₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » پاسخ به سوال يكي از دوستان،آیا زرتشتیان با محارم خود ازدواج می کرده ان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » پاسخ به سوال يكي از دوستان،آیا زرتشتیان با محارم خود ازدواج می کرده ان

بدون عکس

پاسخ به سوال يكي از دوستان،آیا زرتشتیان با محارم خود ازدواج می کرده ان

1753 بازدید، 14 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

در یونان باستان پر است از ازدواجهای خواهر با برادر - پسر با مادر - دختر با پدر . اساطیر آنان در کنار داشتن بزرگانی همچون سقراط و افلاطون پر است از داستانهای جنسی میان خانوادهایشان . متاسفانه این تمدن را به عنوان پیشرفته ترین تمدن اخلاقی جهان معرفی کرده اند و هیچ سخنی از آلوده گی ها جامعه یونانی نشده است . زیرا اگر چنین نمیکردند بایستی به سراغ تمدن شرقی ایران می آمدند و آن را برترین جهان معرفی میکردند که این نیز بدلایل کاملا آشکار سیاسی غربیان به همگان ثابت شده است .

در اوستا کتاب دینی زرتشتیان حتی یک مورد یافت نمی شود که امر به ازدواج با خواهران و مادران خود داده باشد و حال آنکه بنیان گذار چنین سخنانی کسانی نیستند جز تاریخ نگاران یونانی مانند : استرابون - هرودوت و خسانتوس . حال آنکه اسکندر گجستک که سه مرد برتر جهان لقب یافته است زندگی اش مملو از آلودگی های جنسی بوده است و این در دهها کتاب و حتی فیلم الکسندر گریت نیز ذکر شده است . هرودوت بنیان گذار این تهمت به ایرانیان است . وی درباره خشایارشاه می گوید او درخواست ازدواج با خواهر خویش را مطرح میکند ولی موبدان وی را از این کار منع میکنند ولی با پافشاری وی موبدان قانونی را به ثبت می رسانند که تنها شاه مجازاست چنین کاری کند . درباره شخصیت هرودوت در نوشته های پایانی متذکر می شویم که او به دهها خدا اعتقاد داشته است و کار به جای شاهنشاه کمبوجیه در کشتن خدای دروغین مصر که گاوی بوده است را از دیدگان خود که در جامعه ای هرزه و روسپی زندگی کرده است را به شکل زشتی نکوهش میکند و انتظار داشته است که کمبویجه فرزند کوروش بزرگ که در جامعه ایران باستان یکتا پرستی را آموخته بود به گاوی به نام خدای مصر احترام بگذارد .

ازدواج محارم در تورات

پسر داوود به نام امنون عاشق خواهرش به نام تامار می شود . خواهرش دوشیزه بود و در خانه نزد پدر به سر می برد و چون دوشیزه بود امنون ازدواج با او را سخت یافت . سرانجام از درد بی قراری لاغر و ضعیف و بیمار شد . چنانکه عمویش یوناداب از او علت اندوهش را جویا شد . امنون نیز داستان دلدادگی به خواهرش را عنوان کرد یوناداب لختی اندیشید و چاره ای ساخت و امنون را گفت که در خانه تمارض کند و چون پدرش داوود شاه بزرگ اسرائیل است خواهرت را به پرستاری ات خواهد فرستاد و چون تو با خواهرت در خانه تنها شدی پیشنهاد را عنوان کن . چنین شد و امنون به تامار درخواست نزدیکی کرد ولی خواهر او را از این کار برحذر داشت و راهی قانونی برایش پیشنهاد نمود تا با پدرانشان درمیان گذارد زیرا آنها خواهند پذیرفت . ولی امنون توجهی نکرد و با وی همبستر شد و سپس وی را از خانه اش بیرون کرد . خبر این ماجرا برای مدتی خشم پدر و برادرانش را بر می انگیزد ولی پدر وی پس از مدتی او را می بخشد ولی برادرش ابشالوم کینه این کار وی را بر دل میگرد و او را در میهمانی خانوادگی به قتل می رساند .

• aac198000

نقل قول: hadi04
    هرودوت بنیان گذار این تهمت به ایرانیان است

:14: :14:
    مرسی از توضیحات کامل و جالبتان :39:

• star night

مرسی

کامل بود و جالب :39:

• ژنرال

جالب بود . . .

خدا نگذره از استرابون - هرودوت و خسانتوس !

• gilas

نقل قول: hadi04
    در اوستا کتاب دینی زرتشتیان حتی یک مورد یافت نمی شود که امر به ازدواج با خواهران و مادران خود داده باشد و حال آنکه بنیان گذار چنین سخنانی کسانی نیستند جز تاریخ نگاران یونانی مانند : استرابون - هرودوت و خسانتوس .

بی تربیتای بی ادب بی فرهنگ بد :45: :45: :45:

• دلشاد

مرسی آرسام جان

• EVANESCENCE

مرسی کامل وجامع :46:

• KuRoSh

همه دشمنان چه در گذشته و چه در حال از هر نوع ایده ای استفاده کرده تا ایران بزرگ و مردمانش رو بد جلوه بدهند این همه ایده ای بود که خیال پردازان آن زمان برای خراب کردن ایرانیان استفاده کردن و کمی هم موفق بودن .
    ولی کسی که شناختی از تاریخ این مرز و بوم داشته باشه می دونه که این ها جز داستان چیز دیگری نیست و گرفته قوه تخیل یک سری انسان که کینه این سرزمین رو در سر داشتند

ممنون آرسام جان533
    یادم هست قبلا هم در این مورد مطلبی رو نوشته بودی

• sib

نمیدونم ولی من یه کتاب خوندم به نام زنان هخامنشیکه توش یه نمونه هایی از ازدواج محارم بود! :37: شایدم اشتباه میکنم.میرم کتابو دوباره یه ورقی میزنم ببینم درست یادمه یا نه :37:

• Kishe Mehr

منم یه جایی شنیده بودم :37: که همچین ازدواجی بوده
    ولی به نظرم حسود هرگز نیاسود :4:

مرسی گلو :11:

• sib

رفتم نگاه کردم.درست گفتم همچین چیزی نوشته ولی همه چیزایی که گفته با استناد به منابع یونانی هستش :25:

• بندری

وقتی آموزشی سربازی رفته بودم متاسفانه مربیان عقیدتی برای بدبینی ذهن سربازان نسبت به آیین زرتشت کلی داستان دروغین راجع به ازدواج با محارم در آیین زرتشت تعریف می کردند که من واقعا متاسف می شدم و اصلا هم قبول نمی کردم . منتها این افکار توی جامعه ما زیاده و نسبت به ترویج اون هم به طور برنامه ریزی شده ای اقدام میشه :37:

• نخبه

نمایش یا پنهان متنتو جامعه ای زندگی میکنیم که برای بهتر جلوه دادن خودشون همیشه سعی کردن دیگرون رو به دروغ له کنن و خودشون و عقایدشون که خودشونم درک درستی ازش ندارن رو بزرگ جلوه بدن . اون هم به هر قیمتی..چه در گذشته و چه حالا خیلی ازاین موارد تو کشورمون دیدیم

• hadi04

به عنوان یک مسلمان که هنوز پدر و مادری زرتشتی داره و البته مدتی هم این دین رو درک کرده باید بگم که همه ی دینها قابل احترام هستن
    دوست ندارم دوستان این تنگ نظری ها رو از چشم دین اسلام ببینن و به دوستان پیشنهاد میکنم قبل از هر موضع گیری در مورد دین اسلام واقعا در مورد این دین تحقیق کنن
    بیشتر این مزخرفاتی که در مورد دین زرتشتی میشنویم از تنگ نظری عده ی خاصی هست که از گذشته اهدافی رو دنبال میکردند و متاسفانه با گذشت زمان و تغییر کردن نسلها هنوز کسانی هستن که اون اهداف رو دنبال میکنن پس بهتره بگیم که موضوع مشکلات یه عده خاص با یه ایدئولوژیه تا تقابل دو دین

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: