₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: خوردن گِل براي رفع گرسنگي!! + تصاوير ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: خوردن گِل براي رفع گرسنگي!! + تصاوير ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: خوردن گِل براي رفع گرسنگي!! + تصاوير ::

809 بازدید، 27 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    قربونت برم مازی جان . من امده بودم ایران .برا شماره دو دختر عموش نامزاد کردم .گرفتار ازمایش وخرید بودم عکس نگرفتم به جر عکسهای خانوادگی

مبارك شماره دو باشه، شماره دو ايران موندگار ميشه يا شماره جديد مياد لندن؟! :37: اونجور كه من بشناسم شماره دو ايران بمون نيست، پس حتماًً به توافق رسيديد كه شماره جديده رو ببرين لندن! :37:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    مبارك شماره دو باشه، شماره دو ايران موندگار ميشه يا شماره جديد مياد لندن

مرسی مازیار عزیز انشالله نوبت شما هم بشه :1: نمی دونم حالا فعلا نامزاد کردیم تا ببینیم چکار میتونیم بکنیم تا عروس خانم بیاریم ..اوردنش فکر کنم کمی مشکل باشه ولی باید با وکیل صحبت کنیم ببینیم چکار باید بکنیم :2:بعد شماره دو تا تمام شدن درسش وقت داره تا دوسال خدا کریمه :1:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    مرسی مازیار عزیز انشالله نوبت شما هم بشه نمی دونم حالا فعلا نامزاد کردیم تا ببینیم چکار میتونیم بکنیم تا عروس خانم بیاریم ..اوردنش فکر کنم کمی مشکل باشه ولی باید با وکیل صحبت کنیم ببینیم چکار باید بکنیم بعد شماره دو تا تمام شدن درسش وقت داره تا دوسال خدا کریمه

انشالله هر چي صلاح باشه، خدا خودش همه چيز رو راستوريس كنه، اميدوارم كه هردوشون خوشبخت خوشبخت بشن ايشالله :48: ، تا باشه از اين عروسيا توو سايت :24: بازم تبريك ميگم :46:

• پرسپولیس

خدای مننننننن :2:
    بعد یه سری میگن چرا به اینا کمک میکنین ... مردم خودمون گشنن... درسته ولی این ها هم ادمن خوب :2:
    من که به شخصه به جفتشون کمک میکنم

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream

انشالله هر چي صلاح باشه، خدا خودش همه چيز رو راستوريس كنه، اميدوارم كه هردوشون خوشبخت خوشبخت بشن ايشالله ، تا باشه از اين عروسيا توو سايت بازم تبريك ميگم

:6:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: