1. اسم : باران 453 2. محل زندگي / محل تولد : تهران زندگي ميکنم 286 بندرعباس به دنيا اومدم 436 3 . سن : 29 4. رشته و ميزان تحصيلات : ليسانس حقوق قضايي 5. رنگ مورد علاقه : آبي 6. غذاي مورد علاقه : فسنجان 957 7. ماشين مورد علاقه / ماشين فعلي : 206 صندوقدار ماشين مورد علاقه ام هامر کلا ماشينهاي شاسي بلند دوست ميدارم اما همون ماشين فعلي رو هم خيلي به ندرت خودم پشتش ميشينم 387 8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه : محسن يگانه / ترانه ضربان معکوس 318
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه : شنا / کوهنوردي / فوتبال ..ورزشکار خاصي رو دوست ندارم 10. فيلم و بازيگر مورد علاقه ( ايراني و خارجي ) : فيلم آژانس شيشه ايي پرويز پرستويي آل پاچينو : وکيل مدافع شيطان لي مين هو !!! 318 824 11. حيوان مورد علاقه : دلفين 12. ميوه مورد علاقه : انار 13. قد و وزن : 4 50 چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدين 101 قد : 163 وزن : 68 101 14. تعداد خواهر و برادر / چندمين فرزند خانواده : خواهر ندارم 824 سه تا برادر دارم اولين فرزند خانواده هم هستم 15.مجرد يا متاهل در صورت تاهل چند سال : در حال حاضر مجرد 16. چرا براي صندلي داغ ثبت نام کردي : راستش مهمترين دليلش اين بود که دوست داشتم ببينم دوستانم چه چيزهايي دوست دارند درباره ام بدونند 65 17 17. علت موندن در بوف بوفي : خاکش دامنگيره ... به خاطر دوستام جو دوستانه اش و اينکه فکر ميکنم همه احساس ميکنيم اينجا متعلق به خودمونه و هيچ وقت حس مهمان بودن رو نداشتم 8 18. يک پيشنهاد و يک انتقاد از بوف بوفي : بايد فکر کنم بعد جواب ميدم 37 19. چرا booseh ؟ اولين دليل به خاطر اينکه از هجا بندي کلمه خوشم مياد ... دوميش اينکه بوسه لطيف ترين راه براي ابراز احساساته ... بوسه مادر به فرزند ... بوسه دوتا دوست بعد از يه دوري طولاني ... بوسه عاشق و معشوق ... بوسه باران روي سطح خشک زمين ... حس ميکنم همه اش زندگي بخش و اميد دهند است ... 100 9 20. در يک سطر booseh را توصيف کنيد.: حساس لجباز زود رنج مهربان ريزبين نکته سنج و کمي هم باهوش 823
نقل قول: kasragtr
21. کدوم دانشگاه بودي؟؟؟ 22. رتبه ي کنکورت؟؟؟ 23. چه سالي رفتي دانشگاه؟؟؟
فعلا چون تازه اعلام نتيجه شده هنوز تو جو کنکورم سوالاي کنکوري دارم
21 - دانشگاه طبرستان 22 - يادم نيست اما سه هزار و خورده ايي بود 824 101 23- 78
نقل قول: arash52
24- واقعا دستپختت خوبه ؟ 25- اگر دست خودت بود کجارو براي تولدت انتخاب مي کردي يعني دوست داشتي کجا به دنيا بياي؟ 26- کدوم ترانه رو بيشتر زمزمه مي کني ؟
24 - خوب نميتونم از خودم تعريف کنم که 4 اما تا حالا کسي نشده از دست پخت من خوشش نياد همه خوردن و کلي هم تعريف کردن 100 824 25- دوست داشتم در همين ايران به دنيا بيام اما اگر دست خودم بود نه در اين زمان و اين دوره از تاريخ کشور 26- در حال حاضر ترانه رنج نابرده از احسان خواجه اميري 90
29- ايا با اين جمله ي شيرازي موافق هستي که ميگه واسه اينکه شب ها خوب بخوابيم روزها بايد خوب استراحت کنيم؟ اگر اره چرا؟ و اگر نه چرا؟ 74
27- چه سوال ترسناکي 17 اگر شيطون بودم 37 باز هم به خدا ثابت ميکردم که بنده هاش اونقدر که توقع داشت قابل اعتماد و تقدير نيستند
28 - عشق يعني چيزي يا کسي رو اونقدر بخواهي که براي رسيدن بهش يا براي تعالي اون يا براي خوشبختي و ارامش اون از همه چيز حتي از خودت هم حاضر باشي بگذري عشق يعني تو مرا مي راني من به صد حوصله مي آيم باز.....
29- نه چون اگر من نيم ساعت تو روز استراحت کنم ديگه شب نميتونم بخوابم
نقل قول: دلشاد
30- اهل گشت گذار هستي؟ 31- کدام شهر ايران را دوست داري؟ 32- آيا تفريح هاي دست جمعي را دوست داريد؟
30 - خيلي عاشق سفرم 31- شيراز 32 - دوست دارم اما بستگي به شرايط خودم و اون جمع داره
نقل قول: gilas
33. کدوم خصوصيت بيشتر باعث جذب شدن اطرافيان بهت ميشه ؟ 34. کدوم وسيلتو اگه جا بزاري کلافه ميشي ( ساعت ، موبايل ، کيف لوازم آرايش ) 35. بوسه الان با بوسه که تصور ميکني چقدر فاصله داره ؟
33- اگر حمل بر خودستايي نشه اينکه همه رو دوست دارم و هيچ وقت از ابراز علاقه ام بهشون خودداري نکردم و هميشه براي کمک به دوستانم حاضرم 823 34- موبايل 4 10 35- خيلي هنوز مونده تا بهش برسم
نقل قول: maryamlondon1
خوش امدي باران عزيزم اميدوارم صندلي داغ خسته ات نکنه ..من چون با باران عزيزم دوست صميمي هستم . سوالهاي اين چنيني ندارم که بپرسم 11 6
36- قشگنترين خاطره دوران تحصيل
37- خاطره تلخ زندگيت 6
مرسي عزيزم از اينهمه مهربوني 825
36- وقتي که به عنوان دانش آموز برگزيده منطقه محل تحصيلم انتخاب شدم در سال سوم دبيرستان 37- وقتي نزديکترين شخص زندگي ام به بدترين وضع بهم خيانت کرد
نقل قول: بندري
خسته نباشي باران خانوم کدبانو ان شا الله که موفق باشي روي صندلي داغ 38. تا حالا جنوب اومدي ؟ و اگه اومدي چطور بود و کجا رفتي ؟ 39 . دستور پخت خوشمزه ترين غذايي که خيلي خيلي دوستش داري رو بگو ؟
مرسي خسرو عزيز 46 38. من بندرعباس به دنيا اومدم هشت سال اونجا زندگي کردم و الان هم به خاطر مسائل کاري گاهي به اونجا سفر ميکنم ... همه چيز جنوب رو دوست دارم مردم خونگرمش رو نخلهاش رو بافت قديمي و قشنگ شهرهاش رو فقط گرماو شرجي هواشه که اذيتم ميکنه خيلي 39- خوب غذاي مورد علاقه ام فسنجانه که دستورش رو تقريبا هم بلدند اما چشم دستورش رو مي گذارم براتون
نقل قول: بچه مثبت
40- آخرين باري كه احساس كردي حقت ضايع شده كي بود؟ عكس العملت چه بود؟ 41- چرا تو هيچ كدوم از قرارهاي سايت شركت نكردي؟ دفعه بعد شركت ميكني؟ 42- اگه مي تونستي، چه قوانيني رو به قوانين حقوقي موجود اضافه ميكردي؟
40-زياد اين موضوع برام پيش مياد اخرين بارش اين بود که تو مجتمع شهيد بهشتي مدير دفتر دادگاه بهم پيشنهاد داد که بهش رشوه بدم براي تعيين وقت سريع اما چون قبول نکردم يه وقت شش ماهه برام گذاشت که منم به رياست مجمتع شکايت کردم و در حال رسيدگي مي باشد 41 - اميدوارم جوابي که ميدم باعث سو تفاهم نشه ... اما من در ابتداي ورود به دنياي مجازي به خاطر بعضي از رابطه ها در جمعي که خارج ا زاين سايت بود دچار مشکلات زيادي شدم و لطمه هاي زيادي خوردم تصميم گرفتم که روابط مجازي و حقيقي ام از هم جدا باشه .. با اين حال خيلي دلم ميخواد که بيام و دوستاني که خيلي دوستشون دارم رو ببينم 65 شايد يه روز دوباره شهامتش رو پيدا کردم 42 - قوانين کشور ما کلا در زمينه آزادي سياسي و مطبوعات و خانواده و زنان دچار نواقص زياديه اگر ميتونستم اونا رو اصلاح ميکردم
نقل قول: ميرزا
43- افکار فمنيستي داري يا نه؟ من 3تا وکيل زن ميشناسم که به شدت فمينيست هستن ؛ به نظر مياد اين خصوصيتشون با رشته و حرفه وکالت يه رابطه اي داره.
44- تا حالا پيش اومده وکالت يه مردو قبول کني بر عليه يه زن؟ اگر بوده، شده که دلت بخواد کاري کني که موکل خودت (يه مرد) بازنده باشه با اينکه ميدوني حق با مَردس؟
43- راستش نميدونم منظورتون از افکار فمنيستي چيه اما متاسفانه چون قوانين ايران کاملا زن ستيز هستند و کاملا بر خلاف اونچه که ادعا ميشه امنيت زنها رو تامين نميکنند و بيشتر باعث ايجاد ظلم و خشونت بيشتر عليه زنان ميشن ما وکلاي زن هم در مقام يه وکيل براي احقاق حق و هم در مقام يه زن که رنج اين قوانين رو در طي سالها متحمل شديم ناخوداگاه تمايل بيشتري براي گرفتن و تثبيت حقوق همجنسانمون داريم
44- بله شده که موکلم مرد باشه و طرفم خانم اما جواب قسمت دوم سوالتون منفيه هميشه دوست داشتم حق به صاحب حق برسه
نقل قول: ماهي
45- دليلت برا انتخاب اون کشور چيه؟ 5 46- چه زبوني رو بيشتر از زبون فارسي دوست داري؟ 5
45- من عاشق کشورم هستم عاشق تاريخ و فرهنگش عاشق طبيعت و بافت جغرافياييش .... 46 هيچ زباني 1
نقل قول: Gormesabzi
47-يه کتاب آشپزي خوب معرفي کن
48/بدون توضيحات جانبي فقط بگو دوست داري همسرت چه شغلي داشته باشه 49ـاگه به هر دليل شوهرت بخاد مانع کار کردنت بشه اونم در ست زماني که داري اوج مگيري چيکار ميکني?
47- در خصوص اشپزي سنتي کتاب مرحوم رزا منتظمي ... و اشپزي ملل و اشپزي نوين کتاب مستطاب آشپزي نجف دريابندري 48- وکيل
49ـاگه به هر دليل شوهرت بخاد مانع کار کردنت بشه اونم در ست زماني که داري اوج مگيري چيکار ميکني?
49- همسري که نتونه من و موقعيت شغلي ام رو درک کنه و انقدر خودخواه باشه که بخواد مانع کارم بشه بدون دليل موجه .. ترکش ميکنم 1
50- اولين سني که آشپزي کرديد چه سني بود؟ 51- در دوره دبستان چند بار تو شلوارت چيش کردي؟
50. فکر ميکنم حدود سيزده چهارده سالم بود که ماکاراني درست کردم شفته شد 9 51- دوران دبستان اصلا اما دوران مهد شنيدم که سابقه ام خراب بوده در اين زمينه 9 اما چند بارش رو نميدونم
مرسي بابت پاسخگويي به سوالات قبلي آبجي جان قبولي عبادات تون و اينکه بندراومدي در خدمتيم آبجي:
52 . نژاد پرستي يا نه ؟ 53. کدوم يکي از بچه هاي سايت رو از نزديک ديدي؟ 54 . بزرگ ترين سوتي دوران وکالت ؟
خواهش ميکنم عبادات شما هم قبول باشه 46
52 - اصلا 53- هيچ کدوم 54- در ابتداي کارم يه بار به جاي جناب قاضي بهشون گفتم اقاي دکتر 20 101 9
نقل قول: The one
پرسش شمار? پنجاهم؛ کجايي جيگر؟ 8 23
شرمنده از صبح خيلي درگير بودم فقط چند بار اومدم سر زدم اما وقت فرصت جواب دادن نبود
55. دو تا بچه در شرايط کاملا يکسان درحال غرق شدن هستن . يکي سفيد و بور خيلي خيلي خوشگل يکي هم سياه و زشت و ضايع يکي رو هم بيشتر نمي توني نجات بدي هر کدوم رو که بخاي نجات بدي اون يکي ميميره کدوم يکي رو نجات مي دي ؟ 56 . يه جوک بگو ؟ 57 . بابايي هستي يا ماماني؟
55- چه سوال سختي ... سعي ميکنم هر دو رو نجات بدم اما اگر نشه اونکه نزديکتر باشه بهم و امکان نجاتش بيشتر باشه اگر بازم شرايط يکسان باشه واقعا نميدونم فکر کنم بايد تو لحظه تصميم گرفت .. اميدوارم هر گز بين چنين موقعيتي قرار نگيرم 56- جوک بلد نيستم اما اينو امروز تو بيلوکس برام فرستادن بچه داييم به دنيا اومده. همه خوشحال و اينا. مامان بزرگم برگشته ميگه حالا ميخاين براش اسم بذارين؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخايم همين جوري ولش کنيم اسمش بشه نيـــــو فولدر 57- ماماني صد در صد 8
58- تاحالا عاشق شدي چند بار؟
58- بله يه بار
نقل قول: NIMO
سلام باران جان.موفق باشي تو جواب دادن هات 4 59-شده تا حالا تو موقعيتي قرار بگيري که از ايراني بودن خودت احساس شرم کني؟ 60-اگه بهت بگن بيا برو کارگردان بشو و همين فردا يه فيلم بساز اولين موضوعي که فکر ميکني تو سينماي ايران يا دنيا در موردش چيزي ساخته نشده چيه؟ 61-دلتنگي چيه؟
سلام مرسي 8
59 - بله تو يه سفر به شيراز تو رستوران نايب بود فکر ميکنم که دو تا توريست آلماني اونجا بودن و متاسفانه همونجا جيبشون رو زدن و صد البته همونجا هم دزد رو که يکي از کارکنان رستوران بود پيدا کردن و من به عنوان يه ايراني خيلي خجالت کشيدم ... اينم بگم البته اين به جز دفعات متعدديه که رئيس جمهور در اجلاس گوناگون جهاني اقدام به سخنراني گهربار مي کنند
60 - فيلم درباره افراد دو جنسيتي و يا همجنسگراها
61- دلتنگي يعني وقتي به کسي فکر ميکني احساس کني دلت ميخواد تو همون لحظه کنارش باشي ... دلت ميخواد صداشو بشنوي بتوني لمسش کني و لحظات رو باهاش قسمت کني ...
نقل قول: Life Dream
62- رنگ زندگيت چيه؟ 65 63- بزرگترين سوتي كه دادي؟ 34 64- مرورگر كروم رو دوس داري؟ 4
62- دوست داشتم ابي باشه اما فعلا خاکستريه 63- من سوتي خيلي خيلي خيلي زياد ميدم نميدونم کدومش رو بگم 4 اما اخريش اين بود که چند روز پيش داشتم تو يه مسنجر پشت سر يکي از دوستام حرف ميزدم و بهش ابراز لطف ميکردم بعد از اينکه حرفام تموم شد متوجه شدم که پيامها رو دقيقا براي همون دوستم و توي پنجره چت ايشون فرستادم 20 101 64 - بله دوست دارم گاهي استفاده ميکنم ازش وقتي از فايرفاکس خسته بشم يا خيلي کند بشه
نقل قول: hadi04
سلام به باران هميشه زيبا ببخشيد كه دير اومدم مشغله زياده وقت هم كم و اما
65-دوست داري به كدوم دوره از زندگيت برگردي ؟ 66-يه مرد رو از ديدگاه خودت تعريف كن؟يا بهتره اينطوري بپرسم به چه كسي ميشه گفت مرد؟
سلام ارسام عزيز مرسي از لطفت 46
65- به دوران دبيرستان
66 - خوب انسانها دو دسته ان زن و مرد اونايي که زن نباشن حتما مردن ديگه 4 گذشته از شوخي به نظرم از نظر خصوصيات اخلاقي مرد به کسي گفته ميشه که انسان متعهد مسئوليت پذير و صادقي باشه و در برابر ناملايمات زندگي محکم استوار مثل يه دژ محکم براي خانواده اش 1 اگر کسي رو با اين خصوصيت ديدن سلام منو خيلي گرم و مخصوص بهش برسونيد 100 9
67- اسم معلم کلاس اولت چيه؟
68 - اسم برادرات چيه؟
69 - فرض کن فردا بهت خبر بدن که پروانه وکالتت باطل شده و تحت هيچ شرايطي ديگه نميتوني در هيچ کدوم از مشاغل حقوقي و قضايي، فعاليت بکني. در اين صورت چه کاري رو انتخاب ميکني؟ يا بهتره بگم چه کاري ازت برمياد؟
67- خانم واحدي
68 - علي , مصطفي و محسن
69 - فکر ميکنم برم سراغ اشپزي و رستوران داري از يه کافه کوچيک شروع ميکنم 65
ضمناً تنوع رنگ در متن سوالات رو داري؟ 9
بله قابل توجه بود منم جواباتون رو با تنوع رنگ نوشتم 4
73- چي باعث شد وکيل بشي ؟ 74 - سخت ترين پرونده اي که داشتي چي بوده برنده شدي يا بازنده ؟ 75 - اگه تو يه پرونده که حق با تو باشه برنده نشي چطوري باهاش کنار مياي ؟ يعني چطوري شکست رو قبول ميکني ؟
73- علاقه زيادي داشتم به اينکار و البته اعتراف ميکنم که کمي ارماني بهش نگاه ميکردم 1 74- سخت ترين پرونده ام پرونده قتل يه پسر بچه به دست پدرشه که هنوز در دست رسيدگيه بنابراين نميتونم بگم که نتيجه اش چي بوده
75- متاسفانه يکي از خصلتهاي بد من اينکه موقعي اي که تو کاري شکست ميخورم يه خورده قبولش سخته برام کمي عصبي 101 و غمگين 79 ميشم تا مدتي کم حرف ميشم 21 ولي خوب بلاخره باهاش کنار ميام و ازش به عنوان يه تجربه استفاده ميکنم 801
76- تا حالا بدترين غذايي که خوردي چي بود؟ 77- اگه خداوند 24ساعت گناه را آزاد کنه چه گناهي ميکردي؟ 78-- آيا در حال حاضر کسي که از اون خوشت بياد اما بهش نگفته باشي؟ يا نتوني بگي؟
76- خورشت باميه دوست ندارم اگر بش اسمش رو گذاشت بدترين غذا
77- مي رفتم يکيو مي کشتم 4 شوخي بود جراتش رو ندارم اما گذشته از شوخي اگر گناه ازاد ميشد تا جايي که مي تونستم با پوششي که خودم دوست دارم تو شهر قدم ميزدم بدون اينکه هيچ شرع و قانوني برام تعيين تکليف کنه ...
78- نه اگر از کسي خوشم بياد بهش ميگم 100 البته خوش اومدن به طور خاص منظورمه
79 - کدوم يکي از بچه هاي سايتو دوس داري از نزديک ببيني؟
80 - از بين بچه هاي سايت ، در همين حدي که ميشناسي، از چه کساني بيشتر خوشت مياد؟ هم از بين خانومها هم از بين آقايون.
81 - فرض کن وکالت فردي رو به عهده گرفتي که برات مسجل شده حق با اونه و از طرفي طرف مقابلت ،يکي از عزيزترين افراد زندگيت، مثلاً پدرته و ميدوني در صورت محکوميت، مجازات سنگيني در انتظارشه (البته بلاتشبيه! فرض سواله!) و نميتوني هم اين پرونده رو به فرد ديگه اي بسپري. در اينصورت بازم تمام تلاشتو براي احقاق حقوق موکلت ميکني يا سعي ميکني يه جاهايي به نفع پدرت کار کني؟
79- خوب همه دوستانم رو دوست دارم ببينم از نزديک اما اگه بخوام اسم ببرم خيلي سخت ميشه ... اگر اجبار باشه براي اسم بردن ... گيلاس ..ساناز ..ساحل.. مريم ..مستانه.. مژده.. خود شما.. بچه مثبت ..اقاي مدير ...عمو محمود ... حورا .... مازيار ...شاپرک ... حسين ... نارنجي و بقيه بچه ها که اگه اسم همه اشون رو بيارم يه عالمه ميشه اما واقعا دلم ميخواد همه رو ببينم بدون استثنا 65
80- چقدر سخته اين سوال ... خوب همه خوبن همه رو دوست دارم اخه اسم کيو بيارم 101 خوب از خانمها مامان مريم برام الگوي يه مادر خوب دلسوز و مهربونه از آقايون هم 37 شخص خاصي مد نظرم نيست همه رو دوست ميدارم 4
81- اين سوال از نظر قانوني غير ممکنه چون نبايد وکالت همچين پرونده ايي رو قبول کنم .. اما چون داريم فرض ميگيريم با کمال تاسف بايد بگم که نميتونم بي طرف باشم اما همه تلاشم رو ميکنم که در حق موکلم خيانت نکنم 1
نقل قول: sib
82-چه رفتاري رو اگه از کسي ببيني باعث ميشه هيچوقت نبخشيش؟ 83-چه خصوصيتي رو اگه بهت نسبت بدن خيلي ناراحت ميشي.يا بهتر بگم اگه چه جوري درباره ت فکر کنن اصلا نميتوني تحمل کني؟
82- خيانت و سو استفاده 83-اگر فکر کنند که دارم فريبشون ميدم يا صادقانه رفتار نميکنم
84- چه احساسي داشتي وقتي مدير انجمن شدي؟ و چه احساسي داشتي وقتي متوجه شدي ديگه مدير نيستي؟ 85- دوست داري چند تا بچه داشته باشي؟ اسمش (يا اسماشون) رو چي ميذاري؟ 86- براي موارد زير بگو از چه محصولي استفاده ميکني؟ لپ تاپ/ ساعت/ تلفن همراه/ خمير دندان/ عطر يا ادکلن/ ماکاروني/ روغن/
84- وقتي مدير شدم خيلي خوشحال بودم وقتي ديگه مدير نبودم خيلي دلم گرفت يه جورايي حس ماشيني رو داشتم که مستعمل شده و ميره قبرستون ماشينا !!!! 85- دوتا هستي و راستين 86 - لپ تاپ سوني / ساعت گوچي / تلفن همراه سوني اريکسون و سامسونگ /خمير دندان کرست / عطر apple / ماکاراني تک / روغن لادن 28
با تشكر از جوابهاي قبلي 84
87- چرا اينقدر به آشپزي علاقه داري؟ اكتسابي بود يا غريزي؟! 37 88- دوس داشتي آرشيتكت بشي؟ 7 89- چرا كلاً از كروم استفاده نميكني؟ 4
خواهش ميکنم
87- بيشتر علاقمنديم از تنهايي هاي دوران دانشجويي شروع شد 88- راستش تو رشته هاي مهندسي از همه بيشتر از اين رشته خوشم مياد 89- خوب شايد يه جورايي به عادت برگرده شايد تو اينده ....
90 - نگاه آرماني يعني چجوري ؟ فکر ميکردي مثل تو فيلم ماست ؟ 91 - از اولين پرونده کاريت برام بگو 92 - آرزو دست نيافتنيت چيه ؟
90- هم اينکه گفتي هم اينکه فکر ميکردم وکيل دستش بازه که براي احقاق حق مردم تلاش کنه مي تونه بجنگه تو يه جنگه عادلانه و اگر محق بود پيروز بشه اما متاسفانه اينطوري نيست
91 - اولين پرونده کاريم کاملا خانوادگي بود يکي از نزديکانم يه مشکل کيفري داشت من وکيلش شدم ماشينش رو با تبر داغون کرده بودن ... متهم به دو سال حبس تعزيري و پرداخت خسارت محکوم شد
92- عدالت مطلق در جامعه
نقل قول: carlos
93 - ماشينت چه رنگيه ؟ اگه ماشينتو من بخوام بخرم بهم ميفروشي ؟( برفرض فروشنده اي ) 4
94 - اگه بري خلافي ماشينت رو بگيري و ببيني 1 ميليون تومنه چيكار ميكني ؟پرداخت ميكني يا از نفوذ شغلت استفاده ميكني و . . . 50
93 - گيلاسي ... اگر فروشنده باشم بله کي بهتر از شما 100
94- سعي ميکنم بخشش بگيرم نشد پرداخت ميکنم اگر بتونم از نفوذمم استفاده ميکنم 4
95- هيچ وقت به چيزي که دل نداره دل نبند .... يه ديالوگ بود از فيلم مرسدس که خيلي بهش معتقدم 100
97-ساز ميزني؟به نظرت زيبا ترين صداي ساز متعلق به کدوم آلت موسيقيه؟ 98-زيباترين و خشن ترين صحنه اي که تا به حال ديدي؟ 99-اگه شوهرآيندت خداي نکرده بخواد 4 تا زن داشته باشه عکس العملت چيه؟
97- نه متاسفانه ... من صداي ساکسيفون رو خيلي دوست دارم
98 - زيبا ترين صحنه اولين لبخندي که يه نوزاد به مادرش ميزنه و خشن ترين صحنه تنبيه بي رحمانه کودکي تو حياط دادگاه باهنر توسط پدرش و ديدن مردم بي تفاوت ... انقدر زدش تا اون بچه بي هوش شد ....
99- دربرابر اين رفتار غير متمدنانه ازش خيلي متمدنانه جدا ميشم 32
فکر کنم منو بيشتر دوس دارين 824 4 22
حالا چرا مثل دخترا خجالت مي کشين 334
100 - در جواب سوال قورمه سبزي، گفتي که دوس داري همسرت وکيل باشه. ترجيحاً يا الزاماً؟ دليلت چيه؟
101 - چه خطوط قرمزي توي زندگيت داري؟
102- کمترين و بيشترين دستمزدي که تا به حال براي وکالت يه پرونده حقوقي ، گرفتي چقدر بوده؟
100- ترجيحا ! چون حس ميکنم يه همکار ميتونه شرايط کاري همکارش رو بهتر درک کنه چون کار ما شرايط خاصي داره 101 - نميدونم خط قرمز رو چي تعريف ميکني اما يه حريمي دور خودم دارم که به هر کسي اجازه نميدم ازش رد بشه تو روابط کاري ، دوستانه ، خانوادگي ؛ يعني هنوز هيچ کس نتونسته انقدر بهم نزديک بشه که همه خطهاي قرمز رو بردارم براش 102- نميشه اينو جواب ندم 245 کمترين صد و پنجاه هزار تومان 370 بيشترين چهار ميليون تومان 101
100_ دست خط شما خوبه؟ 101_ رسيدن به ناشناخته ها ي وجودي براتون مهمه؟ 102_ به چه چيزي در وجودتون افتخار ميکنيد؟
100- نه اصلا 276 101- خيلي مهمه اما گاهي هم برام ترسناک ميشه 17 102- به قلبم که ميتونه همه رو دوست داشته باشه 824
نقل قول: حورا
خسته نباشين ببخشيد دير اومدم....حورا شرمنده
دشمنت شرمنده باشه عزيز دلم 1015
103- دوست داري وکيل مدافع شيطان بشي ؟
نقل قول: booseh
77- مي رفتم يکيو مي کشتم 4 شوخي بود جراتش رو ندارم اما گذشته از شوخي اگر گناه ازاد ميشد تا جايي که مي تونستم با پوششي که خودم دوست دارم تو شهر قدم ميزدم بدون اينکه هيچ شرع و قانوني برام تعيين تکليف کنه ...
