₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » سوال هم سوالهای قدیم ...سوال میپرسیم ۲...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » سوال هم سوالهای قدیم ...سوال میپرسیم ۲...

بدون عکس

سوال هم سوالهای قدیم ...سوال میپرسیم ۲...

1034 بازدید، 11 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

۱۲۴۰۰۰پیامبر داشتیم، با توجه به منابع مذهبی، حضرت آدم اولین پیامبر ۶۰۰۰ سال پیش خلق شدن و حضرت محمد آخرین پیامبر ۱۳۸۰ سال پیش فوت شدند
    با توجه به همین منابع تاریخی، تمام این پیامبران در بنی اسراییل ( خاورمیانه فعلی) زندگی می کردن
    اگر این دوسال رو ازهم کم کنیم و تقسیم بر تعداد پیامبران کنیم، عدد جالبی به دست میاد ، هر چند روز یک پیامبر برای بنی اسراییل میومده ، نظرتون چیه؟

• دلشاد

من از شناسنامه پیامبران اعطلاعاتی یوخومدو :4:

• SaMaN TaJ

تازه یه چیز دیگه....من موندم چرا همشون تو همین محدوده اومدن مارو هدایت کنن؟؟؟یعنی یکی تو کانادا یا استرالیا یا اروپا نیاز به هدایت نداشته؟؟؟همش باید مارو هدایت میکردن؟؟؟؟ :99:

• ژنرال

منم تا جایی که اطلاع دارم، نظر یکتا درسته :57:

• koorosh kabir

The one
    سلام عزیز

اولا که جایی قید نشده که پیامبران همگی از خاورمیانه بوده اند، بلکه این پیامبران اولوالعزم بودند که در خاورمیانه مبعوث شدند.
    بعد هم امکان اینکه پیامبری فقط برای قوم و یا حتی فامیل خودش فرستاده شده باشه وجود داره. و اینکه چند پیامبر در یکزمان با هم همکاری می کردند!!

البته حرف شما متین ولی‌ من فکر می‌کنم که هیچکدام از این پیامبران اولولعزم نبوده اند

در شهر نینوا و در اوج بت پرستی و در تاریكی جهل و شرك، یونس نور ایمان را شعله ور ساخت و پرچم توحید را بر كف گرفت

حضرت یوسف علیه السلام فرزند یعقوب فرزند اسحاق فرزند ابراهیم علیهم السلام از پیامبران بزرگ الهی و اولین پیامبر بنی اسرائیل بود.

یعقوب فرزند اسحاق فرزند ابراهیم خلیل، ملقب به اسرائیل و از انبیای بزرگ الهی بود. یعقوب خاندان پاک و شریفی داشت، پدرش، اسحاق، از پیامبران بزرگ و مادرش دختر حضرت لوط بود.

اسحاق (اسحق) فرزند حضرت ابراهیم خلیل الرحمن علیه السلام از انبیای بزرگ الهی بود. مادرش ساره نام داشت. حضرت ابراهیم آن دو را در سرزمین فلسطین به جا نهاد و برادر بزرگتر اسحاق، اسماعیل، را به همراه مادرش، هاجر، به سرزمین مکه برد. حضرت اسحاق نیای قوم بنی اسرائیل و یکی از پیامبران این قوم به شمار می آید.

حضرت ایوب مردی خوش سیما، خوشخو، پرهیزگار، نیکوکار، مهربان و بخشنده بود. خداوند او را به پیامبری برگزید و به وی دارایی و فرزندان بسیار داد. او مردم را به سوی خداوند فرا خواند ولی تنها چند نفر به او ایمان آوردند.

• koorosh kabir

منظوره من هم همین بود ،این پیامبران هم تو همون منطقه‌ای دنیا اومدند که پیامبران اولولعزم دنیا اومدند .

• نخبه

نظری ندارم فقط اگه یکم وقت و تعدادش رو بیشتر کنن به نفع خانمها میشه که تعداد سکه های مهریشون رو هی زیاد کنن به نیت 124000 پیامبر :4:

• ماهی

والله چی بگم کورش جان.به نظرم یا باید این موضوعات رو بدون تحلیل پذیرفت و متعصبانه برخورد کرد و برای چراهای که واقعا خیلی زیاد وجود داره با کلمات دلیل تراشید خواه منطقی خواه غیر منطقی ، یا باید همه چی رو انکار کرد.ولی من خودم برا اینکه خٌل نشم زیاد به این مسائل فکر نمی کنم.
    آدم خوب بودن اینقدرام سخت نیست که این همه نیاز به دفتر و دستک و دین و مذهب و اینا باشه.به نظرم اگه آدم سعی خودشو هم بکنه حتی اگه موفقم نشه خیلی خوب باشه خدا دوسش داره.یا اینکه سعی کنه لااقل آدم بدی نباشه :5:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: