₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مطلبی که حتماً باید بدانی!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مطلبی که حتماً باید بدانی!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مطلبی که حتماً باید بدانی!

628 بازدید، 16 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

می ‌دانم که این را می‌خوانی. می‌خواهم بدانی که من این را فقط برای تو نوشتم. بقیه ممکن است فکر کنند برای آنها هم هست. اما نه، این مخصوص توست.

می‌خواهم بدانی که زندگی آسان نیست. هر روز یک مشکل غیرقابل انتظار با خود دارد. بعضی روزها همین صبح‌ها بلند شدن از رختخواب هم سخت می‌شود. اما باید با واقعیت روبه‌رو شوی و باز لبخند بزنی. می‌خواهم بدانی که این لبخند تو بوده که باعث شده من به راهم ادامه بدهم. هیچوقت این را فراموش نکن، بااینکه ممکن است بدترین اتفاقات و سخت‌ترین شرایط برایت پیش بیاید، اما تو شگفت‌انگیزی. واقعاً هستی.

پس بیشتر لبخند بزن. دلایل زیادی برای اینکار داری.

هیچوقت کامل نخواهی بود. من هم همینطور. چون هیچکس کامل نیست و هیچکس لیاقت کامل بودن را ندارد. برای هیچکس همه چیز آسان نیست، همه برای خود مشکلاتی دارند. تو هیچوقت نمی‌فهمی که بقیه چه می‌کشند. آنها هم نمی‌فهمند که تو چه مشکلاتی داری. همه ما جنگ‌های خاص خودمان را داریم.

اما این جنگ‌ها برای ما همزمان اتفاق افتاده است.

وقتی کسی به شما بی‌احترامی می‌کند و می‌گوید کاری را نمی‌توانی انجام دهی، به خاطر داشته باش که آنها از درون محدودیت‌های داخل مرز خود صحبت می‌کنند. توجهی به آنها نکن. دلسرد نشو. در این دنیای دیوانه که سعی دارد تو را شبیه بقیه آدم‌ها بکند، جرات داشته باش که خودت را نشان دهی. و وقتی برای اینکه با بقیه فرق داری به تو خندیند، تو هم دقیقاً همانطور به آنها بخند.

یادت باشد، جرات ما همیشه هم شیر غران نیست، گاهی آن زمزمه آرامی است که آخر شب می‌شنویم، "فردا دوباره امتحان می‌کنم." پس قوی بایست. برای آنهایی که بهترین استفاده‌ها را از اتفاقاتی که برایشان می‌افتد می‌کنند، همیشه بهترین اتفاقات می‌افتد.

تلاش من هم همین خواهد بود.

• دلشاد

مرسی بارون جون زیبا بود
    1 سپاس: baron jon

• LIFE

جالب بود باران عزیز :1:

• maryamlondon1

مرسی باران عزیز :8:

• ماهی

ممنون باران عزیز :1:

• 1 سپاس: baron jon

• Life Dream

همه گفتن مرسي، منم براي اينكه ريا نشه ميگم ممنونم :4:
    ولي آفرين به اين ميگن يه خود تلقيني عالي، يه فايل صوتي يه ساعته دارم، تقريباً شبيه اينه، از يكي از مربيان يوگا گرفتم خيلي عاليه، گفتن اين حرفا در ظاهر ساده هست ولي در اعتماد به نفس و باز كردن دريچه هاي مثبت گرايي معجزه ميكنه. يه مثبت طلبت :110:

• man_sahraa

سلام مرسی
    ببخشید شکلک ندارم

• 1 سپاس: baron jon

• arash52

• ژنرال

خیلی خوشم اومد مرسی :110:

• Holtek

ممنون باران جان :46:
    متن بسیار زیبایی بود

• baron jon

مرسي دوستان خوبم تشكر :46::46::46:

• gilas

مثل همیشه فوق العاده بود عالی :39:

دلم برات تنگیده بود :6: :11:

• baron jon

سلاااااااااام گيلاسي
    خيلي خوش اومدي
    جات خيلي خالي بود منم دلم واست تنگ شده بود
    سرعتم پايينه نه ميشه مثبت بدم نه شكلكي نه فونتي عوض كنم .....

• signal

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: