. خدا رحمت کنه میرزا جواد اقا تهرانی بزرگ مردی با جثه ای کوچک ،که اکثر مشهدی ها می شناختنش ، عارفی بسیار متواضع ، وقت مرگ با ان که براحتی میتوانست در حرم دفن شود ولی وصیتش این بود( وقتی فوت کردم من را در نزدیک ترین قبرستان عمومی شهر دفن کنید ، برایم مجلس نگیرید ، اصلا راضی نیستم مردم به زحمت بیفتند) الان در بهشت رضا مشهد در قطعه ای خاص یک قبر سیمانی وجود دارد که هیچ نوشته ای نداره ولی همیشه انبوه ای زیارت کننده دارد . .▧ تصویر در دسترس نیست .
او احترام خاصی به تمام موجودات زنده داشت حتی یک سوسک بارها دیده اند که سوسکی رو با خاک اندازبه بیرون منزل میاورد و با احترام زیاد میگوید بفرمایید ،تشریف ببرید . ▧ تصویر در دسترس نیست . سبزی فروش محله نقل میکرد یک بار میرزا جواد اقا در اواخر عمر با بدنی بیمار برای خرید سبزی مراجعه کرد، یک کلیو سبزی خرید و رفت هنوز نیم ساعتی نگذشته بود که دیدم اقا نفس زنان به مغازه ام مراجعه کرد ،بسته سبزی همراهش بود فکر کردم سبزی مشکلی داشته ، با دستپاچگی پرسیدم اقا سبزی مشکلی داشته ؟ گفت نه ،وقتی سبزی ها رو باز کردم یک مورچه داخل ان دیدم که گفتم من این موجود خدا رو از محیط زندگیش دور کردم ، امدم این مورچه رو اینجا رها کنم . ▧ تصویر در دسترس نیست . این احوالات شاید بنظر ما عجیب باشد ، ولی مردان خدا نور خدا رو در تمام موجوادت هستی تجلی می بینند، خدمت و احترام به یک سوسک و یک مورچه رو هم احترام به خالق میدانند . ▧ تصویر در دسترس نیست
شرمنده محسن آقا ولی وقتی مجسمش کردم که داره به سوسک میګه تشریف ببرید خیلی خندم ګرفت
حرفت رو کاملا قبول دارم ولی در علم اخلاق گفته شده شما برای تهذیب نفس باید نسبت به کوچکترین موارد اخلاقی هم حساسیت داشته باشید ، انسان وقتی به مراحل بالای اخلاقی برسه دیگه از دهانش حتی اگر هم بخواهد نمیتوانداز جملات سخیف استفاده کند کم کم به طرفی میروی که از دهان انسان فقط جملات زیبا بیرون میاید صحبت در این زمینه بسیار هست
نقل قول: میرزا
آقا محسن قول دادن در مورد احترام به پشه هم یه تایپیک مبسوط بذارن
اتفاقا میخواستم در مورد مرحوم بهجت و توجه به حشرات حتی مگس مطالبی رو عرض کنم انشاا....
محسن صائب
خدا رحمت کنه میرزا جواد اقا تهرانی
بزرگ مردی با جثه ای کوچک ،که اکثر مشهدی ها می شناختنش ، عارفی بسیار متواضع ،
وقت مرگ با ان که براحتی میتوانست در حرم دفن شود
ولی وصیتش این بود( وقتی فوت کردم من را در نزدیک ترین قبرستان عمومی شهر دفن کنید ، برایم مجلس نگیرید ، اصلا راضی نیستم مردم به زحمت بیفتند)
الان در بهشت رضا مشهد در قطعه ای خاص یک قبر سیمانی وجود دارد که هیچ نوشته ای نداره ولی همیشه انبوه ای زیارت کننده دارد
.
.▧ تصویر در دسترس نیست
.
او احترام خاصی به تمام موجودات زنده داشت
حتی یک سوسک
بارها دیده اند که سوسکی رو با خاک اندازبه بیرون منزل میاورد و با احترام زیاد میگوید بفرمایید ،تشریف ببرید
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
سبزی فروش محله نقل میکرد
یک بار میرزا جواد اقا در اواخر عمر با بدنی بیمار برای خرید سبزی مراجعه کرد، یک کلیو سبزی خرید و رفت هنوز نیم ساعتی نگذشته بود که دیدم اقا نفس زنان به مغازه ام مراجعه کرد ،بسته سبزی همراهش بود فکر کردم سبزی مشکلی داشته ، با دستپاچگی پرسیدم
اقا سبزی مشکلی داشته ؟
گفت نه ،وقتی سبزی ها رو باز کردم یک مورچه داخل ان دیدم که گفتم من این موجود خدا رو از محیط زندگیش دور کردم ، امدم این مورچه رو اینجا رها کنم
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
این احوالات شاید بنظر ما عجیب باشد ، ولی مردان خدا نور خدا رو در تمام موجوادت هستی تجلی می بینند، خدمت و احترام به یک سوسک و یک مورچه رو هم احترام به خالق میدانند
.
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
ممون
gilas
ماهی
نخبه
ولی من یه عالمه سوسک و مورچه کشتم
aac198000
star night
دلشاد
malakeh
مورچه ها رو چیکار کنم وای؟
محسن صائب
The one
ژنرال
آقا محسن قول دادن در مورد احترام به پشه هم یه تایپیک مبسوط بذارن
نمایش یا پنهان متن
حاج محسن شوخی بودا !قصد مسخره تایپیک نبود
محسن صائب
حرفت رو کاملا قبول دارم
ولی در علم اخلاق گفته شده
شما برای تهذیب نفس باید نسبت به کوچکترین موارد اخلاقی هم حساسیت داشته باشید ، انسان وقتی به مراحل بالای اخلاقی برسه
دیگه از دهانش حتی اگر هم بخواهد نمیتوانداز جملات سخیف استفاده کند
کم کم به طرفی میروی که از دهان انسان فقط جملات زیبا بیرون میاید
صحبت در این زمینه بسیار هست
اتفاقا میخواستم در مورد مرحوم بهجت و توجه به حشرات حتی مگس مطالبی رو عرض کنم
انشاا....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→