₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » گفت و گو با خاله نرگس و...آخر خنده
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » گفت و گو با خاله نرگس و...آخر خنده

بدون عکس

گفت و گو با خاله نرگس و...آخر خنده

1392 بازدید، 16 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

گفت و گو با خاله نرگس بعد از ماجرای فرنـود راستگو

به گزارش كافه سينما قضیه از آنجا شروع شد که کودکی به نام «فرنود» در برنامه خاله نرگس در واکنش به این سوال که کدام یک از کارهای شخصیش را خودش انجام می‌دهد، جمله‌ای گفت که مطابق عرف برنامه‌های سیما نبود. خاله نرگس تلویزیون ما هم در حالی که جا خورده بود در واکنشی کاملا بی ربط گفت: "ماشین لباسشویی؟ کار اشتباهیه نه!" و این قضیه سوژه اي شد برای رسانه ها، به خصوص در دنیای مجازی تا برخی در نکوهش «فرنود» و برخی در عظمت راستگویی او و لاپوشانی های تاریخی ما سخن بگویند و قلم بزنند. متن زير اولین گفتگوي آزاده آل ايوب (خاله نرگس) است پس از این حادثه

خانم آل ایوب قصد داریم درباره اتفاقی که در برنامه چند روز قبلتان حول محور لباس شویی و چند چیز دیگر اتفاق افتاد صحبت کنیم

(با صدای بلند چند ثانیه ای می خندد) خب چه چیزی بگویم؟

می خواهیم درباره نحوه مدیریت فوق العاده شما روی این موضوع کمی بحث کنیم. برای ما جالب بود که خیلی زود یک عبارت کاملا بی ربط اما خوب را استفاده کردید و قضیه در نطفه جمع شد

امسال نهمین سال کار من در تلویزیون است. روی آنتن زنده هر اتفاقی ممکن است بیفتد و مجری باید توانایی جمع کردن قضیه را داشته باشد. علاوه بر تجربه ای که در کارم به دست آوردم، باید توان مدیریت مسائل غیر عادی و مدیریت بحران را هم داشته باشم. همیشه پیش خودم می گویم شاید پروژکتور ترکید. من باید اینقدر روی کارم دقیق شده باشم که بیننده به شنیده اش شک کند و پیش خود بگوید: خب من اشتباه شنیدم

در مقابل فرنود هم چنین اتفاقی افتاد. نه؟

بله. من بیننده را به شک انداختم و خیلی ها پیش خودشان گفتند که خب اشتباه شنیدیم اما آنها درست شنیده بودند. همواره ممکن است یک کودک جمله ای بگوید که بر خطرناک بودنش واقف نیست و ما باید توان جمع کردن قضیه را داشته باشیم.

واااااااااااای خطر از بیخ گوشمون رد شد ـ :4:

می دانید در شبکه های اینترنتی درباره این موضوع بحث زیاد شده است؟

والا از آن روز تا الآن پای کامپیوتر نرفتم اما ظاهرا خیل بین المللی شدم چرا که دوستان و آشنایان مدام به من زنگ می زنند و می گویند مشهور شده ای. در کل قضیه بازتاب زیادی داشت اما تا الآن از روزنامه و خبرگزاری کسی به من زنگ نزده بود! ـ
    :23: :23: :23:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به رفیقم میگم : 5 تومن داری بدی ؟
    میگه : چی ؟!؟!؟ ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی ؟؟؟ نه نه نه اشتباهه اشتباهه... ـ :101:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نمیدونم چرا هر وقت احساس می‌کنم یه چیزی میخوام اما نمیدونم چیه! میرم دره یخچال و باز می‌کنم :7:
    فرقی ندارد که یک گاگول بی سواد باشی یا یک دانشمند…. در هر صورت پشت یک ماشین شاسی بلند آقا مهندس می شوی :4:

حشره کش خالی‌ کردم تو اتاقم
    من سر درد گرفتم دارم می‌میرم
    پشه هه رو آینه اتاقم وایساده داره شاخکاشو مرتب می کنه!!! ـ :2:

بنده خدا دانشجو‌های لیبی‌، از ترمِ جدید باید ۲ واحد انقلاب هم پاس کنن... ـ :3:
    اعتماد به نفس بعضی ها رو اگه خر داشت الان سلطان جنگل بود!! ـ :43:
    آقایون عزیز :84: آیا میدانستید: اگر عاشق دوس دخترتان شوید، محمدرضا گلزار به خواستگاریش میاید اما اگر بخواهید بپیچانیدش از شما دو قلو حامله میشود؟ :4:

فقط یه ایرانی می تونه با یه بطری آب برای خودش سوء سابقه درست کنه :15:

اینقد بدم میاد تو مهمونیا تا آهنگ خوشگلا باید برقصن رو میذارن همه منو نگاه نگاه میکنن :16:

سوسكه را كشتم جنازشو ورداشتم ببرم بندازم بيرون. مامانم بين راه نگاه ميكنه ميگه كشتيش؟
    ميگم : پـَـَـ نــه پـَـَــــ تو دستشويي خوابش برده بود دارم ميبرمش تو رختخوابش بخوابه :32:

یه رفیق دارم تازه ازدواج کرده ، ساده گفتم چرا زود ! میزاشتی پولدار می شدی بعد ازدواج می کردی گفت اگه پول داشتم که زن نمی گرفتم !!! ـ :13:

لذت بردن یعنی بری مهمونی، دخترشون برات شربت بیاره، آروم بگی :خودتون درست کردین؟؟ ، اونم با عشوه بگه : بله، نوش جان، تو بگی : پس نمی خورم ، مرسی :19:

فقط یه زن ایرانی میتونه ملکه زیبایی دنیا رو ببینه بعد با غرور بکه : این کجاش زیباست :10:

آیا میدانید

با حذف جمله “خب دیگه چه خبر” از زبان پارسی

ارزش سهام مخابرات با کاهش ۸۰ درصدی مواجه میشود ! ـ :28:

حداقل هر 39 روز یکبار از دوستتان خبر بگیرید که اگر مرده بود به چهلمش برسید :4:

خواستگار اومده بابام میگه نمیدونم هر چی خودت بگی؟ منم گفتم نه! میگه تو غلط کردی مگه بحرف توئه! ـ :9:

• star night

نقل قول: aac198000
    خواستگار اومده بابام میگه نمیدونم هر چی خودت بگی؟ منم گفتم نه! میگه تو غلط کردی مگه بحرف توئه! ـ :9:

آرههههههههههههههههههههه؟ 247 247

چه جالبه ها
    این فرنود معروف شده

خاله به خودش ببنده 245

• aac198000

star night,
    بابت تشکر از اینکه به تاپیک من سر زدی :8:
    نمایش یا پنهان متن :110:

• gilas

همواره ممکن است یک کودک جمله ای بگوید که بر خطرناک بودنش واقف نیست

واقعا که :83:

• محسن صائب

اصل مطلب رو من سر نیاوردم چی بود
    یعنی اون بچه چه جمله خارج از عرفی گفته بوده :1:

• ماهی

فقط یه زن ایرانی میتونه ملکه زیبایی دنیا رو ببینه بعد با غرور بکه : این کجاش زیباست

به جون خودم خیلی وقتا این جمله رو می گم :23:
    نمایش یا پنهان متنولی توی دلم :4:

• star night

بابت تشکر از اینکه به تاپیک من سر زدی :8:

خواهش

وظیفمه: 282

• ژنرال

:83:

خیلی باحال بود :110:

نمایش یا پنهان متنخدائیش یه دونه شوشول آقایون ببین چه گرد و خاکی راه انداخته تو دنیا :9:

• aac198000

نقل قول: میرزا
    خدائیش یه دونه شوشول آقایون ببین چه گرد و خاکی راه انداخته تو دنیا

:23: :110:

• دلشاد

مرسی کوروش جان

• arash52

مرسی
    یکی در میون خیلی جالب بودند :4:

• Life Dream

مرسي كوروش جان، امان از دست خاله نرگس :83:

• SaMaN TaJ

آقایون عزیز :84: آیا میدانستید: اگر عاشق دوس دخترتان شوید، محمدرضا گلزار به خواستگاریش میاید اما اگر بخواهید بپیچانیدش از شما دو قلو حامله میشود؟ :4:

:110:

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ

سامان این یه مورد خیلی توجهت رو جلب کرده.. به سلامتی خبریه ؟ دو قول حامله ای :23:

• پرسپولیس

به نظرم خاله نرگس بهترین کار رو کرد...
    چرا یه سری میگن به این کار میگن سانسور؟
    خیلی بچه ها پای تلویزیون نشستن که ممکنه از پدر مادرشون بپرسن این کلمه یعنی چی؟؟ و شاید یه پدر و مادری دلش نخواد بچش یه سری کلمات رو بدونه... اگه واسه خیلی ها این کلمه ها معمولیه واسه خیلی ها نیست. این یادمون نره مخاطب این برنامه کودکانی بودن که همیشه کنجکاون....
    بد تر از اون کار کسانی بود که این طفل معصوم کردن بازبچه خودشون... جک در اوردن. تو فیسبوک واسش این همه صفحه زدن... بدون در نظر گرفتن اون بچه... و بعد که گندش درومد تغییر مسیر دادن... خودموم مقصریم... تک تک کسانی که میرن تو این صفحات جک میگن راجع به این خاله نرگس و فرنود بیچاره تا حالا فکر کردن اگه این بچه خودشون یا برادرشون بود بازم این کارو میکردن؟

• aac198000

نقل قول: پرسپولیس
    بد تر از اون کار کسانی بود که این طفل معصوم کردن بازبچه خودشون... جک در اوردن. تو فیسبوک واسش این همه صفحه زدن... بدون در نظر گرفتن اون بچه... و بعد که گندش درومد تغییر مسیر دادن... خودموم مقصریم... تک تک کسانی که میرن تو این صفحات جک میگن راجع به این خاله نرگس و فرنود بیچاره تا حالا فکر کردن اگه این بچه خودشون یا برادرشون بود بازم این کارو میکردن؟

:2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: