اولي كه عكس پايينه ساقي نامه حافظ شيرازيه كه توي هيچ كدوم از كتابهاي حافظ نيست يعني چطوري بگم بوده دوستان به خاطر بعضي مسائل پاكش كردن ولي من گذاشتم اينجا اميدوارم نا پاك نشه
دقيقا همين اشعاره؟ اگر آره ميشه بگي چاپ چه ساليه نام كتاب رو هم دقيق بگي ممنون ميشم
آره دقیقا همینه یکی از کتابا که خیلی قدیمی و کهنه ست اون هیچ ولی اون یکی هم که جدید تره(البته اونم مال خیلی سال پیشه ها ولی تو دهه 70 خریدمش)هر چی دارم نگاه میکنم سال چاپ نداره روش که نوشته دیوان خواجه شمس الدین محمد شیرازی نگارنده پیشگفتار:دکتر الهی قمشه ای انتشارات محمد چاپ شانزدهم قیمت 1400 تومن ولی هرچی نگاه میکنم ننوشته چه سالی
hadi04
دومي سرود اي ايران به زبان زيباي زرتشتيه چون قديميه يه كم كيفيتش خوب نيست معنيش هم تقريبا با همون اي ايران اي مرز پر گهر يكيه
دلشاد
ماهی
gilas
ژنرال
این ساقی نامه حافظ رو خیلی خوب نمیشه خوند... یه کم ریز و شلوغه...
متن درشت تر و مرتب ترش رو داری؟
چرا تو هیچ تو هیچ کتابی نیس؟
hadi04
متن درشت تر و مرتب ترش رو داری؟
فدات شم بايد ذخيره كني كيفيتش بالاست ميتوني زوم كني بخوني نه فقط همينو دارم جون داداش
به خاطر همون مسائلي كه بر سر خسرو شيرين و فرهاد و ويس و رامين و اينا اومد اينم قبلا اعمال شده
EVANESCENCE
KuRoSh
برای ساقی نامه و سرود ایران
star night
sib
چرا بابا من دو تا کتاب حافظ دارم تو هردوتاش هست
Kishe Mehr
مرسی کاکو گلوووووووو
نمیدونستم این غزل رو
البته الان که یه نگاهی روش انداختم یادم اومد که چندتا بیتش رو قبلا به گوشم خورده
اینم لینک دانلود همون عکس ساقی نامه هست که اون بالا هست میذارم واسه اینکه بهتر بتونید بخونید
hadi04
دقيقا همين اشعاره؟ اگر آره ميشه بگي چاپ چه ساليه نام كتاب رو هم دقيق بگي ممنون ميشم
sib
آره دقیقا همینه
یکی از کتابا که خیلی قدیمی و کهنه ست اون هیچ ولی اون یکی هم که جدید تره(البته اونم مال خیلی سال پیشه ها ولی تو دهه 70 خریدمش)هر چی دارم نگاه میکنم سال چاپ نداره
روش که نوشته دیوان خواجه شمس الدین محمد شیرازی
نگارنده پیشگفتار:دکتر الهی قمشه ای
انتشارات محمد
چاپ شانزدهم
قیمت 1400 تومن
ولی هرچی نگاه میکنم ننوشته چه سالی
LIFE
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→