امروز داشتم جدولی رو می دیدم که توی اون جدول که شما هم مشاهده می کنید قیمت سکه طلا در 30 سال گذشته آورده شده و همانطور که مشخص شده در سال 60 قیمت سکه 3500 تومان بوده و این روزها به رقم قابل توجه نیم میلیون تومان رسیده است . شاید درنگاه اول این مبلغ نشان دهنده اوج تورم باشد ولی بد نیست باهم نگاهی بکنیم به حداقل حقوق در سال 60 و سال 90 حداقل حقوق در سال 60 ماهیانه 1905 تومان بوده است که این رقم در سال 90 به مبلغ 330 هزار تومان رسیده است . یعنی یک کارگر ساده آن سال هم زورش نمی رسیده که باحقوق یک ماهش یک سکه خریداری کند و امسال هم . درسال 60 کارگر ساده با دو ماه حقوقش میتوانسته 1.09 سکه طلا خریداری کند و در سال 90 این کارگر با دو ماه حقوقش و با عنایت به افزایش بی سابقه سکه در این روزها می تواند 1.32 سکه خریداری نماید . تازه اگر مبلغ دریافتی بابت یارانه را به حداقل حقوق اضافه کنیم این قدرت خرید بیشتر هم می شود . یعنی اگر یک کارگر مجرد را درنظر بگیریم که 45500 تومان یارانه هم می گیرد می تواند با دوماه حقوقش 1.5 سکه ابتیاع کند . پیدا کنید پرتقال فروش را
اگر اینجوری حساب کنیم میشه نتیجه گرفت که قدرت خرید مردم نسبت به سال 60 بیشتر شده!
در حالیکه بیشتر که نشده هیچ ، کمتر هم شده.
خیلی هزینه ها هست اگر دقیق محاسبه بشه ، قدرت خرید واقعی مشخص میشه.
الان شکاف طبقاتی هم نسبت به سی سال پیش، به طرز وحشتناکی بیشتر شده و از اونجایی که بیشتر ثروت جامعه در دست افراد معدودی هستش، نتیجه میگریم، بیشتر جمعیت، قدرت خریدشون اُفت کرده.
کنترل تورم دست خودمونه،ولی نرخ طلا جهانیه باید به فکر کنترل تورم باشیم
وقتی طلا هر گرمش 3 4 هزار تومن بود،گوشت کیلویی 200 تومن بود یعنی چیزی حدوده 20 برابر گوشت بود،ولی الان طلا گرمی 50 هزار شده و گوشت 20 هزار تومن یعنی 2.5 برابر قیمت گوشت کالاهای دیگه هم افزایش قیمت چشم گیری داشتن
خیلی باهات موافق نیستم این روزها زندگی مردم ما تجملاتی تر و مصرف گرایانه تر شده البته صحیح نیست که اظهارنظر بکنم چون کارشناس اقتصادی نیستم ولی به دور و بری ها و فامیل و همسایه که نگاه می کنم رشد محسوس دارایی هاشون رو می بینم الحمدلله الهم اغن کل فقیر
خیلی باهات موافق نیستم این روزها زندگی مردم ما تجملاتی تر و مصرف گرایانه تر شده البته صحیح نیست که اظهارنظر بکنم چون کارشناس اقتصادی نیستم ولی به دور و بری ها و فامیل و همسایه که نگاه می کنم رشد محسوس دارایی هاشون رو می بینم الحمدلله الهم اغن کل فقیر
شاپلی پل پلی میباشم نترسید ، آی دیم موقتیه تا مشکل مرورگرم حل شه مطمئنا نیازی به گفتن نداره که نمیشه اون دوره رو با این دوره مقایسه کرد!!! چون نوع زندگی در 2 دوره کاملا متفاوته! و همینطور نیازها و ضرورت ها برای زندگی! گذشته از اون تجملی که آرش میگه، ملزومات زندگی یه آدم توی سال 90 با همون آدم در سال 60 زمین تا زیر زمین فرق داره
arash52
حداقل حقوق در سال 60 ماهیانه 1905 تومان بوده است که این رقم در سال 90 به مبلغ 330 هزار تومان رسیده است . یعنی یک کارگر ساده آن سال هم زورش نمی رسیده که باحقوق یک ماهش یک سکه خریداری کند و امسال هم .
درسال 60 کارگر ساده با دو ماه حقوقش میتوانسته 1.09 سکه طلا خریداری کند و در سال 90 این کارگر با دو ماه حقوقش و با عنایت به افزایش بی سابقه سکه در این روزها می تواند 1.32 سکه خریداری نماید . تازه اگر مبلغ دریافتی بابت یارانه را به حداقل حقوق اضافه کنیم این قدرت خرید بیشتر هم می شود . یعنی اگر یک کارگر مجرد را درنظر بگیریم که 45500 تومان یارانه هم می گیرد می تواند با دوماه حقوقش 1.5 سکه ابتیاع کند .
پیدا کنید پرتقال فروش را
دلشاد
ژنرال
در حالیکه بیشتر که نشده هیچ ، کمتر هم شده.
خیلی هزینه ها هست اگر دقیق محاسبه بشه ، قدرت خرید واقعی مشخص میشه.
الان شکاف طبقاتی هم نسبت به سی سال پیش، به طرز وحشتناکی بیشتر شده و از اونجایی که بیشتر ثروت جامعه در دست افراد معدودی هستش، نتیجه میگریم، بیشتر جمعیت، قدرت خریدشون اُفت کرده.
چه تحلیل علمی و جامع و مانعی کردم
نخبه
پیداش کردم بیا بزن پس گردنش
SaMaN TaJ
باید به فکر کنترل تورم باشیم
وقتی طلا هر گرمش 3 4 هزار تومن بود،گوشت کیلویی 200 تومن بود یعنی چیزی حدوده 20 برابر گوشت بود،ولی الان طلا گرمی 50 هزار شده و گوشت 20 هزار تومن یعنی 2.5 برابر قیمت گوشت
کالاهای دیگه هم افزایش قیمت چشم گیری داشتن
arash52
خیلی باهات موافق نیستم
این روزها زندگی مردم ما تجملاتی تر و مصرف گرایانه تر شده
البته صحیح نیست که اظهارنظر بکنم چون کارشناس اقتصادی نیستم ولی به دور و بری ها و فامیل و همسایه که نگاه می کنم
رشد محسوس دارایی هاشون رو می بینم
الحمدلله
الهم اغن کل فقیر
ماهی
gilas
این روزها زندگی مردم ما تجملاتی تر و مصرف گرایانه تر شده
البته صحیح نیست که اظهارنظر بکنم چون کارشناس اقتصادی نیستم ولی به دور و بری ها و فامیل و همسایه که نگاه می کنم
رشد محسوس دارایی هاشون رو می بینم
الحمدلله
الهم اغن کل فقیر
شما هم 20% رشد اقتصادی رو دیدی
star night
آره؟
از طرف همه چنان بزن که بترکه
carlos
carlos
The one
googooli
مطمئنا نیازی به گفتن نداره که نمیشه اون دوره رو با این دوره مقایسه کرد!!!
چون نوع زندگی در 2 دوره کاملا متفاوته! و همینطور نیازها و ضرورت ها برای زندگی!
گذشته از اون تجملی که آرش میگه، ملزومات زندگی یه آدم توی سال 90 با همون آدم در سال 60 زمین تا زیر زمین فرق داره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→