براساس دستور العمل وزارت آموزش و پرورش ایران، اختلاط نوآموزان دختر و پسر در کلاسهای پیش دبستانی ممنوع است و فقط در مراکزی که تعداد نوآموزان به حد نصاب نرسد، این امر با کسب مجوز از آموزش و پرورش منطقه بلامانع است. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، طبق مفاد این دستورالعمل، در مراکز پیش دبستانی مستقل که تعداد نوآموزان ثبت نام شده کمتر از حد نصاب برای تفکیک دو گروه سنی چهار سال و پنج سال تمام است، ثبت نام نوآموزان ۴ و ۵ ساله در یک کلاس با نظر آموزش و پرورش، مشروط بر رعایت اصل اجرای برنامههای آموزشی و پرورشی ویژه هر گروه سنی بلا مانع میباشد.
من حدود 22 سال قبل كه آمادگي رفتم، كلاسامون مختلط نبود!!! همه بچه هاي كلاسمون پسر بودن، اي بدم ميومد ازشون اه اه اه! هر كي يه عادت بد داشت، يه بار يكيشون رفته بود ساندويچ كباك منو با ساندويچ پنير خودش دزدكي عوض كرده بود! منم وقت غذا خودردن با بو كشيدن پيداش كردم ، به خانم معلممون گفتم اونم به جاي اينكه ادبش كنه، گفت اشكال نداره برو بشين سر جات!!! تو رو خدا ببين كي رو مربي ما كردن
گفت اشكال نداره برو بشين سر جات!!! تو رو خدا ببين كي رو مربي ما كردن
چه عذابی کشیدی تو اون لحظه که غذای خودت رو بهت ندادن منم کلی خاطره از مهد کودکم دارم ولی خوشبختانه مال ما مختلط بود منم با یکی به نام مصطفی دوست بودم همش پیش اون مینشستم
matin.57
hadi04
نخبه
ماهی
دلشاد
star night
Life Dream
نخبه
هاچو هاچو
gilas
ژنرال
با شوشول که نباید شوخی کرد !
Life Dream
آي گفتي از اون روز ديگه هي ميخواستم ازش انتقام بگيرم، ولي پسره زرنگ بود هر جا من بودم اون ميرفت يه جاي ديگه!
بزار به آقاتون بگم، ببينم ازش اجازه گرفته بودي كه با اون پسره بشيني!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→