ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معروف ترین بازیگر ایرانی که تغییر جنیست داد+عکس
Kishe Mehr
همه ی دخترا وقتی شوور میکنن یکم
خدایا این شب های پرفضیلت قدر به همه ی بنده هات توجه خاص بکن مااااا
نخبه
نه تازه بی حیات تر هم میشن
Kishe Mehr
کار نیکان را قیاس از خود مگیر
از قدیم میگفتن بسیار سفر می باید تا پخته شود خامی ، نگو رو تو تاثیر عکس گذاشته و اون یه ذره پختگی هم که داشتی از بین رفته
من اگه یه روزی عین تو بشم خودمو دار میزنم خدا نکنه عین تو بشم اونم توی نخبگی
نخبه
نمایش یا پنهان متن
[quote=Kishe Mehr]کار نیکان را قیاس از خود مگیر [/quote]احیانا جکی مکی چیزی یادت نیفتاد؟
نمایش یا پنهان متن
[quote=Kishe Mehr] فکر کردی خودت بی حیات هستی بقیه هم بی حیات هستن؟ [/quote]پارکینگ داریم حیات نداریم[
نمایش یا پنهان متن
quote=Kishe Mehr]از قدیم میگفتن بسیار سفر می باید تا پخته شود خامی ، نگو رو تو تاثیر عکس گذاشته و اون یه ذره پختگی هم که داشتی از بین رفته [/quote]اره دیگه الان خام شدم .. از قدیم گفتن جیگرتو بخورمت خام خامنمایش یا پنهان متن
[quote=Kishe Mehr]من اگه یه روزی عین تو بشم خودمو دار میزنم خدا نکنه عین تو بشم اونم توی نخبگی [/quote]اروزت باشه مثل من باشی
نخبه یعنی بر گزیده بی مثال /نخبه یعنی اند خوشبختی ولی بی قیل و قال
Kishe Mehr
البته نه تنها خودتو جیگرت خام شدین بلکه خودت و عقلت هم شیرین شدن
همین که دلت هم خوش باشه خودش خیلیه
نخبه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
googooli
بیچاره راحت شد
مرسی سهیلا گلم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→