₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بالاخره شوشول فرنود کار خودش رو کرد ..
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بالاخره شوشول فرنود کار خودش رو کرد ..

بدون عکس

بالاخره شوشول فرنود کار خودش رو کرد ..

1433 بازدید، 12 پست، نویسنده: matin.57

• matin.57

براساس دستور العمل وزارت آموزش و پرورش ایران، اختلاط نوآموزان دختر و پسر در کلاس‌های پیش دبستانی ممنوع است و فقط در مراکزی که تعداد نوآموزان به حد نصاب نرسد، این امر با کسب مجوز از آموزش و پرورش منطقه بلامانع است. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، طبق مفاد این دستورالعمل، در مراکز پیش دبستانی مستقل که تعداد نوآموزان ثبت نام شده کمتر از حد نصاب برای تفکیک دو گروه سنی چهار سال و پنج سال تمام است، ثبت نام نوآموزان ۴ و ۵ ساله در یک کلاس با نظر آموزش و پرورش، مشروط بر رعایت اصل اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی ویژه هر گروه سنی بلا مانع می‌باشد. :62:

• hadi04

اي فرنود بي ادب ديدي آخر با اون ماشين لباسشوييت باعث شدي مردم از نون خوردن بيفتن :4:

• نخبه

عنوانت زشته الان میان جیزت میکنن :2:

• ماهی

توی کلاس زبان پسرم دختر پسرا رو جدا کردن. :101: :101: :101:

• Life Dream

من حدود 22 سال قبل كه آمادگي رفتم، كلاسامون مختلط نبود!!! همه بچه هاي كلاسمون پسر بودن، اي بدم ميومد ازشون اه اه اه! هر كي يه عادت بد داشت، يه بار يكيشون رفته بود ساندويچ كباك منو با ساندويچ پنير خودش دزدكي عوض كرده بود! منم وقت غذا خودردن با بو كشيدن پيداش كردم :4: ، به خانم معلممون گفتم اونم به جاي اينكه ادبش كنه، گفت اشكال نداره برو بشين سر جات!!! تو رو خدا ببين كي رو مربي ما كردن :87:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    گفت اشكال نداره برو بشين سر جات!!! تو رو خدا ببين كي رو مربي ما كردن
    :23: چه عذابی کشیدی تو اون لحظه که غذای خودت رو بهت ندادن :23: منم کلی خاطره از مهد کودکم دارم ولی خوشبختانه مال ما مختلط بود منم با یکی به نام مصطفی دوست بودم همش پیش اون مینشستم :4:

• هاچو هاچو

به ما چه :66: عوضش تو دانشگاه مختلطیم :4:

• gilas

• ژنرال

ذستشون درد نکنه...

با شوشول که نباید شوخی کرد ! :4:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    چه عذابی کشیدی تو اون لحظه که غذای خودت رو بهت ندادن

آي گفتي از اون روز ديگه هي ميخواستم ازش انتقام بگيرم، ولي پسره زرنگ بود هر جا من بودم اون ميرفت يه جاي ديگه! :94:
    نقل قول: نخبه
    منم کلی خاطره از مهد کودکم دارم ولی خوشبختانه مال ما مختلط بود منم با یکی به نام مصطفی دوست بودم همش پیش اون مینشستم

بزار به آقاتون بگم، ببينم ازش اجازه گرفته بودي كه با اون پسره بشيني! :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: