₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » @آیا سکه طلا بیش از حد گران شده؟@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » @آیا سکه طلا بیش از حد گران شده؟@

بدون عکس

@آیا سکه طلا بیش از حد گران شده؟@

996 بازدید، 13 پست، نویسنده: arash52

• arash52

امروز داشتم جدولی رو می دیدم که توی اون جدول که شما هم مشاهده می کنید قیمت سکه طلا در 30 سال گذشته آورده شده و همانطور که مشخص شده در سال 60 قیمت سکه 3500 تومان بوده و این روزها به رقم قابل توجه نیم میلیون تومان رسیده است . شاید درنگاه اول این مبلغ نشان دهنده اوج تورم باشد ولی بد نیست باهم نگاهی بکنیم به حداقل حقوق در سال 60 و سال 90
    حداقل حقوق در سال 60 ماهیانه 1905 تومان بوده است که این رقم در سال 90 به مبلغ 330 هزار تومان رسیده است . یعنی یک کارگر ساده آن سال هم زورش نمی رسیده که باحقوق یک ماهش یک سکه خریداری کند و امسال هم . :4:
    درسال 60 کارگر ساده با دو ماه حقوقش میتوانسته 1.09 سکه طلا خریداری کند و در سال 90 این کارگر با دو ماه حقوقش و با عنایت به افزایش بی سابقه سکه در این روزها می تواند 1.32 سکه خریداری نماید . تازه اگر مبلغ دریافتی بابت یارانه را به حداقل حقوق اضافه کنیم این قدرت خرید بیشتر هم می شود . یعنی اگر یک کارگر مجرد را درنظر بگیریم که 45500 تومان یارانه هم می گیرد می تواند با دوماه حقوقش 1.5 سکه ابتیاع کند .
    پیدا کنید پرتقال فروش را :84:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

تازه امروز 520هزار تومان اغلام شد

• ژنرال

اگر اینجوری حساب کنیم میشه نتیجه گرفت که قدرت خرید مردم نسبت به سال 60 بیشتر شده!

در حالیکه بیشتر که نشده هیچ ، کمتر هم شده.

خیلی هزینه ها هست اگر دقیق محاسبه بشه ، قدرت خرید واقعی مشخص میشه.

الان شکاف طبقاتی هم نسبت به سی سال پیش، به طرز وحشتناکی بیشتر شده و از اونجایی که بیشتر ثروت جامعه در دست افراد معدودی هستش، نتیجه میگریم، بیشتر جمعیت، قدرت خریدشون اُفت کرده.

چه تحلیل علمی و جامع و مانعی کردم :24:

• نخبه

نقل قول: arash52
    پیدا کنید پرتقال فروش را

پیداش کردم بیا بزن پس گردنش :4:

• SaMaN TaJ

کنترل تورم دست خودمونه،ولی نرخ طلا جهانیه
    باید به فکر کنترل تورم باشیم :72:

وقتی طلا هر گرمش 3 4 هزار تومن بود،گوشت کیلویی 200 تومن بود یعنی چیزی حدوده 20 برابر گوشت بود،ولی الان طلا گرمی 50 هزار شده و گوشت 20 هزار تومن یعنی 2.5 برابر قیمت گوشت
    کالاهای دیگه هم افزایش قیمت چشم گیری داشتن

• arash52

میرزا,

خیلی باهات موافق نیستم
    این روزها زندگی مردم ما تجملاتی تر و مصرف گرایانه تر شده
    البته صحیح نیست که اظهارنظر بکنم چون کارشناس اقتصادی نیستم ولی به دور و بری ها و فامیل و همسایه که نگاه می کنم
    رشد محسوس دارایی هاشون رو می بینم
    الحمدلله
    الهم اغن کل فقیر

• ماهی

آقا جون آرش می خواین بهمون تلقین کنین که همه چی آرومه....من چقدر خوشبختم... :34:

• gilas

نقل قول: arash52
    خیلی باهات موافق نیستم
    این روزها زندگی مردم ما تجملاتی تر و مصرف گرایانه تر شده
    البته صحیح نیست که اظهارنظر بکنم چون کارشناس اقتصادی نیستم ولی به دور و بری ها و فامیل و همسایه که نگاه می کنم
    رشد محسوس دارایی هاشون رو می بینم
    الحمدلله
    الهم اغن کل فقیر

شما هم 20% رشد اقتصادی رو دیدی :4:

• star night

نقل قول: نخبه
    یداش کردم بیا بزن پس گردنش

آره؟
    :23:
    از طرف همه چنان بزن که بترکه 245 248 247

• carlos

الان شد 529 تومن :40:

• carlos

الان شد 532 تومن :40:

• googooli

شاپلی پل پلی میباشم :4: نترسید ، آی دیم موقتیه :4: تا مشکل مرورگرم حل شه :4:
    مطمئنا نیازی به گفتن نداره که نمیشه اون دوره رو با این دوره مقایسه کرد!!!
    چون نوع زندگی در 2 دوره کاملا متفاوته! و همینطور نیازها و ضرورت ها برای زندگی!
    گذشته از اون تجملی که آرش میگه، ملزومات زندگی یه آدم توی سال 90 با همون آدم در سال 60 زمین تا زیر زمین فرق داره :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: