ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آرشیو ویدئو کلیپهای صفحه اصلی
علیرضا
با قرار گرفتن ویدئو های جدید، طبیعتا ویدئو های قبلی از صفحه اصلی حذف میشن در حالیکه شاید بعضی از اونها هنوز برای تعدادی از دوستان جالب باشه و بخوان دانلود کنن و یا مجددا ببینن.
از اینرو ویدئوهایی که از اون قسمت حذف میشن در این تاپیک ارشیو خواهند شد تا در آینده قابل دسترسی باشن.
gilas
EVANESCENCE
بهونه
هاچو هاچو
bache bahal
علیرضا
نیما جان شما که مستقیم نمی تونید ولی اگه کلیپ جدید و جالبی معرفی کنید من از طرف شما میذارم. از طریق همین تاپیکهایی که میذارید یا در همین تاپیک.
فرشید-717
ژنرال
مرسی
دلشاد
علیرضا
ویدئوهای سری اول رو هم اضافه کردم میرزا جان
فرشید-717,
دلشاد,
هاچو هاچو,
بهونه,
EVANESCENCE,
gilas,
خواهش می کنم.. قابلی نداشت.
levrone
یک زمانی سرعت نتم زیاد بود چپ و راست واسه بچه ها کلیپ میذاشتم! افسوس که آن سبو بشکستو آن پیمانه برفت!
الان اینقدر سرعتم پایینه که تو باز کردن تایپیکای معمولی مشکل دارم ....
The one
sib
ژنرال
دستت درد نکنه
چکاوک
arash52
mz56mz
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
من یه سوال کردم کسی جواب نداد.. میخواستم ببینم ایا مثل قبل ادرس برای ورود با موبایل هست؟ مرسیaac198000
خواستم ازت تشکر کنم علی رضا ج.ن با تغییرات جدیدی که در سایت اعمال کردی سایت از یکنواختی در آمده
واقعا ازت سپاسگزارم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→