرد بحران حل شه نه اینکه جو بده
واقعا متاسفم براش قبلا قبولش داشتم ولی الان....
دلشاد
مخلوط کن
علیرضا
بهونه
arash52
یعنی مربی خوبی نیست
این رو مطمئنم
بچه مثبت
کلاً تو ایران مربی خوب، کمه. فقط من یک مربی باهوش و بافکر میشناسم که تیکی تاکارو به بازیکنانش به خوبی یاد داده. حیف که مشکل مالی داریم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
مردم جو زده ایرانند دیگه
صبح می گفتند درود بر مصدق
عصر می گفتند مرگ بر مصدق
اینا مردم نیستند که مردم نما هستند
mojde
سهیل22
هاچو هاچو
راست میگی بابا،مسی و ژاوی هم بیان تو پرسپولیس آخرش ته جدولن
هاچو هاچو
راست میگی بابا،مسی و ژاوی هم بیان تو پرسپولیس آخرش ته جدولن
ولی علی دایی حسابش فرق میکنه
ژنرال
واقعا قبول داری اینو؟
levrone
عید مارو خراب کرد.
SaMaN TaJ
این آخریا که تیم داشت یواش یواش شکل میگرفت،شد دعوا.....
ashkanmb
ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون هیچوقت گلهایی که به چلسی و اث میلان زد از یادم نمیره
ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون 2 سال توی پرسپولیس مربی گری کرد 2 تا جام بدست اورد
ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون هیچوقت تملق گوی هیچ قدرت و زور و پولی نبوده
ولی من دلم واسه علی دایی تنگ میشه : چون تو اوج پول و شهرت خودش و خدایش را گم نکرد
ولی من .. چون خیلی مرد است
بندری
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→