دوستان گرامی حتما همه شما عزیزان تا این لحظه از عمق فاجعه ای که در کشور سومالی بوقوع پیوسته باخبر شده اید. از شما کاربران عزیز میخواهیم تا همگام با همه مردم دلسوز ایران و جهان در این اقدام انسانی سهیم شده و کمکهای نقدی خود را در ایران
به شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر نزد بانک ملی ایران
و یا شماره حساب سيبا 0199999999003
واریز و فیش واریزی را اسکن نموده و در کامنت خود در همین تاپیک قرار دهید . لطفا در هنگام واریز وجه نام واریز کننده را سایت ایرانیان فنلاند ذکر کنید تا علاوه بر بهره مندی از اجر اخروی از هدایای ویژه این سایت نیز برخوردار گردید . کاربران عزیز خارج از کشور نیز با یکی از راههای زیر می توانند کمکهای نقدی خود را ارسال فرمایند و در صورت تمایل جهت تشویق دیگر دوستان به این امر انساندوستانه مراتب کمک خود را در همین تاپیک اطلاع رسانی نمایند:
بوف بوفی
دوستان گرامی
حتما همه شما عزیزان تا این لحظه از عمق فاجعه ای که در کشور سومالی بوقوع پیوسته باخبر شده اید.
از شما کاربران عزیز میخواهیم تا همگام با همه مردم دلسوز ایران و جهان در این اقدام انسانی سهیم شده و کمکهای نقدی خود را در ایران
- به شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر نزد بانک ملی ایران
- و یا شماره حساب سيبا 0199999999003
واریز و فیش واریزی را اسکن نموده و در کامنت خود در همین تاپیک قرار دهید . لطفا در هنگام واریز وجه نام واریز کننده را سایت ایرانیان فنلاند ذکر کنید تا علاوه بر بهره مندی از اجر اخروی از هدایای ویژه این سایت نیز برخوردار گردید .کاربران عزیز خارج از کشور نیز با یکی از راههای زیر می توانند کمکهای نقدی خود را ارسال فرمایند و در صورت تمایل جهت تشویق دیگر دوستان به این امر انساندوستانه مراتب کمک خود را در همین تاپیک اطلاع رسانی نمایند:
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
star night
دلشاد
malakeh
MAJID ART
هاچو هاچو
چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را همگی فرار
sib
gilas
arash52
یعنی تا الان هیچکی هیچی کمک نکرده
arash52
علیرضا
من هم سعی می کنم حتماً شرکت کنم در چند روز آینده.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→