مردم ژاپن بیش از سه میلیارد «ین» پیدا شده پس از سونامی در این کشور را به همراه گاوصندوقهایی که حاوی بیش از دو میلیارد ین به دولت بازگرداندند. آفتاب: مردم ژاپن بیش از سه میلیارد «ین» پیدا شده پس از سونامی در این کشور را به همراه گاوصندوقهایی که حاوی بیش از دو میلیارد ین به دولت بازگرداندند.
به گزارش خبرگزاری آلمان، مردم ژاپن که در ماههای گذشته، بحران سیل، سونامی و نشت مواد رادیواکتیو را پشت سر گذاشتهاند، بیش از سه و نیم میلیارد ین (بیش از ۴۵ میلیون دلار) پول را که در مناطق سیل زده یافتهاند، به دولت بازگردانده اند.
همچنین ۵۷۰۰ گاوصندوق پیدا شده پس از سیل که حاوی ِ بیش از دو میلیارد ین بوده، به دولت داده شده است.
سخنگوی پلیس ژاپن اعلام کرد مردم و داوطلبان همچنان کیف پولهای پیدا شده را تحویل میدهند و تاکنون ۹۶ درصد مبالغ پیدا شده، به صاحبانشان بازگردانده شده است.
زلزله و سونامی در ژاپن که در ماه مارس رخ داد، دستکم ۱۶ هزار کشته و هزاران نفر بیخانمان بر جا گذاشت.
محبوبه : دوستان من در برابر این خبر این شکلی شدم شما چی ؟
سخنگوی پلیس ژاپن اعلام کرد مردم و داوطلبان همچنان کیف پولهای پیدا شده را تحویل میدهند و تاکنون ۹۶ درصد مبالغ پیدا شده، به صاحبانشان بازگردانده شده است.
نمایش یا پنهان متنحالا اگه تو ایران بود تو ایران اگرم به سیل زدگان و زلزله زدگان کمک کنی پولهایی که کمک میکنی یهو از یه جا دیگه سر در میاره و اصلا به دستشون نمیرسه
Mahboob
مردم ژاپن بیش از سه میلیارد «ین» پیدا شده پس از سونامی در این کشور را به همراه گاوصندوقهایی که حاوی بیش از دو میلیارد ین به دولت بازگرداندند.
آفتاب: مردم ژاپن بیش از سه میلیارد «ین» پیدا شده پس از سونامی در این کشور را به همراه گاوصندوقهایی که حاوی بیش از دو میلیارد ین به دولت بازگرداندند.
به گزارش خبرگزاری آلمان، مردم ژاپن که در ماههای گذشته، بحران سیل، سونامی و نشت مواد رادیواکتیو را پشت سر گذاشتهاند، بیش از سه و نیم میلیارد ین (بیش از ۴۵ میلیون دلار) پول را که در مناطق سیل زده یافتهاند، به دولت بازگردانده اند.
همچنین ۵۷۰۰ گاوصندوق پیدا شده پس از سیل که حاوی ِ بیش از دو میلیارد ین بوده، به دولت داده شده است.
زلزله و سونامی در ژاپن که در ماه مارس رخ داد، دستکم ۱۶ هزار کشته و هزاران نفر بیخانمان بر جا گذاشت.
محبوبه : دوستان من در برابر این خبر این شکلی شدم
شما چی ؟
The one
sib
دلشاد
ژنرال
star night
چقدر با وجدان
mz56mz
arash59
جالب بود
فرشید-717