₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مناجات زیبای دکتر شریعتی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مناجات زیبای دکتر شریعتی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مناجات زیبای دکتر شریعتی

488 بازدید، 8 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• EVANESCENCE

مناجات زیبای دکتر شریعتی

خدایا!
    به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بربی‌ثمری لحظه‌ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بر بیهودگی‌اش سوگوار نباشم..
    خدایا چنین زیستن را تو به من بیاموز، چگونه مردن را خود خواهم دانست...

ای خداوند...
    ای خداوند! به علمای ما مسئولیت، و به عوام ما علم، و به مومنان ما روشنایی، و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیروان ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه‌کاران ما گستاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدین ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به شیعیان ما علی(ع) و به فرقه‌های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مجاهدان ما صبر و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش!

• پری سا

الهی امین
    ممنون پرستو جان :46:

• دلشاد

الاهی العامین
    ممنون پرستوی عزیز

• gilas

خیلی عالی بود :39:

• baron jon

قشنگ بود
    مرسي عزيز :90:

• محسن صائب

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

• نخبه

چقدر زیبا و کامل :111:
    نمایش یا پنهان متن
    دیشب مراسم احیا رو از تلویزیون تماشا میکردم مراسم احیا در تهران در منطقه ها و مکانهای مختلف و مراسم احیا در چند شهر دیگر مثل رشت قزوین اراک زنجان و کرمان و...اخرش که امام جماعت دعا میکرد و مرد هم آمین میگفتن داشتم با دقت گوش میدادم بعضی از دعاها و درخواستها خیلی جالب بود ولی یه سریاش به نظر من خنده دار می اومد یعنی یه جورایی خودخواهی توی اون دعاها میدیدم خب به هر حال هر کی یه جوریه ولی نمیدونم چرا یه سریاش همش یادم میافته و با خودم میگم اخه این دیگه چه مدلش بود

• star night

جملاتش انقد شیواست که زیر غبار گذشت زمان
    رنگ نمیبازن و مثل الماس ارزشمند تر میشن هر روز :72:

ممنون
    عالی بود

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: