₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » معروف ترین بازیگر ایرانی که تغییر جنیست داد+عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » معروف ترین بازیگر ایرانی که تغییر جنیست داد+عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

معروف ترین بازیگر ایرانی که تغییر جنیست داد+عکس

2213 بازدید، 28 پست، نویسنده: soheyla

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    خب میزارم نمایش پنهان چون بعضیاش یکم

همه ی دخترا وقتی شوور میکنن یکم :9: میشن؟ :50:

الانم مرضم گرفته از این دگمه خوشم اومده دوست دارم همش بزارم نمایش پنهان تا سر کار بمونید همتون

خدایا این شب های پرفضیلت قدر به همه ی بنده هات توجه خاص بکن مااااا:23:اااااااااخ

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    همه ی دخترا وقتی شوور میکنن یکم میشن؟

نه تازه بی حیات تر هم میشن :4: من مسافرت روم تاثیر گذاشته نه شوهر :23:

خدایا این شب های پرفضیلت قدر به همه ی بنده هات توجه خاص بکن مااااااااااااااخ
    بله بله خدایا مخصوصا به مجی خنگول خیلی توجه کن شاید یه روز عین من نخبه بشه :23:

• Kishe Mehr

نه تازه بی حیات تر هم میشن

کار نیکان را قیاس از خود مگیر :74: فکر کردی خودت بی حیات هستی بقیه هم بی حیات هستن؟ :23:

من مسافرت روم تاثیر گذاشته نه شوهر

از قدیم میگفتن بسیار سفر می باید تا پخته شود خامی ، نگو رو تو تاثیر عکس گذاشته و اون یه ذره پختگی هم که داشتی از بین رفته :23:

بله بله خدایا مخصوصا به مجی خنگول خیلی توجه کن شاید یه روز عین من نخبه بشه :23:

من اگه یه روزی عین تو بشم خودمو دار میزنم خدا نکنه عین تو بشم اونم توی نخبگی :74:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    [quote=Kishe Mehr]کار نیکان را قیاس از خود مگیر [/quote]احیانا جکی مکی چیزی یادت نیفتاد؟ :83:

نمایش یا پنهان متن[quote=Kishe Mehr] فکر کردی خودت بی حیات هستی بقیه هم بی حیات هستن؟ [/quote]پارکینگ داریم حیات نداریم :24:

[
    نمایش یا پنهان متنquote=Kishe Mehr]از قدیم میگفتن بسیار سفر می باید تا پخته شود خامی ، نگو رو تو تاثیر عکس گذاشته و اون یه ذره پختگی هم که داشتی از بین رفته [/quote]اره دیگه الان خام شدم .. از قدیم گفتن جیگرتو بخورمت خام خام :23: منم جو گیر شدم خام شدم :4:

نمایش یا پنهان متن[quote=Kishe Mehr]من اگه یه روزی عین تو بشم خودمو دار میزنم خدا نکنه عین تو بشم اونم توی نخبگی [/quote]
    اروزت باشه مثل من باشی
    نخبه یعنی بر گزیده بی مثال /نخبه یعنی اند خوشبختی ولی بی قیل و قال :80:

• Kishe Mehr

اره دیگه الان خام شدم .. از قدیم گفتن جیگرتو بخورمت خام خام

البته نه تنها خودتو جیگرت خام شدین بلکه خودت و عقلت هم شیرین شدن :23:

نخبه یعنی بر گزیده بی مثال /نخبه یعنی اند خوشبختی ولی بی قیل و قال :80:

همین که دلت هم خوش باشه خودش خیلیه :74:

• نخبه

البته نه تنها خودتو جیگرت خام شدین بلکه خودت و عقلت هم شیرین شدن
    باز خوبه شیرین شدیم تهی نشدیم :23:

همین که دلت هم خوش باشه خودش خیلیه
    دل بقیه هم خوش بود دل من بیشتر خوش میشد :83:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    البته نه تنها خودتو جیگرت خام شدین بلکه خودت و عقلت هم شیرین شدن
    باز خوبه شیرین شدیم تهی نشدیم :23:

همین که دلت هم خوش باشه خودش خیلیه
    دل بقیه هم خوش بود دل من بیشتر خوش میشد :83:

• googooli

شاپرکم :4: گفتم که بشناسید :10:
    بیچاره راحت شد :2: اما حیف که این همه سال عذاب کشید و حالا هم به نوبه ی خودش ... :44:
    مرسی سهیلا گلم 786

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: