ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
قالب موبایل سایت و نظرات شما برای بهتر شدنش
علیرضا
با سلام
همونطور که متوجه شدید قالب موبایل (یا نسخه متنی) سایت و انجمن فعال شده و در این نسخه قسمتهای زیادی از سایت که جنبه ضروری نداره حذف و در شکل و شمایل جدیدی آماده استفاده شما عزیزان شده.
برای مشاهده و استفاده از این نسخه لازم نیست که حتما با موبایل وارد سایت بشید. ولی اگه با موبایل وارد بشید به صورت اتوماتیک به این نسخه هدایت خواهید شد.
در هر دو حالت یعنی چه موبایل و چه با کامپیوتر های معمولی قابلیت سوئیچ کردن به نسخه دیگه رو دارا هستید.
این توضیحات رو برای آن دسته از دوستانی نوشتم که شاید قبلا با این مورد سر و کار نداشتند...
و اما هدف اصلی از ایجاد این تاپیک شنیدن نقطه نظرات شما برای بهتر شدن این نسخه هست.
چنانچه تجربه استفاده از این نسخه رو با موبایلتون داشتید لطفا برامون بنویسید که چطور به نظرتون اومد؟ آیا اندازه عکسها، عرض متن ها و اندازه فونتها و ... مناسب انتخاب شدند؟
آیا اطلاعاتی که در این نسخه به شما داده میشه در مورد مطالب، کافی هست؟
باید توجه داشته باشید که مقدار متناسبی از اطلاعات رو می تونیم برای نسخه موبایل فراخوان کنیم. در غیر اینصورت بارگذاری صفحات به مراتب سنگینتر میشه.
اگه اشکال و نقصی در قسمتی از این قالب مشاهده کردید لطفا همینجا مطرح کنید تا پیگیری و برطرف بشه.
با سپاس فراوان از الطفاتتون
Life Dream
قبل از هر چيز دستت درد نكنه به خاطر تمام زحماتي كه ميكشي و خدا قوت
من با گوشي 5800 و سيم كارت همراه اول وارد شدم البته سرعتم افتضاح بود به خاطر بارندگي و هواي ابري!!
صفحه اول 250KB رسيو داشت!
ولي نتونستم Login بشم، به نظر ميرسه به خاطر سرعت پاييينم باشه، پس خود نسخه موبايل مشكلي نداره!
راستي نسخه موبايل پسوندش mobi ميشه درسته؟!
Mahboob
من هم امتحان می کنم نظر میدم
ماهی
دلشاد
ولی من تا حالا باا موبایل استفااده نکردم امیدوارم برای مصرف کننده گان خوب باشه
gilas
خیلی باحاله
فقط نتونستم بخش موضوعات سایت و کاربران رو ببینم اما بقیه قسمتا کامل بود تاپیک ها هم با سرعت خیلی خوبی باز میشد هم عکس هم متن
دستت یه عالمه ندرده
The one
carlos
علیرضا جان من سرعت اینترنتم خیلی بالاست . 1 مگ
اما جدیدن صفحات سایت برام کامل لود نمیشه . نمیدونم علت کجاست ؟؟؟؟
خدا کنه با موبایل اینطوری نباشه
star night
خدمت مدیر عزیز
پر تلاش و
خوش سلیقهء سایت
ممنون ازینکه این همه زحمت میکشید
تا سایت همیشه نامبر وان باشه
امیدوارم در ارتقاء و ادامه این هدف ارزشمند
که ایجاد محیطی دوستانه و سالم برای دوستانه
موفق
سعادتمند
و سلامت باشید
در سایهء یزدان
این بود انشای من
علیرضا
Life Dream,
مازیار جان عکسهات نشون میده که قسمت سمت راست مطالب رو نداری تو صفحه موبایلت. درسته؟ یا با اسکرول کردن امکان مشاهده هست؟ اگه نیست بگو تا عرض رو کمتر کنم چون اشکاله برای خودش.
در مورد لاگین شدن حتما اشکال از تایپ حروف هست. مطمئنم. چون من با آیدی خودم که فارسی هم هست تونستم وارد شم.
یک بار دیگه امتحان کن بیزحمت.
Mahboob,
ماهی,
ممنوووووووووووون
بهروز عزیز همونطور که در متن بالا هم اشاره کردم لازم نیست حتما موبایل باشه و این نسخه رو ببینید. شما با کلیک کردن روی اون دگمه که در صفحه اصلی گذاشتم ▧ تصویر در دسترس نیست یا لینکی که در تمام صفحات انجمن در قسمت پایین قرار داره (تو این صفحه هم هست) به نسخه موبایل هدایت خواهید شد.
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→
ممنون که گفتی. باید درستش کنم اونجا رو.. چه زود رفتی سراغ اون قسمت.. فکر نمی کردم کسی حالا گذرش به اونجاها بیفته
نمایش یا پنهان متن
به احتمال بسیار زیاد از مرورگرته. با گوگل کروم یا فایرفاکس آخرین ورژن امتحان کن. حتما میشه.
star night,
شما بسیار زیاد به ما لطف دارید. به هر حال با وجود کاربران خوب و با ذوقی مثل شما ما همیشه برای بهترین بودن نهایت تلاشمون رو می کنیم.
ژنرال
این روزا سایت بدون نسخه موبایلی، خیلی بده!
مرسی و خسته نباشی
مارمولک
The one
Life Dream
نه اسكرول ميخوره و بزرگ كوچيك ميشه!! من خودم در اين سايز قرار دادم!
مشكل از سايت نيست! مشكل از اينترنت همراه اول هست، براي خيلي از سايتها اين مشكل رو دارم، خود به خود DC ميشه هنگ ميكنه، در كل قالب موبايل مشكلي نداره، دستت درد نكنه
star night
زنده باشید همیشه و متبسم
سایت عالی مدیریت میشه علیرضا جان
علیرضا
مارمولک,
The one,
Life Dream,
star night,
ممنون از اینکه نظر دادین. باز هم اگه موردی در این زمینه پیش اومد مطرح بفرمایید. ممنون از همگی
Mahboob
SaMaN TaJ
Life Dream
البته كه ميشه! ولي يكم بايد حوصله به خرج بدي! مثلاً امشب بزن روو سايت مورد نظر و برو بگير بخواب، فردا صبح كه بيدار شدي ميبيني سايت لود شده!
چکاوک
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→