104-دقيقا مسيرت کدوم سمته ؟ 4
105- اکانت بوف بوفيت رو چند مي فروشي ؟
103- خوب اگر خوب به ماهيت وجودي شيطان فکر کنيم دلمون براش ميسوزه به خاطر حسادتش و به خاطر حسش تو رونده شدن از درگاه خداوند .... شايد يه روز اگر لازم بشه وکيل مدافع اونم بشم 320
104 : 245 واسه چي مي پرسي ؟ 315 از ميدان انقلاب تا ميدان آزادي
105 - نميفروشمش اسم کاربريش رو دوست دارم خيلي ! 318 حالا شما قيمت بگو شايد فروشنده شدم 320
نقل قول: ساحل ناقلا
106-خاله بوسه چرا من از کرگدن بدم مياد؟
107- من دوست دارم چند تا بچه داشته باشم؟ 108- اسم شوهر همسايه بقيلمون چيه؟
106- فکر کنم چون پوستش کلفته 66 107- يازده تا 89 108- اصغر آقا نبود ؟ 4
قربونت برم عزيزم که انقدر شيرين زبوني 1015
109:اگه قرار باشه از انجام يه کاري يا از يه چيز خاصي محرومت کنن،محروم شدن از چي خيلي برات ناراحت کننده ست؟
8 109- بهم نخندينا اگر قرار باشه از اينترنت محرومم کنند فکر کنم از غصه بميرم 823 301
نقل قول: aliiiiiii
fagat khaste nabashi hamin 1
سلامت باشين علي آقا 386
نقل قول: sevin
110- در جواب سوال 4 نوشتيد كه ميزان تحصيلاتتون ليسانس است ، تا جايي كه ميدونم وكيل بايد امتحان مخصوص وكلات داده باشه و سطح تحصيلي بالاي ليسانس داشته باشه ؛ در مورد شما من متوجه نشدم جطور ليسانس هستيد ولي وكالت انجام مي ديد
110 - خوب هر کسي که ليسانس حقوق داشته باشه ميتونه تو آزمون ورودي کانون وکلا شرکت کنه و بعد از گذروندن دوره کارآموزي امتحان پاياني اش رو که بهش ميگن اختبار رو بده و پروانه وکالت دريافت کنه اين مسئله که وکيل بايد حتما تحصيلات بالاي ليسانس داشته باشه اصلا صحت نداره . من با همين مدرک در کانون وکلاي مرکز پذيرفته شدم و دوره کارآموزيش رو که هجده ماه بود گذروندم و پروانه پايه يک وکالت رو دريافت کردم
نقل قول: SaMaN TaJ
111.خب چون سوال 110 افتاد به من پس اينو ميپرسم: تا حالا به يه جرمي بردنتون کلانتري؟مثلا کلانتري 13؟ 4 112.چرا امروزه ميگن مهمترين عامل طلاق ازدواجه؟ 99 113.چرا دوس نداشتين منو تو قرارها ببينين؟مگه من چيکار کردم؟ 2
111- نه هميشه در سمت وکيل رفتم کلانتري تا قبل از اون هرگز حتي براي شکايت به کلانتري نرفته بودم چه برسه به مجرم بودن 112- خوب چون تا ازدواجي نباشه طلاقي هم نيست 403 البته جديدا ديگه داره بر عکس ميشه همه اول طلاق ميدن بعد ميرن ازدواج ميکنند 403 113- منکه گفتم همه بچه ها ي سايت ! خوب شما هم جزوشون هستين ديگه ! 282
الهي مامان مريم دورت بگرده 11 8 6
خدا نکنه عزيزم 8
114-فرض کن يه پول زيادي تو قرعه کشي برنده شدي اولين فکري براي استفاده از اون پول به ذهنت مياد چيه؟
115-به نظرت صبوري و بردباري براي يک انسان با چه چيزي هايي بدست مياد؟
116-اغلب شده که مجبور بشي از کسي اطاعت کني که حتي به اندازازه ات نمي فهمد؟
114- در حال حاضر براي يکي از نزديکترين اعضاي خانواده ام يه خونه ميخرم 1 115- به نظر من صبور بودن يه چيز اکتسابي نيست که به دستش بياريم به نظرم بايد تو ذات ادما باشه اما گاهي هم ناملايمات و سختي ها کاري ميکنند که صبرت زياد بشه و مشکلات کوچيک رو بهتر بتوني تحمل کني 116- متاسفانه شده و خيلي هم رنج کشيدم 2
17 4 خسته نباشي عزيز با توجه به تجربه ت در استفاده از فر, فکر ميکني الان صندليت چنددرجه داشته باشه؟
118.آيا بوسه مهمتره يا بودو يعني همون بدو بدو؟ منظورم اينه که اولويت با رمانتيکه يا کار؟ 11
119.sorry soale sevomo finglish minevisam Dar tarife eshgh, un ro az khod gozashtegi namidid t? binahaiat, khob dar barabare Biensafie mashugh masalan khianat aia nemishe be hamun eshghe Khales edame Dad? Ya baiad manaie eshgh ro batavajoh be raftare mashugh tarif kard! Sorry k in soalo mikonam vali mano dar in masale hamdard bedunid khahare khub va saburam 8 44
يعني دقيقا مرز بين عشق به خود و عشق به اون در کجا منتهي ميشه يا شروع ميشه خداي نکرده؟
117- سلامت باشي عزيز دلم 11 ديشب تا دويست درجه سانتيگراد رسيده بود اما خدا رو شکر امروزفعلا داغ نشده 968 118- براي من تو زندگي هميشه اولويت با احساساتمه 119- سوالت خيلي منو تو فکر برد اما نميدونم شايد تعريف درستي نباشه به نظر من عشق اگر پروروش پيدا نکنه و و جهت درستي بهش داده نشه اگر بهش بها داده نشه کم کم رنگ مي بازه و از بين ميره وقتي ... تو رابطه با معشوق ميشه هر جفاا و نامهربوني رو تحمل کرد اما يه وقتي ميبيني به جايي رسيدي که اگر بخواي بيشتر از اون تحمل کني اسم عشق لکه دار ميشه و حرمتش زير پا گذاشته ميشه ... پس ميري رفتنت به اين معني نيست که ديگه عاشق نيستي فقط رفتي تا بتوني حرمت عشق رو حفظ کني .... نميدونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه اگر نه بگو تا بيشتر بگم 1
نقل قول: عليرضا
خسته نباشي باران جان. سؤالات من در مورد حرفه تون نيست و کاملا شخصيه فعلا 1
120. آيا تا به حال يک تنه به قاضي رفتيد؟ 121. کسي تا به حال شما رو با دروغهاش وادار به قضاوت اشتباه در مورد شخصيت نفر سومي کرده؟ 122. آيا موضوعي تو ذهنتون هست که بدون اينکه از کل ماجرا با خبر باشيد در موردش پيش داوري کرده باشيد؟ اگه هست، اولين چيزي که به ذهنتون ميرسه رو بگيد. (اگه قابل گفتنه).
سلامت باشين 46 120 - متاسفانه بله و پشيمون هم شدم 121- بله چند بار پيش اومده برام 122- بله متاسفانه چند روز قبل بود که متوجه شدم شخص سومي حرفاي خصوصي رو که جاي ديگه گفته بودم ازشون خبر داره من از دوستي که پيشش درد دل کرده بودم خيلي خيلي ناراحت شدم و بدون پرسيدن اصلا قضيه برخورد بدي باهاش کردم !بعد متوجه شدم که اون شخص سوم به طور کاملا اتفاقي حرفاي ما رو شنيده و کلي شرمنده شدم ! البته موضوعات ديگه ايي هم هست که تو ذهنمه و براش جوابي ندارم اما چون هنوز نمي دونم که اصلا ماجرا چي بوده نميتونم اينجا عنوانش کنم َ
نقل قول: mz56mz
سلام باران جان 46 123-رابطه شما با خداوند چگونه است؟ 48 124-دوست داشتى بجاى زن مرد بودى؟ 331 125-نگفتى كدوم تنديس رو انتخاب كردى؟ 1114
سلام عمو جان 8 123- گاهي صاف و افتابي گاهي کاملا ابري گاهي کمي تا قسمتي ابري 1 124- نه اصلا دوست نداشتم 100 125- هر دوتاش قشنگ بودن 65
خسته نباشي بوسه جان 1 نمايش يا پنهان متن نمي دونم سوالات حتما بايد در زمينه شناخت شما باشه يا ميتونه متفرقه هم باشه 7
126-اگر زني از شوهرش جدا شده باشه و صاحب فرزند باشه ، بعد خداي نکرده 4 بميره وارثش غير از فرزندش کي مي تونه باشه؟ 127- پدر فرزندش آيا مي تونه دخل و تصرف در اموالي که به بچه ارث رسيده کنه؟
شاداب باشي گلم 46 هر سوالي که دوست داشتي بپرس 1
126 - فقط فرزندش البته اگر پدر و مادرش زنده باشن اونها هم ارث مي برن 127 - از نظر اينکه ارث ببره خير اما اگر بچه به سن قانوني نرسيده باشه و قيم لازم داشته باشه پدر بچه به عنوان قيم ميتونه دخل و تصرفي که به نفع بچه باشه انجام بده 1
128-بودن تو کدوم محيط واست دلچسب تره؟بوف بوفيي که مدير سايت باشي يا قاضي دادگاهي که داره يه پرونده سنگين س.ي.ا.س.ي رو کاملا بيطرفانه رسيدگي ميکنه؟ 129-اگه رييس جمهور بودي اولين کاري که ميکردي چي بود؟ 130-تا حالا تو پرونده هايي که داشتي پرونده يه همجنسگرا يا يه فرد دو جنسيتي رو که مشکلي از نظر حقوقي واسش پيش اومده داشتي؟يا دوس داشتي يه همچين پرونده اي داشتي؟چرا آره چرا نه؟
128- در خصوص بوف بوفي که بايد بگم تکيه بر جاي بزرگان نتوان زد به گزاف... اما قاضي اگر واقعا بي طرف باشه خصوصا در باره مسئله که گفتي رو ترجيح ميدم چون جايگاه اول کار من نيست از پسش بر نميام
129- دروغ نميگفتم ! سعي ميکردم راهکارهاي عملي براي رفع مشکل تورم پيدا کنم 130- تا به حال ن داشتم اما دوست داشتم که داشته باشم چون به نظرم اين افردا نياز به کمک دارن چيزي که تو جامعه ما ازشون دريغ ميشه
131 -مهمان بعدي صندلي داغ ميخواي كي باشه ؟ 65
132 - روزي چند دقيقه تلفن صحبت ميكني ؟ چندتا SMS ميزني ؟ آخرين اس ام اس ت چي بوده ؟ 51
133- جلو قاضي ملق بازي يعني چي ؟ شما ميتونين اين كارو انجام بدين؟ 50
131 - گيلاس 824 132- صحبت تلفني کم ! اس ام اس در حد دويست سيصد تا 4 اس ام اسي که اومد برام اين بود که من ديگه برم سرکار 99 اس ام اسي که فرستادم "باي" 99 133- يعني اينکه پيش کسي که خودش از همه چيز خبر داره بخواهيم فيلم بازي کنيم 99 فکر کنم اين معني رو بده ... بله بلدم 100
134 - چقدر گذشت داري تو زندگي 135 - انتقام يا گذشت کدوم رو انتخاب ميکني 136 - ترس بزرگ زندگيت
134- خيلي 135 - گذشت 136 - از دست دادن کساني که برام عزيز هستن
137- اگه بهت بگن امروز هر آرزويي کني به آرزوت ميرسي چه آرزويي ميکني؟ 138- اگه بهت بگن من افتادم زندان اولين جرمي که به ذهنت ميرسه چيه؟ 139- اگه بهت بگن يکي هست وضعيت ماليش مناسب نيست و به وکيل نياز داره آيا وکالتش را بصورت رايگان به عهده ميگيريد؟ اگه به عهده ميگيريد با چه حس و نيتي و در چه شرايطي؟
سلامت باشي دلشاد عزيز
137- ارزوي رسيدن به آرامش در زندگي ام چيزي که ازش خيلي دورم 138- اصلا نميتونم تصور کنم که مجرم باشي اولين چيزي که به ذهنم ميرسه اينکه اشتباهي متهم شدي امااگر م جبور باشم به يه جرم فکر کنم شايد رفتي تو پارک گل کندي بعد اقاي باغبان دستگيرت کرده 4 139- اگر توي پرونده ايي که داره حقي ازش زايل شده باشه حتما قبول ميکنم .... به خاطر اينکه بتونم بهش کمک کنم و به همين نيت و تنها شرطش هم اينکه صاحب حق باشه 46
140-خوشگلي؟توضيح حاشيه اي نده ،از نظر خودت فقط،آره يا نه؟ 10 1?1-رقص خاصي بلدي؟اگه بلدي چيه؟ 142/جواب لجبازي عمدي کسي رو چه جور ميدي؟ 19 (منظورم چه جوري حالشو سر جاش مياري؟) 4
140- بله 824 141- اهل رقص نيستم 142- با لجبازي بسيار عمدي تر و شديد تر 4
143- اگه بهت ميگفتن اجازه داري رنگ دنيا رو عوض كني، دريا رو چه رنگ و آسمان رو چه رنگي ميكردي؟ 65 144- به چه سبكي از موسيقي علاقه مندي؟ 340 145- گفتي در آينده از كروم استفاده ميكني، از همين فردا استفاده ميكني؟! 4
143 اسمون ابي قشنگه اما دريا رو سبزش ميکردم 144- پاپ و گاهي اصيل ايراني و کلاسيک 145- اگر بدونم چرا انقدر اصرار داري حتما 4
146- خاله بوسه اسم معلم مهد کودک ميرزا صفرو چي بود؟ 147- فرق بين موج منفي و دکتر نيما افشار چيه؟ 148-چرا هيچ کس به موج منفي زن نميده؟
146- خاله پوپک 4 147- اينکه موج منفي دکتر نيست اما اون دکتره 99 148- خوب مگه دخترشون رو از سر راه پيدا کردن 83
نه واقعا درست گفتي و شيوا بيان کردي. ممنون عزيزم نظر خودمم همينه 8 11 پس هر باارزشي حدي داره 105
149. رابطه ت با انسانهاي شوخ چطوريه؟ اينو مي پرسم چون به نظرم کمي جدي مياي که البته خيلي هم خوبه 11
شايد حدش اين باشه که نگذاريم اسم خود عشق الوده بشه 11
149- من نميدونم چرا اينجا اينطوري به نظر ميرسم اما تو زندگي شخصي ام با دوستانم اصلا جدي نيستم و از همه اشون شوختر و شيطون ترم 100 ادمهاي شوخ رو دوست دارم چون من رو از غصه هام جدا ميکنند و بهم اميد ميدن 65
150- از کجا آمده اي، آمدنت بهر چه بود؟ (تو زندگي به کجا ميخواي برسي؟) 151- تا حالا شده به خدا بگي ديگه خسته شدم نگهدار ميخوام پياده شم؟ 152- به نظرت چند درصد از مردهاي مجرد (غير از وکلا) که شرايط متاهل شدن رو دارن، حاضرن همسرشون وکيل باشد؟چرا؟
150- ميخوام به جايي برسم که تو زندگي احساس ارامش کنم و فکر کنم که ماموريتي که خدا براي انجام اون من رو به اين دنيا فرستااده انجام دادم 151- خيلي خيلي خيلي 152- در زبان شايد نود درصد اما در عمل رو نميدونم دليل اونهايي که مايلند همسرشون وکيل باشه خوب شايد به خاطر موقعيت کاري و مالي همسرشون و همچنين تحصيلات يا تجربيات شخصي که ميتونه تو زندگي موثر باشه اما اونهاي که مايل نيستند عمده دليلشون روابط کاري بين وکيل و موکلهاست که براشون قابل قبول نيست اين رو من به چشم هم ديدم و هم به گوش شنيدم
153 - در مورد خط قرمز خيلي کلي گفتي ؛ شايدم من خيلي کلي سوال کردم پس جزئي تر ميپرسم. توي روابط دوستانه ، خط قرمزت کجاس؟ يا چيه؟
154 - تا حالا درگيري فيزيکي داشتي؟ يعني زد و خورد.
155 - اگر حجاب، اختياري بشه، ترجيح ميدي بازم پوشش اسلامي رو رعايت کني يا نه؟
153- تا جايي که احساس نکنم داره با احساسم بازي ميشه يا ازم سو استفاده ميشه ! 154- تو بچگي ها بله اما تازگي ها نه توبه کردم 155- پوشش اسلامي اگر منظورت اون چيزيه که الان توجامعه اجباريه نه اما پوشش رو دوست دارم ... البته بستگي به مکان و زماني داره که توش هستم
156 . چرا شراب بعد از سال 15 بعثت حرام شد ؟ و چرا قبل از اون حرام نبود ؟ 157 . چرا ازدواج با دو خواهر در زمان پيامبران قبل از حضرت محمد حلال بود ولي بعد از اسلام ازدواج با دو خواهر هم زمان حرام شد ؟ (مثلا حضرت يعقوب با دو خواهر هم زمان ازدواج کرده بود ) 158 . چقدر پس از انداز داري و املاک چي داري ؟
156- راستش تا جايي که ميدونم شراب از اول بعثت حرام بوده اما قوانين خيلي سفت و سخت نبوده اما بعد نازل شدن سوره مائده قانون مند تر شده 157- به نظر من احکام در هر ديني از دين بعدي تکامل يافته تر بوده براي همين برخي از مسائل تو اديان قبل از اسلام ازاد بوده 158 _ املاک 13 پس انداز 13 املاک که هيچي 101 پس انداز هم راستش من زياد اهل پس انداز نيستم بيشتر در امدم رو يا خرج ميکنم يا وسائلي که لازم دارم ميخرم اما يه پس انداز خيلي جزيي دارم که اصلا قابل توجه نيست 100
نقل قول: بهونه
اين صندلي داغ خيلي سخته ها 403 خدا قوت باران جان 362 159-تابه حال سفر خارج هم داشتي؟کجا؟ 160-دوست داشتي دوباره به بچگيت برگردي؟
مرسي دوست عزيز 46
159- خير متاسفانه 16- بله خيلي زياد
اين که خيلي بده 7 ممنون از جوابات 11 161- اگه خداي نکرده توي چنين شرايطي قرار بگيري ( خانومي که صاحب يه فرزنده و ..) از لحاظ قانوني چيکار مي کني تا حقوق بچت بعد از فوت احتمالي خودت پايمال نشه و پدرش و هيچ کس ديگه نتونه بهره اي ببره؟ 1 162-از چي خيلي مي ترسي؟
خواهش ميکنم گلم 46 161- تنها کاري که ميشه کرد اينکه اموال رو به شخص مطمئني منتقل کنم و ازش بخوام که بعد از رسيدن فرزندم به سن قانوني اموال رو به او برگردونه !!!
162- جواب اين سوال رو قبلا دادم از اينکه عزيزانم رو از دست بدم !
89 جدن ؟؟؟ يعني هر 5 دقيقه يک sms 4 4 در ضمن گيلاس خودش پارسال همين موقع رو صندلي داغ نشسته بود 86
اگر شخصي که کارش دارم دستش بند نباشه شايد هر دو دقيقه يه اس ام اس 4 100
163- نميشه ميانگين گرفت براي کار ما ممکنه تو يه ماه در امد صفر باشه تو يه ماه ده ميليون البته من بعد از يه وقفه يه سال و خورده ايي سه ماهه که دوباره کارم رو شروع کردم و الان يخورده زمان ميبره تا دوباره گردش کاري و مالي ام درست بشه
164- قليون نميکشم و تا حالا مشروب نخوردم 100
165- امروز روزه نيستم چون بايد سه تا امپول تزريق کنم و يکي اش تقويتيه
الاهي قربون محبت و مهربونيت 786 1153 786 166- آيا به ايراني بودنت افتخار ميکني؟ 167- تنهايي را دوست داري؟ تا چه حد؟ 168- تا حالا شده دلت بشکنه؟ آخرين باري که دلت شکست کي بوده با علت؟؟
خدانکنه 8
166- بله با وجود همه .... اما هنوزم بله 167- نه اصلا دوست ندارم اما متاسفانه هميشه تنهام منظورم تنهايي روحيه 168- خيلي زياد چند روز پيش که يکي از دوستان نزديکم قضاوت نا عادلانه ايي درباره من کرد .... 2
نقل قول: مستانه
169- يه بوس مي دي؟ 93 170- يه زن مي تونه تمام اموال همسرش رو به جاي مقداري از مهريش توقيف کنه 4 و ما بقيش رو به عنوان ديه همسرش به وراثش ببخشه ؟ 24 171- انسانهاي خوشگلي مثل من جرمشون چيه که هي رژيم ميگيرن ولي روز به روز تُپُل تر مي شن؟ 9
اگه گفتي؟! 9
169 - شما ده تا بخواه 170 - درباره اينکه ميتونه توقيف کنه جواب مثبته اما بخش دوم سوالت رو متوجه نشدم يه خورده بيشتر توضيح ميدي چرا ديه چرا ديه رو زن بايد به وراث بده ؟؟؟ 171- احتمالا تپلي بهشون مياد مثل خودم 4 9
- از بين زمستان و تابستان كدوم رو بيشتر ترجيح ميدي؟ 22 173- زيباترين البوم موسيقي كه تا الان شنيدي؟ 65
145- اگر بدونم چرا انقدر اصرار داري حتما
خوب از كروم خوشم مياد، باهاشون قرارداد بستم! 74
174- پس از فردا از كروم استفاده ميكني مگه نه؟! 4
172- صد در صد زمستون 8 173- هيچ وقت نشده از يه البوم به صورت کامل خوشم بياد امااگر مجبور باشم انتخاب کنم .... نفسهاي بي هدف محسن يگانه 90 174- حالا که باهاشون قرارداد داري چشم 100
سوال 152 دو قسمت داره لطفا به قسمت دوم پاسخ دهيد
175 - از اون دسته از آدم هاي هستي که دين رو به دلخواه خودشون تغيير ميدن يا بدون چرا قبول ميکني ؟
176 - خدا چه رنگيه ؟
177 - بزرگترين سوال بي جوابت تو اين دنيا ؟
خانوم اجازه چشم متوجه قسمت دوم نشدم الان ميرم ويرايش ميکنم 100 175- من قبول دين بدون چون و چرا رو اصلا قبول ندارم سعي ميکنم قواعدش رو با مقتضيات زمان تطابق بدم 176- ابي رنگ ارامش 177-چرا خداوند عدالت مطلق رو بين بنده هاش از نظر سلامتي از نظر امکانات ديگه برقرار نکرده ؟
6 178.احوال شما؟!! 86 4
6
178- به لطف شما 5
178- به نظر شما ايزي لايف در زندگي آينده ما چه تاثيري داره ؟ 179- اگر بهت امکان سفر به زمان داده مي شد اول از همه به چه دوره اي مي رفتي و با کي ملاقات مي کردي؟ 180- تاحالا تجربه بوسه فرانسوي رو داشتي ؟
178- ميتونه ابروي کودکانمون رو حفظ کنه و بزرگسالان رو سربلند 10 179- ميرفتم به دوره قاجار و با اميرکبيرملاقات ميکردم و يا به بعد از انقلاب کبير فرانسه و با ناپلئون ملاقات ميکردم 180 - 13 بله 9 9 101 اخه اين چه سوالهاييه
181/به نظرت ناعادلانه ترين قانون براي خانمها تو ايران چيه؟ 182-با توجه به نوع شغلت،فکرميکني اگه قانون حضانت بچه ها به نفع مادر بود چند درصد از زنا هنوز حاضر بودن با شوهراشون زندگي کنن ؟لطفاً خوب توضيح بده 84 183=نظرت راجع به ?x قبل از ازدواج چيه؟(تو اايران)اگه موافقي چه کاري براي جا انداختن موضوع کردي؟
11خسته نباشي 11
181- عدم برابري حق طلاق و ميزان ديه ( نتونستم بين اين دوتا يکيو انتخاب کنم ) 182- فکر ميکنم اگر اينطور بود حداقل بيست درصد زندگي هاي زناشويي دوام نمي اورد چون من خيلي از زنها رو مي شناسم که فقط و فقط به خاطر اينکه نميتونند از فرزندانشان جدا بشن دارن به زندگي ادامه ميدن ... و اين ادامه زندگي شايد به ظاهر به نفع خانواده باشه اما در باطن باعث بسيار از جرائم و فسادهايي ميشه که الان به خوبي تو جامعه مشهود 183- به نظرم اين موضوع رو تا يه سني قبول ندارم يعني تا وقتي که شخص به بلوغ عقلي و احساسي نسبي برسه اما بعد از اون اين مسئله کاملا شخصيه و بايد خود شخص درباره اش تصميم بگيره ... من کاري در اين زمينه انجام ندادم چون همونطور که گفتم اين مسئله جدا از بعد فرهنگي اش يه مسئله کاملا شخصيه
شاداب باشي عزيزم 8
184 - اگر هزينه و امکانات کامل سفر به خانه خدا (مکه معظمه و مدينه منوره 24)؛ و هزينه کامل يه ماه سفر و گردش به اروپارو در اختيارت بذارن و بگن فقط يکي رو ميتوني انتخاب کني و ديگه در کل عمرت فرصت سفر به هيچ کدومو نداري، کدومو انتخاب ميکني؟ 99
185 - از بين فيلمسازان سينماي ايران؛ چه کساني رو بيشتر دوس داري؟
186 - اين روزا سالگرد نهضت مشروطه س. به نظرت تحولات فکري و سياسي که تو اون دوره اتفاق افتاد و تاثيري که توي تحولات بعد از خودش تا به الان گذاشته، به نفع جامعه ي ايران بود يا به ضررش؟
184- خوب من ترجيح ميدم برم سفر اروپا خدا رو همه جا ميشه ديد 65 185- مهرجويي 186- مطمئنا به نفع ايران بود چون باعث شد وارد دوره جديدي بشيم که نقش مردم تو سرنوشتشون بيشتر بشه گرچه هميشه هستن کسايي که حق مردم رو ضايع کنند
نقل قول: چکاوک
سلام قربونت برم 8
187ـبارانم من به يه وکيل احتياج دارم آيا شما وکالت منو قبول ميکني ؟ 8 11
سلام عزيز دلم
187- حتما عزيززززززززززم هر کمکي از دستم بر بياد در خدمتم 6 11
189- صندلي داغ رو ترجيح ميدي يا الكتريكي رو؟! 298 190- بعد صندلي داغ چند روز مرخصي ميگيري؟! 56
174- حالا که باهاشون قرارداد داري چشم
191- خوب پس اينم از لينك دانلود كروم 4
189- داغ از برق مي ترسم 17 190- احتمالا يه مرخصي يه ساله با حقوق ميگيرم 101 191- نياز به لينک دانلود نيست خودم نصب دارمش رو سيستمم 4
192- تصميمت براي آينده چيه ؟(مهمترين كارهايي كه بايد در آينده انجام بدي) 65
193- با غير مسلمون ازدواج ميكني ؟
194 -در نظر شما ظاهر يه مرد جذاب بايد چجوري باشه ؟ (قد. وزن . رنگ . مو . لباس ... )
192- دلم ميخواد وارد مقطع کارشناسي ارشدو دکترا بشم و بعدش تو دانشگاه تدريس کنم ... انسان خوبي باشم و سعي کنم انسان خوبي رو تحويل جامعه بدم
193- اگر عاشقش بشم و انسان خوبي باشه حتما 194- 9 نميدونم چرا خجالت کشيدم 4 خب اي نسبيه من معمولا مردهاي قد بلند که اصلا هيکل گنده نداشته باشند و رنگ مو و چشموشون تيره باشه رو ترجيح ميدم از نظر لباس پوشيدن هم سادگي هماهنگي رنگها و لباسها خيلي مهمه برام ... اما يه وقتي شده که يه مرد چشم رنگي و بلوند هم به نظرم زيبا و جذاب اومده
نقل قول: مستانه
منظورم اينه که ببين مثلاً اگر من حدود 200 ميليون مهريم باشه ، و اموال همسرم 120 ميليون باشه ، 2 بازم من 80 ميليون طلبکار ميشم 24 مي تونم بزنم بکشمش 94 و اون 80 ميليون رو به وراثش ببخشم به عنوان ديه مرحوم؟ 86
195- با من ازدواج مي کني ؟ 282
اين فکر خيلي جالبيه ميشه روش نظريه نوشت و يه قانون جديد وضع کرد حتما روش کار ميکنم 92 86
195- با اجازه مديرهاي محترم سايت بله 9 11
نقل قول: EVANESCENCE
خسته نباشي باران عزيز 11 196.ادم احساساتي هستي يا نه؟ 24 197.ملاکاي ازدواجت چيا هستند؟ 198.چه جور شخصيتي تو رو جذب ميکنه؟از لحاظ خاص بودن
مرسي عزيز دلم
196- کلا ادم احساساتي هستم و با احساسم زندگي ميکنم 197- صداقت وفاداري مهرباني و در عين حال مسئوليت پذيري و قابل اتکا بودن 198- اشخاصي که بيشتر از اينکه حرف بزنند با اعمالشون ميشه متوجه باطن بزرگ و وارسته اشون شد اشخاصي که حتي شوخي هاشون هم در جهت شاد کردن ديگرانه نه لودگي و شادکردن خودشون
199- چرا هميشه غمگيني؟ 200- از چه پرنده و حيواني خوشت مياد؟
201- فرض کن شب تو خونه تنها تو اطاقت خوابيدي يهو يه سوسک گنده وارد بدنت بشه و تو برجستگيهاي پاهاشو حس کني اون موقع چکار ميکني؟ 351
199- تجربيات تلخي داشتم که نتونستم ازشون رها بشم و اين موندن تو گذشته غمگينم ميکنه 200- پرنده قو حيوان هم که گفتم دلفين 201- من ميميرم باور کن بيهوش ميشم من از سوسک متنفرم 20 اخه اين چه عکسي بود 20
202-يه شعر در باره پسرخاله معيم کلاس اولم بگين؟ 203- چرا من بادمجون دوست ندارم؟
204-يکي از شيطنتهاي موج منفي رو بگين وقتي تو شکم مامانش بود؟
202 - پسري داريم که ماهه عزيز جون باباست ... دوستش داره مادرش چونکه زرنگ و داناست دست بزنيد براش که خيلي آقاست گل پسره ماشالله تاج سره ماشالله از همه چي باخبره چشم نخوره ايشالله 4
204- احتمالا لگد سهمگيني به شکم مامانش زده و بعدش هم نخودي خنديده 4
205:دريا رو بيشتر دوست داري يا جنگل؟ 10
جنگل 8
نقل قول: aliiiiiii
mikham aziyatet konam 206 age ye bache porro mesle man alan bekhad 4-5 ta soal beporse ke kheyli aziyat beshi chi kar mikoni???
207 man ye bar hageto zaye kardam fagat khastam begam ke bedoni halalam kon 4
208 age bedoni yeki ro ye bar narahat kardi va hanoz az dastet narahate va nabakhshidat chi kar mikoni?
