₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ رای گیری صندلی داغ ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ رای گیری صندلی داغ ๑۩۞۩๑
1 2

بدون عکس

๑۩۞۩๑ رای گیری صندلی داغ ๑۩۞۩๑

377 بازدید، 33 پست، نویسنده: gilas

• gilas

نمایش یا پنهان متنقوانین صندلی داغ

1.در هر ماه یک نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.

2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد.

3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.

4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.

5. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.

6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.

7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
    - پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.

9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.

تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
    - شرکت کننده مختار است تا به این سؤالات پاسخ ندهد و آن را جهت بررسی و تایید مردود بودن به مدیران بخش ارجاع دهد.

10. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.

11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

12. چنانچه شخص شرکت کننده (با توجه به قانون شماره 5) بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 200 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.

13. در پایان مسابقه به بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... که از طرف شرکت کننده انتخاب می شد جایزه برابر با 15 بوفی اهدا میشود .

14. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .

15. میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد

مسابقه جانبی صندلی داغ :

در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 5 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.

شرایط ثبت نام :

کاربران که از تاریخ عضویت آنها 6 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن .

تاریخ شروع رای گیری صندلی داغ شهریور 1390 :

شنبه 5 شهریور تا شنبه 12 شهریور
    لطفا رای خود را به صورت پیغام خصوصی برای gilas ارسال کنید
    هر کاربر می تواند حداکثر به 2 نفر رای دهد .
    لطفا اولویت رای خود را مشخص کنید . ( در صورت برابر شدن رای دو شرکت کننده تعداد رای های اول شمرده میشود.)
    هر شرکت کننده حق رای به خود را دارد.

تاریخ شروع صندلی داغ شهریور 1390 :

شنبه 12 شهریور تا شنبه 19 شهریور

تاریخ شروع مسابقه جانبی صندلی داغ شهریور 1390 :

شنبه 19 شهریور تا شنبه 26 شهریور

شرکت کنندگان صندلی داغ شهریور 1390
    ( به ترتیب ثبت نام )

دلشاد

تصویر در دسترس نیست

sib

تصویر در دسترس نیست

Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست

ساحل ناقلا

تصویر در دسترس نیست

NIMO

تصویر در دسترس نیست

bache bahal

تصویر در دسترس نیست

• علیرضا

ممنون گیلاس جان
    رایمو براتون میفرستم :25:

• Life Dream

رايمان را داديم :4:

• دلشاد

من هم دادام :4:

• arash52

من هم درحال دادنم :38:

• ژنرال

در حال آماده سازی مقدمات دادن هستم :4:

نمایش یا پنهان متنمنظورم اینه که منتظرم صفحه پیغام باز بشه رای رو بفرستم :9:

• NIMO

نقل قول: میرزا
    در حال آماده سازی مقدمات دادن هستم

موفق باشی شما :4:

• بهونه

من کوشم پس 242

• چکاوک

مرسی خانومی :8:

• maryamlondon1

مرسی گیلاس عزیز :1:

• levrone

بنده هم با قدرت رایمو واریز کردم.

• Kishe Mehr

منم برم بدم :9:
    391

• ساحل ناقلا

رای منم خاله گیلاسی خودش میدونه :9:

نمایش یا پنهان متناز بچگی عاشق صندلی داغ اژدهاه بوذم

• The one

منم منوی کبابمو انتخاب کردم با گوجه ی اضافییی :19:

• مخلوط کن

where is my vote????
    من رای نمیدم فقط سوال میکنم :15:

• Life Dream

خدا بگم چيكارتون نكنه با اين راي دادنتون!! يكي داره مقدمه چيني ميكنه يكي اسرار داره يكي با قدرت و يكي با خجالت و يكي هم... :23: :23:

• gilas

راییتون کجاااااااااااااااا است :22:

بیان بدین دیگه روز آخر هستش :4:

نمایش یا پنهان متنرای رو میگم بابا :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: