اره یه دوستی داشتم هر وقت ساعت ازش می پرسیدی این مدلی جواب میداد خیلی با حال بود حرف که میزد من میگفتم یاد سریال روزی روزگاری میافتم.. لهجه با مزه ای داشت.. کلا خوشمان از شیرازیها می اید البته به غیر از مجی
نمایش یا پنهان متنیه بار یه خارجی میاد پیش یه ترکه حواسش نبوده یهو تلنگش در میره و ادامه ی ماجرا به ترکه میگه آیم ساری ترکه هم میگه پدسوخته رو ببین گو...یده میگه رنگش هم ساری هست نمایش یا پنهان متنساری به ترکی یعنی رنگ آبی
نخبه, پسر عموم 3 سالشه اینجاست و داشت نگاه مانیتور میکرد من که داشتم اسکرول میکردم نگاش به آواتارت افتاد گفت اااااا نی نی... گفتم اره عمو جون نه تنها اواتارش نی نیه بلکه خودشم نی نیه
پسر عموم 3 سالشه اینجاست و داشت نگاه مانیتور میکرد من که داشتم اسکرول میکردم نگاش به آواتارت افتاد گفت اااااا نی نی... گفتم اره عمو جون نه تنها اواتارش نی نیه بلکه خودشم نی نیه
اتفاقا برادر زاده خودمم گاهی پای مانیتور بغلمه میبینه هی به اواتارم میگه نی نی به بوف بوفی هم میگه جوجو
پسر عموم 3 سالشه اینجاست و داشت نگاه مانیتور میکرد من که داشتم اسکرول میکردم نگاش به آواتارت افتاد گفت اااااا نی نی... گفتم اره عمو جون نه تنها اواتارش نی نیه بلکه خودشم نی نیه
اتفاقا گاهی که از خونه داداشم آن میشم و میام سایت پسر برادرم هم تا اواتارم رو میبینه میگه نی نی.. به بوف بوفی هم میگه جوجو
Kishe Mehr
داداش اول باید گوزینه بدی
gilas
ناراحت که نشدی یه موقعی شوخی کردما
منم
The one
The one
نخبه
Kishe Mehr
یا زنگِ زنگ یا رومِ روم
شیراز قاره نیست، بلکه یک دنیاست
دیگه قرار نشد بزنی لهمون کنی ماااا
دوستت چه جنسی بود؟
همون بهتر که نمیاد وگرنه میزدم خودمو می کشتم ماااااا
The one
The one
نخبه
نمایش یا پنهان متن
جنسش خراب بود
رو صندلی داغ میکشمت.. یه حالی بگیرم ازت خودت کیف کنی.. اخ راستی مجی یه خبر دست اول داشتم یادم رفت بهت بگم
Kishe Mehr
هویجوری جوک یادم میاد خو چی کار کنم
نمایش یا پنهان متن
یه بار یه خارجی میاد پیش یه ترکه حواسش نبوده یهو تلنگش در میره و ادامه ی ماجرابه ترکه میگه آیم ساری
نمایش یا پنهان متن
ساری به ترکی یعنی رنگ آبیThe one
The one
Kishe Mehr
از قدیم گفتن الطیبون للطیبات و الخرابها للخرابات
من استعفا میدم
چه خبری؟ :
خب یادم نیفتاده بود
نخبه,
نخبه
ااااااااااااااااا ساری یعنی زرد مجی هی میگم خنگی بگو نه
نخبه
یه ماچ گنده از لپاش بکن
نخبه
یه ماچ گنده از لپاش بکن
دلشاد
googooli
ههههههههه مرسی آرسام
خیلی دلم میخواد زندگی شیرازی رو تجربه کنم
hadi04
واي سلام گوگولي مگولي