206- شما که آقايي اما سعي ميکنم با صبوري جواب بدم اگر نتونستم با سر ميرم تو شيشه مانيتور 101
207- ميدونم خودم 4 مهم نبود اصلا خوشحالي دوستام خوشحالم ميکنه 208- خيلي ناراحت ميشم و سعي ميکنم بفهمم چرا ناراحتش کردم و اگر واقعا مقصر بودم عذر خواهي ميکنم و هر طور شده از دلش در ميارم اگر مقصر هم نبودم باز سعي ميکنم از دلش در بيارم چون طاقت ندارم کسي ازم دلخور باشه 46
نقل قول: levrone
209. حق کسب يا حق پيشه در مباحث حقوقي رو در يه پاراگراف توضيح بده.
209 - حق کسب و پيشه حقيه که در اثر مرور زمان و با رونقي که در محل کسب ايجاد ميشه و وابسته به اعماليه که متصرف منافع محل کسب يعني مستاجر در اون محل انجام ميده ! ميزانش بر خلاف ميزان سرقفلي مشخص نيست و ممکن بر اثر تخلفي از طرف مستاجر کلا اين حق ساقط بشه يا اصلا به وجود نياد . اين حق قابل توقيف نيست و نميشه به کس ديگه اي واگذارش کرد .
281- خاله بوسه تا حالا پسری رو بوس کردین؟ از اون بوسه ها؟ کدوم بوسه رو دوست دارین نوعش رو بگین؟ 282- من با اصقر یا با دنیز یا یا پسر خاله ماهی یا با پسر خاله قیمه با کدوم عروسی میکنم؟
283- اگه موج منفی و میرزا برن جهنم مامان شاپلیم دور از جونش عمورشو بده به من شما حاضرین منو به فرزندخوندگی قبول کنین؟ گاومم قبول میکنین؟ تا حالا بچه گاو بدنیا آوردین؟ شیر گاو رو درآوردین ازش؟فکر میکنین موج منفی و میرزا جهنم براشون کافیه؟ میشه من که میرم بهشت واسشون دست تکون بدم؟ یه جوک درباره موج منفی بگین؟ موج منفی میگه سقط جنین وقتیه که بچه ناقص باشه اگه اینطوره چرا مامان و بابای موج منفی اونو سقط نکردن؟
281- چون نمیخوام واست بد اموزی داشته باشه میگم نهههههههههه اینکارااااااااا بدههههههه هیچ جورش 4 اما جواب اصلی مثبته 9
282- با هیچ کدوم چون من نمیگذارم شوهر کنی 11
283- خدا نکنه عزیزم خدا همه اشون رو برای تو و ما حفظ کنه همین حالاش هم حاضرم مادر خوند ه ات بشم ... جواب بقیه سوالاتم نمیدونم اول صبحی هنگ کردم اینا رو خوندم 4 101
284- گفتی تو ده سال اخیر 4 تا دوست پسر داشتی ؛ اگه بگن پنجمی رو از بچه های سایت انتخاب کنی کدومشون رو ترجیح می دی؟ 285- بچه ات دختره یا پسر ؟ چندسالشه ؟ اسمش چیه ؟ باتو زندگی می کنه ؟ 286- اگه بگن 24 ساعت وقت داری و بعدش میری اون دنیا و باید از همه حلالیت بطلبی ؛ فکر می کنی کاری کردی باکسی که ممکنه حلالت نکنه ؟ اون چه کاری بوده ؟
284- شما میری روزی یه بار میایی یه سوال می پرسی که دلم میخواد برم تو شیشه مانیتور باز 101 4
من دیگه به هیچ عنوان نمیخوام اشتباه گذشته رو تکرار کنم و با مردی تحت عنوان دوست پسر دوست باشم به هیچ عنوان پس نمیتونم جوابی بدم به سوالت 285- دختره شش سالشه اسمش مایدو است که مخفف مائده است و خوشبختانه با من زندگی میکنه یعنی اگر با من زندگی نمیکرد که من الان زنده نبودم 1 286- نه خوشبختانه همچین کسی وجود نداره
287- ضمن تبریک به شما و انشااله عروس بشه و اینا ؛ جسارتاً چی مخفف چیه ؟ هرکدوم که 5 حرف دارند .
289- اگر خدای نکرده مورد آزار و اذیت قرار بگیری و طرف ازت فیلم تهیه کرده باشه و تهدیدت کنه و بدونی تهدیدش جدیه ، چی کار می کنی ؟ ساکت می مونی یا اقدام قانونی می کنی ؟
287-مرسی آرش عزیز 46 مخفف از اون نظر نه از یه نظر دیگه 4 وقتی کوچک تر بود نمیتونست اسمش رو درست تلفظ کنه به خودش میگفت مایدو که دیگه همین اسم روش موند 288- خوب حتما مستانه جون دوست داشتنیه شما حسودیت میشه ؟ 37 289- صد در صد هم به خاطر خودم و هم بخاطر دیگران
نقل قول: بندری
خسته نباشی باران جون ان شاالله همیشه همینطور موف ق باشی عزیز
290 . آیا حاضری از کلیه صفحات صندلی داغت پرینت بگیری و ببری برای خونواده ات نشون بدی ؟ عکس العمل اونا چی میتونه باشه؟ 291 . ببخشید ها فیلم های خیلی خیلی بد هم نگاه کردی یا می کنی ؟ 292 . آیا حاضری بازم روی صندلی داغ بشینی و اینکه صندلی داغ چه جور جایی بود ؟
مرسی خسرو عزیز 8
290- خوب به مادرم بله حاضرم نشون بدم اما برادرهام نه 4 با اینکه ازشون بزرگترم اما خجالت می کشم خوب 9 291- نه ندیدم اگر اون بدی که منظورشماست رو درست فهمیده باشم 292- جای جالبی بود یه وقتاییی عصبی شدم یه وقتایی کلی خندیدم اینکه دوباره بخوام بشینم رو صندلی فکر نکنم تو این انجمن دیگه چیز نگفته ایی مونده باشه 4
نقل قول: mojde
من فقط اومدم تشکر کنم بوسه جون خسته نباشی ممنون از صراحت و صداقتت تو پاسخ به سوالات
خواهش میکنم عزیزم 11 9
293. سوالی بوده دوست داشتی ازت بپرسن اما نپرسیده باشن؟ 294. یه جمله به خدا بگو
293- راستش هر سوالی که به ذهنم میرسیده رو پرسیدن دیگه چیزی نمونده 101 294- خدایا از اینکه در تنها ترین تنهای هایم تنهایم نگذاشتی ممنون 8
نقل قول: ماهی
خسته نباشی بوسه ی عزیزم 295-شده که یه مورد ازدواج خیلی خوب رو به خاطر دخملت رد کنی؟ 296- شده که تا مرز ازدواج مجدد پیش بری و ببینی که اون مرد که خیلی دوستش داری دخملتو قبول نمی کنه؟ 297-اگه اینطوریه و اون مردو رد کردی حالا چه حسی بهش داری؟
مرسی عزیز دلم 11 295- شده که رد کنم اما فقط به خاطر دخترم نبوده خودم هم تصمیم به ازدواج مجدد نداشتم 1 296- نه عزیزم نشده 297...
نقل قول: mojde
298- الان یه سوال به ذهنم رسید بوسه عزیزم با توجه به شغل و تجربت و حرفه ای که داری تا چه حد بازگشت به زندگی قبلی و ازدواج مجدد با همسری که یک بار ازش جدا شدی درسته؟
298- اصلا امکان بازگشت نیست 1
نقل قول: بندری
295. نظرت راجع به همجنس بازها چیه ؟ 296 . چشات شوره یا نه و یا اینکه به چشم زدن آدما اعتقاد داری ؟ 297 .
289- صد در صد هم به خاطر خودم و هم بخاطر دیگران
این یعنی اینکه ساکت می مونی یا اقدام قانونی می کنی؟
بوسه جان از بیکاریه این همه سوال ازت می پرسیم ، چکارکنیم
295 - راستش من دو جنسیتی ها رو بیمار میدونم و یه جورایی حس میکنم که در حقشون ظلم شده اما همجنشگرا ها رو اصلا قبول ندارم و نمیتونم مشی فکریشون رو باور کنم و وقبول کنم 296- اعتقاد ندارم 297- حتما شکایت میکنم
کار خوبی میکنی سوال می پرسی عذاب وجدان نداشته باش 4
booseh با پاسخ 297 سوال از 325 سوال پرسیده شده برنده صندلی داغ مرداد 1390 اعلام می شود .
جایزه این دوره 200 بوفی همراه با یک ستاره طلایی که زیر آواتار قرار خواهد گرفت و لوح یادگاری اهدایی از طرف mz56mz
با تشکر و عذر خوای ویژه از booseh عزیز برای شرکت در صندلی داغ و اتفاقات ناخواسته سایت که منجر به از بین رفتن تاپیک شد و تشکر ویژه از امین عزیز بابت زنده کردن دوباره تاپیک
واااااای امین اینا رو از کجا آوردی مگه منفجر نشده بود راستشو بگو تو کار زیر خاکی نیستی گیلاس جان و امین جان دستتون درد نکنه منم به نوبه خودم از باران عزیز کمال تشکر را دارم
گیلاس عزیز خسته نباشی به خاطر این تاپیک و از سر گرفتن صندلی داغ سایت. امین عزیز خیلی کارت عالی بود. دستت درد نکنه. از بوسه عزیز هم به خاطر صندلی داغ پر شورش تشکر می کنم و جایزه هم مبارکش باشه. دست گل محمود خان هم به خاطر تندیسهای قشنگی که برای جایز این مسابقات تهیه دیده بسیار سپاسگذارم.
ممنون گیلاس عزیز ضمن غذرخواهی از باران عزیز به دلیل از بین رفتن تاپیک اصلی صندلی داغ ، این تاپیک به جهت احترام به تمام کاربران و مخصوصاً باران عزیز که با صرف وقت بسیار در صندلی داغ (مرداد 90 ) شرکت کردند، احیا گشت. تک تک این سوال و جوابها از صفحاتی که در گوگل ذخیره شده بودند استخراج شده و حاصل کار تاپیکی است که مشاهده میفرمایید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دفعه ی قبل متاسفانه بدلیل کمبود وقت نتوانستم همه رو بخونم الان می تونم یک جا همه شون رو بخونم
من هم از همه ی کسانی که علیرضا جان تشکر کردند به علاوه از کاربران گرامی که سوال کردند هم تشکر به عمل می آورم. امید است در مراحل مختلف زندگی همگی شاد و پیروز باشند
دستتون درد نکنه گیلاسی و موج منفی که تاپیک رو احیا کردین من یکی که تو کف بودم صندلی داغ بوسه جون رو بخونم اخه سفر بودم و نتونستم صندلی داغ رو ببینم وقتی هم که برگشتم منفجر شده بود.. کلی سوال تو ذهنم بود که خوشبختانه بچه ها پرسیدن و جواب سوالام رو گرفتم .. برای خودت و دختر نازنینت ارزوی سلامتی و موفقیت در تمام مراحل زندگی میکنم
gilas
شنبه 15 مرداد تا شنبه 22 مرداد
مهمان این ماه صندلی داغ
booseh
گروه: عضو پیشرفته
نام واقعی: باران
gilas
1. اسم : باران 453
2. محل زندگي / محل تولد : تهران زندگي ميکنم 286 بندرعباس به دنيا اومدم 436
3
. سن : 29
4. رشته و ميزان تحصيلات : ليسانس حقوق قضايي
5. رنگ مورد علاقه : آبي
6. غذاي مورد علاقه : فسنجان 957
7. ماشين مورد علاقه / ماشين فعلي : 206 صندوقدار ماشين مورد علاقه ام هامر کلا ماشينهاي شاسي بلند دوست ميدارم اما همون ماشين فعلي رو هم خيلي به ندرت خودم پشتش ميشينم 387
8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه : محسن يگانه / ترانه ضربان معکوس 318
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه : شنا / کوهنوردي / فوتبال ..ورزشکار خاصي رو دوست ندارم
10. فيلم و بازيگر مورد علاقه ( ايراني و خارجي ) : فيلم آژانس شيشه ايي پرويز پرستويي
آل پاچينو : وکيل مدافع شيطان لي مين هو !!! 318 824
11. حيوان مورد علاقه : دلفين
12. ميوه مورد علاقه : انار
13. قد و وزن : 4 50 چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدين 101 قد : 163 وزن : 68 101
14. تعداد خواهر و برادر / چندمين فرزند خانواده : خواهر ندارم 824 سه تا برادر دارم اولين فرزند خانواده هم هستم
15.مجرد يا متاهل در صورت تاهل چند سال : در حال حاضر مجرد
16. چرا براي صندلي داغ ثبت نام کردي : راستش مهمترين دليلش اين بود که دوست داشتم ببينم دوستانم چه چيزهايي دوست دارند درباره ام بدونند 65 17
17. علت موندن در بوف بوفي : خاکش دامنگيره ... به خاطر دوستام جو دوستانه اش و اينکه فکر ميکنم همه احساس ميکنيم اينجا متعلق به خودمونه و هيچ وقت حس مهمان بودن رو نداشتم 8
18. يک پيشنهاد و يک انتقاد از بوف بوفي : بايد فکر کنم بعد جواب ميدم 37
19. چرا booseh ؟ اولين دليل به خاطر اينکه از هجا بندي کلمه خوشم مياد ... دوميش اينکه بوسه لطيف ترين راه براي ابراز احساساته ... بوسه مادر به فرزند ... بوسه دوتا دوست بعد از يه دوري طولاني ... بوسه عاشق و معشوق ... بوسه باران روي سطح خشک زمين ... حس ميکنم همه اش زندگي بخش و اميد دهند است ... 100 9
20. در يک سطر booseh را توصيف کنيد.: حساس لجباز زود رنج مهربان ريزبين نکته سنج و کمي هم باهوش
823
22. رتبه ي کنکورت؟؟؟
23. چه سالي رفتي دانشگاه؟؟؟
فعلا چون تازه اعلام نتيجه شده هنوز تو جو کنکورم سوالاي کنکوري دارم
22 - يادم نيست اما سه هزار و خورده ايي بود 824 101
23- 78
25- اگر دست خودت بود کجارو براي تولدت انتخاب مي کردي يعني دوست داشتي کجا به دنيا بياي؟
26- کدوم ترانه رو بيشتر زمزمه مي کني ؟
25- دوست داشتم در همين ايران به دنيا بيام اما اگر دست خودم بود نه در اين زمان و اين دوره از تاريخ کشور
26- در حال حاضر ترانه رنج نابرده از احسان خواجه اميري 90
28- عشق رو تعريف کن 8
29- ايا با اين جمله ي شيرازي موافق هستي که ميگه واسه اينکه شب ها خوب بخوابيم روزها بايد خوب استراحت کنيم؟ اگر اره چرا؟ و اگر نه چرا؟ 74
27- چه سوال ترسناکي 17 اگر شيطون بودم 37 باز هم به خدا ثابت ميکردم که بنده هاش اونقدر که توقع داشت قابل اعتماد و تقدير نيستند
عشق يعني تو مرا مي راني من به صد حوصله مي آيم باز.....
29- نه چون اگر من نيم ساعت تو روز استراحت کنم ديگه شب نميتونم بخوابم
31- کدام شهر ايران را دوست داري؟
32- آيا تفريح هاي دست جمعي را دوست داريد؟
31- شيراز
32 - دوست دارم اما بستگي به شرايط خودم و اون جمع داره
34. کدوم وسيلتو اگه جا بزاري کلافه ميشي ( ساعت ، موبايل ، کيف لوازم آرايش )
35. بوسه الان با بوسه که تصور ميکني چقدر فاصله داره ؟
34- موبايل 4 10
35- خيلي هنوز مونده تا بهش برسم
36- قشگنترين خاطره دوران تحصيل
37- خاطره تلخ زندگيت
6
36- وقتي که به عنوان دانش آموز برگزيده منطقه محل تحصيلم انتخاب شدم در سال سوم دبيرستان
37- وقتي نزديکترين شخص زندگي ام به بدترين وضع بهم خيانت کرد
38. تا حالا جنوب اومدي ؟ و اگه اومدي چطور بود و کجا رفتي ؟
39 . دستور پخت خوشمزه ترين غذايي که خيلي خيلي دوستش داري رو بگو ؟
38. من بندرعباس به دنيا اومدم هشت سال اونجا زندگي کردم و الان هم به خاطر مسائل کاري گاهي به اونجا سفر ميکنم ... همه چيز جنوب رو دوست دارم مردم خونگرمش رو نخلهاش رو بافت قديمي و قشنگ شهرهاش رو فقط گرماو شرجي هواشه که اذيتم ميکنه خيلي
39- خوب غذاي مورد علاقه ام فسنجانه که دستورش رو تقريبا هم بلدند اما چشم دستورش رو مي گذارم براتون
41- چرا تو هيچ كدوم از قرارهاي سايت شركت نكردي؟ دفعه بعد شركت ميكني؟
42- اگه مي تونستي، چه قوانيني رو به قوانين حقوقي موجود اضافه ميكردي؟
41 - اميدوارم جوابي که ميدم باعث سو تفاهم نشه ... اما من در ابتداي ورود به دنياي مجازي به خاطر بعضي از رابطه ها در جمعي که خارج ا زاين سايت بود دچار مشکلات زيادي شدم و لطمه هاي زيادي خوردم تصميم گرفتم که روابط مجازي و حقيقي ام از هم جدا باشه .. با اين حال خيلي دلم ميخواد که بيام و دوستاني که خيلي دوستشون دارم رو ببينم 65 شايد يه روز دوباره شهامتش رو پيدا کردم
42 - قوانين کشور ما کلا در زمينه آزادي سياسي و مطبوعات و خانواده و زنان دچار نواقص زياديه اگر ميتونستم اونا رو اصلاح ميکردم
44- تا حالا پيش اومده وکالت يه مردو قبول کني بر عليه يه زن؟ اگر بوده، شده که دلت بخواد کاري کني که موکل خودت (يه مرد) بازنده باشه با اينکه ميدوني حق با مَردس؟
44- بله شده که موکلم مرد باشه و طرفم خانم اما جواب قسمت دوم سوالتون منفيه هميشه دوست داشتم حق به صاحب حق برسه
46- چه زبوني رو بيشتر از زبون فارسي دوست داري؟ 5
46 هيچ زباني 1
48/بدون توضيحات جانبي فقط بگو دوست داري همسرت چه شغلي داشته باشه
49ـاگه به هر دليل شوهرت بخاد مانع کار کردنت بشه اونم در ست زماني که داري اوج مگيري چيکار ميکني?
48- وکيل
51- در دوره دبستان چند بار تو شلوارت چيش کردي؟
51- دوران دبستان اصلا اما دوران مهد شنيدم که سابقه ام خراب بوده در اين زمينه 9 اما چند بارش رو نميدونم
52 . نژاد پرستي يا نه ؟
53. کدوم يکي از بچه هاي سايت رو از نزديک ديدي؟
54 . بزرگ ترين سوتي دوران وکالت ؟
52 - اصلا
53- هيچ کدوم
54- در ابتداي کارم يه بار به جاي جناب قاضي بهشون گفتم اقاي دکتر 20 101 9
56 . يه جوک بگو ؟
57 . بابايي هستي يا ماماني؟
56- جوک بلد نيستم اما اينو امروز تو بيلوکس برام فرستادن
بچه داييم به دنيا اومده. همه خوشحال و اينا. مامان بزرگم برگشته ميگه حالا ميخاين براش اسم بذارين؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخايم همين جوري ولش کنيم اسمش بشه نيـــــو فولدر
57- ماماني صد در صد 8
59-شده تا حالا تو موقعيتي قرار بگيري که از ايراني بودن خودت احساس شرم کني؟
60-اگه بهت بگن بيا برو کارگردان بشو و همين فردا يه فيلم بساز اولين موضوعي که فکر ميکني تو سينماي ايران يا دنيا در موردش چيزي ساخته نشده چيه؟
61-دلتنگي چيه؟
59 - بله تو يه سفر به شيراز تو رستوران نايب بود فکر ميکنم که دو تا توريست آلماني اونجا بودن و متاسفانه همونجا جيبشون رو زدن و صد البته همونجا هم دزد رو که يکي از کارکنان رستوران بود پيدا کردن و من به عنوان يه ايراني خيلي خجالت کشيدم ...
اينم بگم البته اين به جز دفعات متعدديه که رئيس جمهور در اجلاس گوناگون جهاني اقدام به سخنراني گهربار مي کنند
60 - فيلم درباره افراد دو جنسيتي و يا همجنسگراها
61- دلتنگي يعني وقتي به کسي فکر ميکني احساس کني دلت ميخواد تو همون لحظه کنارش باشي ... دلت ميخواد صداشو بشنوي بتوني لمسش کني و لحظات رو باهاش قسمت کني ...
63- بزرگترين سوتي كه دادي؟ 34
64- مرورگر كروم رو دوس داري؟ 4
63- من سوتي خيلي خيلي خيلي زياد ميدم نميدونم کدومش رو بگم 4 اما اخريش اين بود که چند روز پيش داشتم تو يه مسنجر پشت سر يکي از دوستام حرف ميزدم و بهش ابراز لطف ميکردم بعد از اينکه حرفام تموم شد متوجه شدم که پيامها رو دقيقا براي همون دوستم و توي پنجره چت ايشون فرستادم 20 101
64 - بله دوست دارم گاهي استفاده ميکنم ازش وقتي از فايرفاکس خسته بشم يا خيلي کند بشه
65-دوست داري به كدوم دوره از زندگيت برگردي ؟
66-يه مرد رو از ديدگاه خودت تعريف كن؟يا بهتره اينطوري بپرسم به چه كسي ميشه گفت مرد؟
65- به دوران دبيرستان
66 - خوب انسانها دو دسته ان زن و مرد اونايي که زن نباشن حتما مردن ديگه 4 گذشته از شوخي به نظرم از نظر خصوصيات اخلاقي مرد به کسي گفته ميشه که انسان متعهد مسئوليت پذير و صادقي باشه و در برابر ناملايمات زندگي محکم استوار مثل يه دژ محکم براي خانواده اش 1 اگر کسي رو با اين خصوصيت ديدن سلام منو خيلي گرم و مخصوص بهش برسونيد 100 9
68 - اسم برادرات چيه؟
69 - فرض کن فردا بهت خبر بدن که پروانه وکالتت باطل شده و تحت هيچ شرايطي ديگه نميتوني در هيچ کدوم از مشاغل حقوقي و قضايي، فعاليت بکني.
در اين صورت چه کاري رو انتخاب ميکني؟ يا بهتره بگم چه کاري ازت برمياد؟
68 - علي , مصطفي و محسن
69 - فکر ميکنم برم سراغ اشپزي و رستوران داري از يه کافه کوچيک شروع ميکنم 65
70- عشق بهتر است يا ثروت ؟ چرا ؟
71 - گرونترين كادوئي كه گرفتي چي بوده ؟ از كي بوده ؟
70 - کاش ميشد گفت عشق در کنار ثروت 65 اما اگر مجبور به انتخاب باشم ميگم عشق چون قدرتمند ترين حس دنياست و ميتونه به همراه خودش خيلي چيزها بياره
71- يه گوشي موبايل که متاسفانه ازم دزديدنش از يه دوست صميمي
74 - سخت ترين پرونده اي که داشتي چي بوده برنده شدي يا بازنده ؟
75 - اگه تو يه پرونده که حق با تو باشه برنده نشي چطوري باهاش کنار مياي ؟ يعني چطوري شکست رو قبول ميکني ؟
74- سخت ترين پرونده ام پرونده قتل يه پسر بچه به دست پدرشه که هنوز در دست رسيدگيه بنابراين نميتونم بگم که نتيجه اش چي بوده
75- متاسفانه يکي از خصلتهاي بد من اينکه موقعي اي که تو کاري شکست ميخورم يه خورده قبولش سخته برام کمي عصبي 101 و غمگين 79 ميشم تا مدتي کم حرف ميشم 21 ولي خوب بلاخره باهاش کنار ميام و ازش به عنوان يه تجربه استفاده ميکنم 801
77- اگه خداوند 24ساعت گناه را آزاد کنه چه گناهي ميکردي؟
78-- آيا در حال حاضر کسي که از اون خوشت بياد اما بهش نگفته باشي؟ يا نتوني بگي؟
78- نه اگر از کسي خوشم بياد بهش ميگم 100 البته خوش اومدن به طور خاص منظورمه
80 - از بين بچه هاي سايت ، در همين حدي که ميشناسي، از چه کساني بيشتر خوشت مياد؟ هم از بين خانومها هم از بين آقايون.
81 - فرض کن وکالت فردي رو به عهده گرفتي که برات مسجل شده حق با اونه و از طرفي طرف مقابلت ،يکي از عزيزترين افراد زندگيت، مثلاً پدرته و ميدوني در صورت محکوميت، مجازات سنگيني در انتظارشه (البته بلاتشبيه! فرض سواله!) و نميتوني هم اين پرونده رو به فرد ديگه اي بسپري.
در اينصورت بازم تمام تلاشتو براي احقاق حقوق موکلت ميکني يا سعي ميکني يه جاهايي به نفع پدرت کار کني؟
80- چقدر سخته اين سوال ... خوب همه خوبن همه رو دوست دارم اخه اسم کيو بيارم 101
خوب از خانمها مامان مريم برام الگوي يه مادر خوب دلسوز و مهربونه
از آقايون هم 37 شخص خاصي مد نظرم نيست همه رو دوست ميدارم 4
81- اين سوال از نظر قانوني غير ممکنه چون نبايد وکالت همچين پرونده ايي رو قبول کنم .. اما چون داريم فرض ميگيريم با کمال تاسف بايد بگم که نميتونم بي طرف باشم اما همه تلاشم رو ميکنم که در حق موکلم خيانت نکنم 1
83-چه خصوصيتي رو اگه بهت نسبت بدن خيلي ناراحت ميشي.يا بهتر بگم اگه چه جوري درباره ت فکر کنن اصلا نميتوني تحمل کني؟
83-اگر فکر کنند که دارم فريبشون ميدم يا صادقانه رفتار نميکنم
85- دوست داري چند تا بچه داشته باشي؟ اسمش (يا اسماشون) رو چي ميذاري؟
86- براي موارد زير بگو از چه محصولي استفاده ميکني؟
لپ تاپ/ ساعت/ تلفن همراه/ خمير دندان/ عطر يا ادکلن/ ماکاروني/ روغن/
85- دوتا هستي و راستين
86 - لپ تاپ سوني / ساعت گوچي / تلفن همراه سوني اريکسون و سامسونگ /خمير دندان کرست / عطر apple / ماکاراني تک / روغن لادن 28
87- چرا اينقدر به آشپزي علاقه داري؟ اكتسابي بود يا غريزي؟! 37
88- دوس داشتي آرشيتكت بشي؟ 7
89- چرا كلاً از كروم استفاده نميكني؟ 4
87- بيشتر علاقمنديم از تنهايي هاي دوران دانشجويي شروع شد
88- راستش تو رشته هاي مهندسي از همه بيشتر از اين رشته خوشم مياد
89- خوب شايد يه جورايي به عادت برگرده شايد تو اينده ....
91 - از اولين پرونده کاريت برام بگو
92 - آرزو دست نيافتنيت چيه ؟
91 - اولين پرونده کاريم کاملا خانوادگي بود يکي از نزديکانم يه مشکل کيفري داشت من وکيلش شدم ماشينش رو با تبر داغون کرده بودن ... متهم به دو سال حبس تعزيري و پرداخت خسارت محکوم شد
92- عدالت مطلق در جامعه
94 - اگه بري خلافي ماشينت رو بگيري و ببيني 1 ميليون تومنه چيكار ميكني ؟پرداخت ميكني يا از نفوذ شغلت استفاده ميكني و . . . 50
95 -منو يك نصيحت بكن . (كه هميشه به دردم بخوره ) 65
94- سعي ميکنم بخشش بگيرم نشد پرداخت ميکنم اگر بتونم از نفوذمم استفاده ميکنم 4
95- هيچ وقت به چيزي که دل نداره دل نبند .... يه ديالوگ بود از فيلم مرسدس که خيلي بهش معتقدم 100
98-زيباترين و خشن ترين صحنه اي که تا به حال ديدي؟
99-اگه شوهرآيندت خداي نکرده بخواد 4 تا زن داشته باشه عکس العملت چيه؟
98 - زيبا ترين صحنه اولين لبخندي که يه نوزاد به مادرش ميزنه
و خشن ترين صحنه تنبيه بي رحمانه کودکي تو حياط دادگاه باهنر توسط پدرش و ديدن مردم بي تفاوت ... انقدر زدش تا اون بچه بي هوش شد ....
99- دربرابر اين رفتار غير متمدنانه ازش خيلي متمدنانه جدا ميشم 32
101 - چه خطوط قرمزي توي زندگيت داري؟
102- کمترين و بيشترين دستمزدي که تا به حال براي وکالت يه پرونده حقوقي ، گرفتي چقدر بوده؟
101 - نميدونم خط قرمز رو چي تعريف ميکني اما يه حريمي دور خودم دارم که به هر کسي اجازه نميدم ازش رد بشه تو روابط کاري ، دوستانه ، خانوادگي ؛ يعني هنوز هيچ کس نتونسته انقدر بهم نزديک بشه که همه خطهاي قرمز رو بردارم براش
102- نميشه اينو جواب ندم 245 کمترين صد و پنجاه هزار تومان 370 بيشترين چهار ميليون تومان 101
gilas
101_ رسيدن به ناشناخته ها ي وجودي براتون مهمه؟
102_ به چه چيزي در وجودتون افتخار ميکنيد؟
101- خيلي مهمه اما گاهي هم برام ترسناک ميشه 17
102- به قلبم که ميتونه همه رو دوست داشته باشه 824
104-دقيقا مسيرت کدوم سمته ؟ 4
105- اکانت بوف بوفيت رو چند مي فروشي ؟
104 : 245 واسه چي مي پرسي ؟ 315 از ميدان انقلاب تا ميدان آزادي
105 - نميفروشمش اسم کاربريش رو دوست دارم خيلي ! 318 حالا شما قيمت بگو شايد فروشنده شدم 320
107- من دوست دارم چند تا بچه داشته باشم؟
108- اسم شوهر همسايه بقيلمون چيه؟
107- يازده تا 89
108- اصغر آقا نبود ؟ 4
قربونت برم عزيزم که انقدر شيرين زبوني 1015
109- بهم نخندينا اگر قرار باشه از اينترنت محرومم کنند فکر کنم از غصه بميرم 823 301
1
112.چرا امروزه ميگن مهمترين عامل طلاق ازدواجه؟ 99
113.چرا دوس نداشتين منو تو قرارها ببينين؟مگه من چيکار کردم؟ 2
112- خوب چون تا ازدواجي نباشه طلاقي هم نيست 403 البته جديدا ديگه داره بر عکس ميشه همه اول طلاق ميدن بعد ميرن ازدواج ميکنند 403
113- منکه گفتم همه بچه ها ي سايت ! خوب شما هم جزوشون هستين ديگه ! 282
115-به نظرت صبوري و بردباري براي يک انسان با چه چيزي هايي بدست مياد؟
116-اغلب شده که مجبور بشي از کسي اطاعت کني که حتي به اندازازه ات نمي فهمد؟
115- به نظر من صبور بودن يه چيز اکتسابي نيست که به دستش بياريم به نظرم بايد تو ذات ادما باشه اما گاهي هم ناملايمات و سختي ها کاري ميکنند که صبرت زياد بشه و مشکلات کوچيک رو بهتر بتوني تحمل کني
116- متاسفانه شده و خيلي هم رنج کشيدم 2
4 خسته نباشي عزيز با توجه به تجربه ت در استفاده از فر, فکر ميکني الان صندليت چنددرجه داشته باشه؟
118.آيا بوسه مهمتره يا بودو يعني همون بدو بدو؟ منظورم اينه که اولويت با رمانتيکه يا کار؟ 11
119.sorry soale sevomo finglish minevisam
Dar tarife eshgh, un ro az khod gozashtegi namidid t? binahaiat, khob dar barabare
Biensafie mashugh masalan khianat aia nemishe be hamun eshghe Khales edame
Dad? Ya baiad manaie eshgh ro batavajoh be raftare mashugh tarif kard!
Sorry k in soalo mikonam vali mano dar in masale hamdard bedunid khahare khub va saburam 8 44
يعني دقيقا مرز بين عشق به خود و عشق به اون در کجا منتهي ميشه يا شروع ميشه خداي نکرده؟
118- براي من تو زندگي هميشه اولويت با احساساتمه
119- سوالت خيلي منو تو فکر برد اما نميدونم شايد تعريف درستي نباشه به نظر من عشق اگر پروروش پيدا نکنه و و جهت درستي بهش داده نشه اگر بهش بها داده نشه کم کم رنگ مي بازه و از بين ميره وقتي ... تو رابطه با معشوق ميشه هر جفاا و نامهربوني رو تحمل کرد اما يه وقتي ميبيني به جايي رسيدي که اگر بخواي بيشتر از اون تحمل کني اسم عشق لکه دار ميشه و حرمتش زير پا گذاشته ميشه ... پس ميري رفتنت به اين معني نيست که ديگه عاشق نيستي فقط رفتي تا بتوني حرمت عشق رو حفظ کني ....
نميدونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه اگر نه بگو تا بيشتر بگم 1
120. آيا تا به حال يک تنه به قاضي رفتيد؟
121. کسي تا به حال شما رو با دروغهاش وادار به قضاوت اشتباه در مورد شخصيت نفر سومي کرده؟
122. آيا موضوعي تو ذهنتون هست که بدون اينکه از کل ماجرا با خبر باشيد در موردش پيش داوري کرده باشيد؟ اگه هست، اولين چيزي که به ذهنتون ميرسه رو بگيد. (اگه قابل گفتنه).
120 - متاسفانه بله و پشيمون هم شدم
121- بله چند بار پيش اومده برام
122- بله متاسفانه چند روز قبل بود که متوجه شدم شخص سومي حرفاي خصوصي رو که جاي ديگه گفته بودم ازشون خبر داره من از دوستي که پيشش درد دل کرده بودم خيلي خيلي ناراحت شدم و بدون پرسيدن اصلا قضيه برخورد بدي باهاش کردم !بعد متوجه شدم که اون شخص سوم به طور کاملا اتفاقي حرفاي ما رو شنيده و کلي شرمنده شدم ! البته موضوعات ديگه ايي هم هست که تو ذهنمه و براش جوابي ندارم اما چون هنوز نمي دونم که اصلا ماجرا چي بوده نميتونم اينجا عنوانش کنم َ
123-رابطه شما با خداوند چگونه است؟ 48
124-دوست داشتى بجاى زن مرد بودى؟ 331
125-نگفتى كدوم تنديس رو انتخاب كردى؟ 1114
123- گاهي صاف و افتابي گاهي کاملا ابري گاهي کمي تا قسمتي ابري 1
124- نه اصلا دوست نداشتم 100
125- هر دوتاش قشنگ بودن 65
نمايش يا پنهان متن
نمي دونم سوالات حتما بايد در زمينه شناخت شما باشه يا ميتونه متفرقه هم باشه 7
126-اگر زني از شوهرش جدا شده باشه و صاحب فرزند باشه ، بعد خداي نکرده 4 بميره وارثش غير از فرزندش کي مي تونه باشه؟
127- پدر فرزندش آيا مي تونه دخل و تصرف در اموالي که به بچه ارث رسيده کنه؟
هر سوالي که دوست داشتي بپرس 1
126 - فقط فرزندش البته اگر پدر و مادرش زنده باشن اونها هم ارث مي برن
127 - از نظر اينکه ارث ببره خير اما اگر بچه به سن قانوني نرسيده باشه و قيم لازم داشته باشه پدر بچه به عنوان قيم ميتونه دخل و تصرفي که به نفع بچه باشه انجام بده 1
129-اگه رييس جمهور بودي اولين کاري که ميکردي چي بود؟
130-تا حالا تو پرونده هايي که داشتي پرونده يه همجنسگرا يا يه فرد دو جنسيتي رو که مشکلي از نظر حقوقي واسش پيش اومده داشتي؟يا دوس داشتي يه همچين پرونده اي داشتي؟چرا آره چرا نه؟
129- دروغ نميگفتم ! سعي ميکردم راهکارهاي عملي براي رفع مشکل تورم پيدا کنم
130- تا به حال ن داشتم اما دوست داشتم که داشته باشم چون به نظرم اين افردا نياز به کمک دارن چيزي که تو جامعه ما ازشون دريغ ميشه
132 - روزي چند دقيقه تلفن صحبت ميكني ؟ چندتا SMS ميزني ؟ آخرين اس ام اس ت چي بوده ؟ 51
133- جلو قاضي ملق بازي يعني چي ؟ شما ميتونين اين كارو انجام بدين؟ 50
132- صحبت تلفني کم ! اس ام اس در حد دويست سيصد تا 4 اس ام اسي که اومد برام اين بود که من ديگه برم سرکار 99 اس ام اسي که فرستادم "باي" 99
133- يعني اينکه پيش کسي که خودش از همه چيز خبر داره بخواهيم فيلم بازي کنيم 99 فکر کنم اين معني رو بده ... بله بلدم 100
135 - انتقام يا گذشت کدوم رو انتخاب ميکني
136 - ترس بزرگ زندگيت
135 - گذشت
136 - از دست دادن کساني که برام عزيز هستن
138- اگه بهت بگن من افتادم زندان اولين جرمي که به ذهنت ميرسه چيه؟
139- اگه بهت بگن يکي هست وضعيت ماليش مناسب نيست و به وکيل نياز داره آيا وکالتش را بصورت رايگان به عهده ميگيريد؟ اگه به عهده ميگيريد با چه حس و نيتي و در چه شرايطي؟
137- ارزوي رسيدن به آرامش در زندگي ام چيزي که ازش خيلي دورم
138- اصلا نميتونم تصور کنم که مجرم باشي اولين چيزي که به ذهنم ميرسه اينکه اشتباهي متهم شدي
امااگر م جبور باشم به يه جرم فکر کنم شايد رفتي تو پارک گل کندي بعد اقاي باغبان دستگيرت کرده 4
139- اگر توي پرونده ايي که داره حقي ازش زايل شده باشه حتما قبول ميکنم .... به خاطر اينکه بتونم بهش کمک کنم و به همين نيت و تنها شرطش هم اينکه صاحب حق باشه 46
1?1-رقص خاصي بلدي؟اگه بلدي چيه؟
142/جواب لجبازي عمدي کسي رو چه جور ميدي؟ 19
(منظورم چه جوري حالشو سر جاش مياري؟) 4
141- اهل رقص نيستم
142- با لجبازي بسيار عمدي تر و شديد تر 4
144- به چه سبكي از موسيقي علاقه مندي؟ 340
145- گفتي در آينده از كروم استفاده ميكني، از همين فردا استفاده ميكني؟! 4
144- پاپ و گاهي اصيل ايراني و کلاسيک
145- اگر بدونم چرا انقدر اصرار داري حتما 4
147- فرق بين موج منفي و دکتر نيما افشار چيه؟
148-چرا هيچ کس به موج منفي زن نميده؟
147- اينکه موج منفي دکتر نيست اما اون دکتره 99
148- خوب مگه دخترشون رو از سر راه پيدا کردن 83
پس هر باارزشي حدي داره 105
149. رابطه ت با انسانهاي شوخ چطوريه؟ اينو مي پرسم چون به نظرم کمي جدي مياي که البته خيلي هم خوبه 11
149- من نميدونم چرا اينجا اينطوري به نظر ميرسم اما تو زندگي شخصي ام با دوستانم اصلا جدي نيستم و از همه اشون شوختر و شيطون ترم 100 ادمهاي شوخ رو دوست دارم چون من رو از غصه هام جدا ميکنند و بهم اميد ميدن 65
151- تا حالا شده به خدا بگي ديگه خسته شدم نگهدار ميخوام پياده شم؟
152- به نظرت چند درصد از مردهاي مجرد (غير از وکلا) که شرايط متاهل شدن رو دارن، حاضرن همسرشون وکيل باشد؟چرا؟
151- خيلي خيلي خيلي
152- در زبان شايد نود درصد اما در عمل رو نميدونم دليل اونهايي که مايلند همسرشون وکيل باشه خوب شايد به خاطر موقعيت کاري و مالي همسرشون و همچنين تحصيلات يا تجربيات شخصي که ميتونه تو زندگي موثر باشه اما اونهاي که مايل نيستند عمده دليلشون روابط کاري بين وکيل و موکلهاست که براشون قابل قبول نيست اين رو من به چشم هم ديدم و هم به گوش شنيدم
توي روابط دوستانه ، خط قرمزت کجاس؟ يا چيه؟
154 - تا حالا درگيري فيزيکي داشتي؟ يعني زد و خورد.
155 - اگر حجاب، اختياري بشه، ترجيح ميدي بازم پوشش اسلامي رو رعايت کني يا نه؟
154- تو بچگي ها بله اما تازگي ها نه توبه کردم
155- پوشش اسلامي اگر منظورت اون چيزيه که الان توجامعه اجباريه نه اما پوشش رو دوست دارم ... البته بستگي به مکان و زماني داره که توش هستم
157 . چرا ازدواج با دو خواهر در زمان پيامبران قبل از حضرت محمد حلال بود ولي بعد از اسلام ازدواج با دو خواهر هم زمان حرام شد ؟ (مثلا حضرت يعقوب با دو خواهر هم زمان ازدواج کرده بود )
158 . چقدر پس از انداز داري و املاک چي داري ؟
157- به نظر من احکام در هر ديني از دين بعدي تکامل يافته تر بوده براي همين برخي از مسائل تو اديان قبل از اسلام ازاد بوده
158 _ املاک 13 پس انداز 13
املاک که هيچي 101 پس انداز هم راستش من زياد اهل پس انداز نيستم بيشتر در امدم رو يا خرج ميکنم يا وسائلي که لازم دارم ميخرم اما يه پس انداز خيلي جزيي دارم که اصلا قابل توجه نيست 100
159-تابه حال سفر خارج هم داشتي؟کجا؟
160-دوست داشتي دوباره به بچگيت برگردي؟
159- خير متاسفانه
16- بله خيلي زياد
ممنون از جوابات 11
161- اگه خداي نکرده توي چنين شرايطي قرار بگيري ( خانومي که صاحب يه فرزنده و ..) از لحاظ قانوني چيکار مي کني تا حقوق بچت بعد از فوت احتمالي خودت پايمال نشه و پدرش و هيچ کس ديگه نتونه بهره اي ببره؟ 1
162-از چي خيلي مي ترسي؟
161- تنها کاري که ميشه کرد اينکه اموال رو به شخص مطمئني منتقل کنم و ازش بخوام که بعد از رسيدن فرزندم به سن قانوني اموال رو به او برگردونه !!!
162- جواب اين سوال رو قبلا دادم از اينکه عزيزانم رو از دست بدم !
4 4
در ضمن گيلاس خودش پارسال همين موقع رو صندلي داغ نشسته بود 86
163 - ميانگين درآمد ماهيانتون ؟ 65
164 - قليون ميکشي ؟ جسارتن, عذر ميخوام 9 مشروب خوردين ؟
165- الان روزه اي ؟چرا ؟ نماز ميخونيد ؟ 65
163- نميشه ميانگين گرفت براي کار ما ممکنه تو يه ماه در امد صفر باشه تو يه ماه ده ميليون
البته من بعد از يه وقفه يه سال و خورده ايي سه ماهه که دوباره کارم رو شروع کردم و الان يخورده زمان ميبره تا دوباره گردش کاري و مالي ام درست بشه
164- قليون نميکشم و تا حالا مشروب نخوردم 100
165- امروز روزه نيستم چون بايد سه تا امپول تزريق کنم و يکي اش تقويتيه
166- آيا به ايراني بودنت افتخار ميکني؟
167- تنهايي را دوست داري؟ تا چه حد؟
168- تا حالا شده دلت بشکنه؟ آخرين باري که دلت شکست کي بوده با علت؟؟
166- بله با وجود همه .... اما هنوزم بله
167- نه اصلا دوست ندارم اما متاسفانه هميشه تنهام منظورم تنهايي روحيه
168- خيلي زياد چند روز پيش که يکي از دوستان نزديکم قضاوت نا عادلانه ايي درباره من کرد .... 2
170- يه زن مي تونه تمام اموال همسرش رو به جاي مقداري از مهريش توقيف کنه 4 و ما بقيش رو به عنوان ديه همسرش به وراثش ببخشه ؟ 24
171- انسانهاي خوشگلي مثل من جرمشون چيه که هي رژيم ميگيرن ولي روز به روز تُپُل تر مي شن؟ 9
اگه گفتي؟! 9
170 - درباره اينکه ميتونه توقيف کنه جواب مثبته اما بخش دوم سوالت رو متوجه نشدم يه خورده بيشتر توضيح ميدي چرا ديه چرا ديه رو زن بايد به وراث بده ؟؟؟
171- احتمالا تپلي بهشون مياد مثل خودم 4 9
173- زيباترين البوم موسيقي كه تا الان شنيدي؟ 65
174- پس از فردا از كروم استفاده ميكني مگه نه؟! 4
173- هيچ وقت نشده از يه البوم به صورت کامل خوشم بياد امااگر مجبور باشم انتخاب کنم .... نفسهاي بي هدف محسن يگانه 90
174- حالا که باهاشون قرارداد داري چشم 100
175 - از اون دسته از آدم هاي هستي که دين رو به دلخواه خودشون تغيير ميدن يا بدون چرا قبول ميکني ؟
176 - خدا چه رنگيه ؟
177 - بزرگترين سوال بي جوابت تو اين دنيا ؟
175- من قبول دين بدون چون و چرا رو اصلا قبول ندارم سعي ميکنم قواعدش رو با مقتضيات زمان تطابق بدم
176- ابي رنگ ارامش
177-چرا خداوند عدالت مطلق رو بين بنده هاش از نظر سلامتي از نظر امکانات ديگه برقرار نکرده ؟
178.احوال شما؟!! 86 4
178- به لطف شما 5
179- اگر بهت امکان سفر به زمان داده مي شد اول از همه به چه دوره اي مي رفتي و با کي ملاقات مي کردي؟
180- تاحالا تجربه بوسه فرانسوي رو داشتي ؟
179- ميرفتم به دوره قاجار و با اميرکبيرملاقات ميکردم و يا به بعد از انقلاب کبير فرانسه و با ناپلئون ملاقات ميکردم
180 - 13 بله 9 9 101 اخه اين چه سوالهاييه
182-با توجه به نوع شغلت،فکرميکني اگه قانون حضانت بچه ها به نفع مادر بود چند درصد از زنا هنوز حاضر بودن با شوهراشون زندگي کنن ؟لطفاً خوب توضيح بده 84
183=نظرت راجع به ?x قبل از ازدواج چيه؟(تو اايران)اگه موافقي چه کاري براي جا انداختن موضوع کردي؟
11خسته نباشي 11
182- فکر ميکنم اگر اينطور بود حداقل بيست درصد زندگي هاي زناشويي دوام نمي اورد چون من خيلي از زنها رو مي شناسم که فقط و فقط به خاطر اينکه نميتونند از فرزندانشان جدا بشن دارن به زندگي ادامه ميدن ... و اين ادامه زندگي شايد به ظاهر به نفع خانواده باشه اما در باطن باعث بسيار از جرائم و فسادهايي ميشه که الان به خوبي تو جامعه مشهود
183- به نظرم اين موضوع رو تا يه سني قبول ندارم يعني تا وقتي که شخص به بلوغ عقلي و احساسي نسبي برسه اما بعد از اون اين مسئله کاملا شخصيه و بايد خود شخص درباره اش تصميم بگيره ... من کاري در اين زمينه انجام ندادم چون همونطور که گفتم اين مسئله جدا از بعد فرهنگي اش يه مسئله کاملا شخصيه
شاداب باشي عزيزم 8
185 - از بين فيلمسازان سينماي ايران؛ چه کساني رو بيشتر دوس داري؟
186 - اين روزا سالگرد نهضت مشروطه س.
به نظرت تحولات فکري و سياسي که تو اون دوره اتفاق افتاد و تاثيري که توي تحولات بعد از خودش تا به الان گذاشته، به نفع جامعه ي ايران بود يا به ضررش؟
185- مهرجويي
186- مطمئنا به نفع ايران بود چون باعث شد وارد دوره جديدي بشيم که نقش مردم تو سرنوشتشون بيشتر بشه گرچه هميشه هستن کسايي که حق مردم رو ضايع کنند
187ـبارانم من به يه وکيل احتياج دارم آيا شما وکالت منو قبول ميکني ؟ 8 11
187- حتما عزيززززززززززم هر کمکي از دستم بر بياد در خدمتم 6 11
190- بعد صندلي داغ چند روز مرخصي ميگيري؟! 56
190- احتمالا يه مرخصي يه ساله با حقوق ميگيرم 101
191- نياز به لينک دانلود نيست خودم نصب دارمش رو سيستمم 4
193- با غير مسلمون ازدواج ميكني ؟
194 -در نظر شما ظاهر يه مرد جذاب بايد چجوري باشه ؟ (قد. وزن . رنگ . مو . لباس ... )
193- اگر عاشقش بشم و انسان خوبي باشه حتما
194- 9 نميدونم چرا خجالت کشيدم 4 خب اي نسبيه من معمولا مردهاي قد بلند که اصلا هيکل گنده نداشته باشند و رنگ مو و چشموشون تيره باشه رو ترجيح ميدم از نظر لباس پوشيدن هم سادگي هماهنگي رنگها و لباسها خيلي مهمه برام ... اما يه وقتي شده که يه مرد چشم رنگي و بلوند هم به نظرم زيبا و جذاب اومده
195- با من ازدواج مي کني ؟ 282
195- با اجازه مديرهاي محترم سايت بله 9 11
196.ادم احساساتي هستي يا نه؟ 24
197.ملاکاي ازدواجت چيا هستند؟
198.چه جور شخصيتي تو رو جذب ميکنه؟از لحاظ خاص بودن
196- کلا ادم احساساتي هستم و با احساسم زندگي ميکنم
197- صداقت وفاداري مهرباني و در عين حال مسئوليت پذيري و قابل اتکا بودن
198- اشخاصي که بيشتر از اينکه حرف بزنند با اعمالشون ميشه متوجه باطن بزرگ و وارسته اشون شد اشخاصي که حتي شوخي هاشون هم در جهت شاد کردن ديگرانه نه لودگي و شادکردن خودشون
gilas
200- از چه پرنده و حيواني خوشت مياد؟
201- فرض کن شب تو خونه تنها تو اطاقت خوابيدي يهو يه سوسک گنده وارد بدنت بشه و تو برجستگيهاي پاهاشو حس کني اون موقع چکار ميکني؟ 351
200- پرنده قو حيوان هم که گفتم دلفين
201- من ميميرم باور کن بيهوش ميشم من از سوسک متنفرم 20 اخه اين چه عکسي بود 20
203- چرا من بادمجون دوست ندارم؟
204-يکي از شيطنتهاي موج منفي رو بگين وقتي تو شکم مامانش بود؟
203- خوب حتما بهش حساسيت داري وگرنه دلت مياد بادمجون به اين خوشمزگي
204- احتمالا لگد سهمگيني به شکم مامانش زده و بعدش هم نخودي خنديده 4
206
age ye bache porro mesle man alan bekhad 4-5 ta soal beporse ke kheyli aziyat beshi chi kar mikoni???
207
man ye bar hageto zaye kardam fagat khastam begam ke bedoni
halalam kon
4
208
age bedoni yeki ro ye bar narahat kardi va hanoz az dastet narahate va nabakhshidat chi kar mikoni?
207- ميدونم خودم 4 مهم نبود اصلا خوشحالي دوستام خوشحالم ميکنه
208- خيلي ناراحت ميشم و سعي ميکنم بفهمم چرا ناراحتش کردم و اگر واقعا مقصر بودم عذر خواهي ميکنم و هر طور شده از دلش در ميارم اگر مقصر هم نبودم باز سعي ميکنم از دلش در بيارم چون طاقت ندارم کسي ازم دلخور باشه 46
282- من با اصقر یا با دنیز یا یا پسر خاله ماهی یا با پسر خاله قیمه با کدوم عروسی میکنم؟
281- چون نمیخوام واست بد اموزی داشته باشه میگم نهههههههههه اینکارااااااااا بدههههههه هیچ جورش 4
اما جواب اصلی مثبته 9
282- با هیچ کدوم چون من نمیگذارم شوهر کنی 11
283- خدا نکنه عزیزم خدا همه اشون رو برای تو و ما حفظ کنه همین حالاش هم حاضرم مادر خوند ه ات بشم ... جواب بقیه سوالاتم نمیدونم اول صبحی هنگ کردم اینا رو خوندم 4 101
285- بچه ات دختره یا پسر ؟ چندسالشه ؟ اسمش چیه ؟ باتو زندگی می کنه ؟
286- اگه بگن 24 ساعت وقت داری و بعدش میری اون دنیا و باید از همه حلالیت بطلبی ؛ فکر می کنی کاری کردی باکسی که ممکنه حلالت نکنه ؟ اون چه کاری بوده ؟
من دیگه به هیچ عنوان نمیخوام اشتباه گذشته رو تکرار کنم و با مردی تحت عنوان دوست پسر دوست باشم به هیچ عنوان پس نمیتونم جوابی بدم به سوالت
285- دختره شش سالشه اسمش مایدو است که مخفف مائده است و خوشبختانه با من زندگی میکنه یعنی اگر با من زندگی نمیکرد که من الان زنده نبودم 1
286- نه خوشبختانه همچین کسی وجود نداره
289- اگر خدای نکرده مورد آزار و اذیت قرار بگیری و طرف ازت فیلم تهیه کرده باشه و تهدیدت کنه و بدونی تهدیدش جدیه ، چی کار می کنی ؟ ساکت می مونی یا اقدام قانونی می کنی ؟
288- خوب حتما مستانه جون دوست داشتنیه شما حسودیت میشه ؟ 37
289- صد در صد هم به خاطر خودم و هم بخاطر دیگران
290 . آیا حاضری از کلیه صفحات صندلی داغت پرینت بگیری و ببری برای خونواده ات نشون بدی ؟ عکس العمل اونا چی میتونه باشه؟
291 . ببخشید ها فیلم های خیلی خیلی بد هم نگاه کردی یا می کنی ؟
292 . آیا حاضری بازم روی صندلی داغ بشینی و اینکه صندلی داغ چه جور جایی بود ؟
290- خوب به مادرم بله حاضرم نشون بدم اما برادرهام نه 4 با اینکه ازشون بزرگترم اما خجالت می کشم خوب 9
291- نه ندیدم اگر اون بدی که منظورشماست رو درست فهمیده باشم
292- جای جالبی بود یه وقتاییی عصبی شدم یه وقتایی کلی خندیدم اینکه دوباره بخوام بشینم رو صندلی فکر نکنم تو این انجمن دیگه چیز نگفته ایی مونده باشه 4
294. یه جمله به خدا بگو
294- خدایا از اینکه در تنها ترین تنهای هایم تنهایم نگذاشتی ممنون 8
295-شده که یه مورد ازدواج خیلی خوب رو به خاطر دخملت رد کنی؟
296- شده که تا مرز ازدواج مجدد پیش بری و ببینی که اون مرد که خیلی دوستش داری دخملتو قبول نمی کنه؟
297-اگه اینطوریه و اون مردو رد کردی حالا چه حسی بهش داری؟
295- شده که رد کنم اما فقط به خاطر دخترم نبوده خودم هم تصمیم به ازدواج مجدد نداشتم 1
296- نه عزیزم نشده
297...
296 . چشات شوره یا نه و یا اینکه به چشم زدن آدما اعتقاد داری ؟
297 .
بوسه جان از بیکاریه این همه سوال ازت می پرسیم ، چکارکنیم
296- اعتقاد ندارم
297- حتما شکایت میکنم
کار خوبی میکنی سوال می پرسی عذاب وجدان نداشته باش 4
gilas
جایزه این دوره 200 بوفی همراه با یک ستاره طلایی که زیر آواتار قرار خواهد گرفت و لوح یادگاری اهدایی از طرف mz56mz
با تشکر و عذر خوای ویژه از booseh عزیز برای شرکت در صندلی داغ و اتفاقات ناخواسته سایت که منجر به از بین رفتن تاپیک شد
و تشکر ویژه از امین عزیز بابت زنده کردن دوباره تاپیک
gilas
تعداد سوالات پرسیده شده 325 سوال
تعداد سوالات پاسخ داده شده 297 سوال
تعداد سوال کنندگان 35 نفر
بیشترین سوال کننده carlos با 24 سوال
کمترین سوال کننده sevin ، چکاوک و levrone هر کدام با 1 سوال
اولین سوال کننده kasragtr
آخرین سوال کننده Gormesabzi
دلشاد
گیلاس جان و امین جان دستتون درد نکنه
منم به نوبه خودم از باران عزیز کمال تشکر را دارم
علیرضا
امین عزیز خیلی کارت عالی بود. دستت درد نکنه.
از بوسه عزیز هم به خاطر صندلی داغ پر شورش تشکر می کنم و جایزه هم مبارکش باشه.
دست گل محمود خان هم به خاطر تندیسهای قشنگی که برای جایز این مسابقات تهیه دیده بسیار سپاسگذارم.
EVANESCENCE
گیلاسی مرسی
جوایزم مبارک باران عزیز باشه
بچه مثبت
ضمن غذرخواهی از باران عزیز به دلیل از بین رفتن تاپیک اصلی صندلی داغ
این تاپیک به جهت احترام به تمام کاربران و مخصوصاً باران عزیز که با صرف وقت بسیار در صندلی داغ (مرداد 90 ) شرکت کردند، احیا گشت.
تک تک این سوال و جوابها از صفحاتی که در گوگل ذخیره شده بودند استخراج شده و حاصل کار تاپیکی است که مشاهده میفرمایید.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
Life Dream
Kishe Mehr
من هم از همه ی کسانی که علیرضا جان تشکر کردند به علاوه از کاربران گرامی که سوال کردند
ژنرال
محسن صائب
ماهی
نخبه
carlos
به بیشترین سوال کننده جایزه ای مثبتی ستاره ای دسته گلی کمپوتی ... چیزی نمیدین ؟؟؟
LIFE
دستتون درد نکنه دوستان
booseh
خیلی خیلی خوشحال شدم ... دستت درد نکنه امین جان ! مرسی گیلاس عزیزم
راستش این مدت کمی غصه خوردم هر بار می اومدم سایت غصه ام میشد
واقعا دستتون درد نکنه
دوست داشتم سوالات دوستامو یادگاری داشته باشم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→