ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی مردم(بعد از مرگم )...
koorosh kabir
آقایون فامیل ، به خاطر من سه متر ریش نزارید !
خانوم های فامیل ، خواهشا بالای سر قبرم جیغ و داد نکنید ، باور کنید من از همهمه و شلوغی بدم میومد ! مردم ، گناه که نکردم !
مراسم ختم من رو تو هیج مسجدی نگیرید ، راستی آخوند هم نیارید واسه فامیل ، دینی کلاس پنجم رو یادآوری کنه !!!
توی درایو E عکس دارم ، خوراک اعلامیه ، عکس پرسنلی نزاریداا ، اونا جلب ترهم نمی کنه !
بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بزارید تو ماکروفر ! یه کاری کنید درایو D بیشتر بترکه ! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده !!!
یه وقت ساندیس ماندیس دست فامیل ندیداااا ... ساندیس خیلی بده !!!
روی خرما ها پودر نارگیل نریزید ، هم شکلش خز میشه ، هم بد مزه میشه ! همون گردو بزارید لاش خیلی حال میده ! ( پ ن : هنگام تزئین حلوا دست خود را با آب و صابون بشویید ! )
پنج شنبه ها سر خاکم نیاید چه کاریه ؟ ترافــــیک !
فیس بوکم رو بلاک نکنید ، گهگداری باهاش پست بدید بیاد بالا جیگر رفیقام کباب شه !
به اقوام بگویید از اون تکست های مرگ برام بگن : مثلا هنگام دیدن قبرم بگن : خونه ی نو مبارک !
شایعه کنید قبل مرگش بهش الهام شده بود میمره ! از اون دیالوگ هاست که مو به تن سیخ می کنه هااا !!
هنگام خاک کردنم یک بیل کوچک کنارم بگذارید ، شاید دلم برایتان تنگ شد
man_sahraa
در مورد بیل کوچک شک دارم .فکر کردین اگه برای احوالپرسی بیایید چند نفر از ترس سکته میکنن؟ عزیزم خاله بازی که نیست .این بیرونم هیچ خبری نیست .همسایه های 2طرف اموات خوبین برای هم خاطره تعریف کنید
به دل نگیرین شوخی بود 120 سال زنده باشید
ماهی
به مردنم که فکر می کنم دلم برا بازمانده هام کباب میشه.
نخبه
شبیه بن لادن میشن
NIMO
SaMaN TaJ
خدا نکنه سالار..........حالا حالا ها باهات کار داریم
متن مرگ هم باید طنز باشه
gilas
ژنرال
همه ش از این حلوا شکری ها میدن
دلشاد
soheyla
سلام و سپاس
یعنی یه نفر واقعاً اینطوری وصیت میکنه !!!!
من همیشه به همسرم میگم بعد از مردن من ازدواج کن ولی اجازه نده همسرت از طلاها و لباسای من استفاده کنه
اوایل خیلی ناراحت میشد و بهم میگفت بس کن . ولی حالا که دیگه از این حرفام خسته شده میخنده و بهم میگه نگران نباش براش لباس و طلاهای تازه میخرم . نمیخوام خاطراتت برام تداعی بشن .
sare69
Life Dream
مرسي كوروش جان از اين شايعه ها زياده اينجا به خصوص براي بعضيا...!!
هاچو هاچو
اینو که باید گفت آخه رسمه
garfild
maryamlondon1
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→