مرسي آبجي جان يه بار تلوزيون يه مستند در اين مورد نشون داد، هميشه زباله هاي فضاييرو شنيده بودم ولي هيچ وقت فكر نميكردم تا اين حد زياد باشه كه به راحتي قابل ديدن باشن!! دور تا دور زمين رو گرفتن و در حال چرخيدن به دور جو زمين هستن!
یادمه بچه که بودم مامانم زیر متکام بول میذاشت صبح صدقه میدادش که چشم نخورم
یه مقدار شلغم ببند دور کمرت تا چشم نخوری
نقل قول: The one
مشکل اینه که من اون ل ر و نفهمیدم تخصصشون چیه یعنی یادم رفته!!
خو زودتر بگو دیگه جریان از این قراره که این برادران الوار ( جمع برادران لر هست ) علاقه ی بسیار شدیدی به پرتاب سنگ دارن که البته در دعوا کاربرد این نوع رفتار به وفور یافت می شود. هر چند کارشناسان توصیه ی اکید بر این دارند که در صورتی که با یکی از این براردان موقع دعوا برخورد کردید و وی فرار کرد شما هم فرار بکنید. چون وی رفته است سنگ بیاورد
فرستاد بعد نگاه کردم دیدم غیب شد یهو دوباره نوشتم و ارسال کردم الان دیدم همش ارسال شده خو اشکالی نداره چند بار تکرار کردم که مجی حساب ببره سریع بیاد این زباله ها رو از فضا جمع کنه فردا میخام برم تو فضا
ببخشید نخبه جان وقتی داش مازیار به دیب دمینی میگفت شیپ شپینی اون موقع از چه مرورگری استفاده میکردی؟
هادی جان دلبندم اخه کدوم بچه ای تا حالا گفته شیپ شپینی اونی که شما گفتی یه ادم معتاده نه یه بچه مازیار تا وقتی بره مدرسه میگفت دیب دمینی بعد که رفت مدرسه و باسواد شد تونست بگه سیب زمینی ولی من از عنفوان کودکی میگفتم سیب زمینی
Life Dream
The one
Kishe Mehr
یه مقدار شلغم ببند دور کمرت تا چشم نخوری
جریان از این قراره که این برادران الوار ( جمع برادران لر هست
ماهی
The one
gilas
خوب یکی بیا جمع کنه دیگه من فعلا دستم به صندلی بنده وقت جارو کشی ندارم
The one
gilas
ای بابا حالا بزار یه جارو بکنیم دیگه
من که گیلی جونم جیک و جیک میکنم برات
نه ببخشید این دیالوگ یکی دیگه بود
من که گیلی جونم تاپیک میبندم برات جارو نکنم
man_sahraa
بیریختا چطور چشم بخورن خوشگل بشن عروس بشن ملوس بشن؟
نخبه
مجی جان دلبندم اگه ممکنه زحمتش رو بکش ما میخاییم بریم مهمونی
نخبه
نخبه
مجی جان دلبندم زحمتش رو بکش ما میخاهیم بریم مهمونی
Life Dream
مجی جان دلبندم زحمتش رو بکش ما میخاهیم بریم مهمون
دايال آپ بد درديه! نميفرسته كه!!
نخبه
فرستاد بعد نگاه کردم دیدم غیب شد یهو دوباره نوشتم و ارسال کردم الان دیدم همش ارسال شده
خو اشکالی نداره چند بار تکرار کردم که مجی حساب ببره سریع بیاد این زباله ها رو از فضا جمع کنه فردا میخام برم تو فضا
Life Dream
ميدونم بابا سر خودم اومده صدبار!
نخبه
اون موقع که شما به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی من از کروم استفاده میکردم
hadi04
ممنون آبجی بزرگه مطلب جالبی بود
نخبه
هادی جان دلبندم اخه کدوم بچه ای تا حالا گفته شیپ شپینی
NIMO
baron jon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→