ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&&ما عرب زبان شدیم چون فردوسی نداشتیم&&
NIMO
مرتضی مطهری : فردوسي مردي زيانكار بود؛ زنده كردن لغات فارسي باستاني، برگشت از تعاليم قرآن است!
مرتضی مطهری درباره فردوسی ،شاعر بزرگ ایرانی که زبان پارسی را زنده کرده است میگوید : فردوسي مردي زيانكار بود.زنده كردن لغات فارسي باستاني، برگشت از تعاليم قرآن است. اینهمه سر و صدا برای عظمت فردوسی، و جشنواره و هزاره و ساختن مقبره، و دعوت خارجیان از تمام کشورها برای احیاءِ شاهنامه، و تجلیل و تکریم از این مرد خاسر زیان بردۀ تهیدست برای چیست؟! برای آنست که در برابر لغت قرآن و زبان عرب که زبان اسلام و زبان رسول الله است، سیسال عمر خود را به عشق دینارهای سلطان محمود غزنوی به باد داده و شاهنامۀ افسانهای را گرد آورده است.
پايگاه علوم و معارف اسلام.قسمتهايي از كتاب نورملكوت قرآن
تاليف آيت الله مطهري/ جلد چهارم
چرا با وجود یورش تازیها تمدن کهن مصرتازی شد ولی ایرانیان نشدند؟
فردوسی می گوید: مردمی که در راستای خوارشماری، عجم یعنی کندزبان نامیده می شدند، من با این رزم نامه ی ملی که به پارسی سره سرودم، شناسنامه ی ملی اش را نوشتم و به دست تاریخ سپردم...؛ و درست می گوید؛ بدون فردوسی امروز کجا بودیم و با چه زبانی سخن می گفتیم ؟
روزی از حسنین هیکل پرسیدند شما مصریان با آن پیشینه ی درخشان فرهنگی چه شد که عرب زبان شدید؛ گفت ما عرب زبان شدیم برای اینکه فردوسی نداشتیم
▧ تصویر در دسترس نیست
محمد حسنین هیکل روزنامه نگار و نویسنده مشهور مصری
ما هم اگر فردوسی را نمی داشتیم امروز همانند مردمان مصر و سوریه و اردن و فلسطین و عراق و حبشه و بسیاری از مردمان دیگر عرب زبان می شدیم؛ اینها هیچ کدامین شان عرب نبودند؛
زور شمشیر و نداشتن فردوسی ها آنان را عرب زبان کرد؛ اما ما عرب زبان نشدیم نه برای اینکه شمشیری در کار نبود؛ و نه برای اینکه به گناه فارسی گویی زبان را از دهان بیرون نمی-کشیدند که می کشیدند؛ تنها برای اینکه ما فردوسی را داشتیم و دیگران نداشتند
جهان كرده ام از سخن چون بهشت
ازين بيش تخم سخن كس نكشت
بناهاي آباد گردد خراب
زباران و از تابش آفتاب
بسي افكندم از نظم كاخي بلند
كه از باد و باران نيابد گزند
نميرم، ازين پس، كه من زنده ام
كه تخم سخن را پراکنده ام
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اینا رو ولش پنج شنبه جات خیلی خالی بود کلی خوش گذشتنخبه
نمایش یا پنهان متن
اینا رو ولش پنج شنبه جات خیلی خالی بود کلی خوش گذشتNIMO
نمایش یا پنهان متن
معلومه خیلی خالی بوده که 2 بار کامنت گذاشتیخیلی دوس داشتم بیام ولی همه برنامه هام یهو قر و قاتی شد
star night
gilas
ای ...........
ژنرال
تاليف آيت الله مطهري/ جلد چهارم
نیما جان استاد مطهری در مورد فردوسی و زبان فارسی همچین نظری نداشته.
این کتابی که شما به عنوان منبع ذکر کردی رو اتفاقا من از نزدیک دیدم.
کتاب نور ملکوت قرآن، تالیف علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی(ره) هستش.
ایشون البته عالم بزرگی بودن اما متاسفانه همچین دیدگاهی در مورد فردوسی و زبان فارسی داشتن و برام خیلی جای سوال داره
ماهی
soheyla
سلام و سپاس
من ترک زبان هستم . به زبان خودمون اعتقاد دارم و و هیچ وقت زبان فارسی و جایگزینش نمیکنم .
ولی به این موضوع اعتقاد دارم که زبان واحد کشور ما فارسی بوده ، هست و خواهد بود .
به این موضوع اعتقاد راسخ دارم که زبان اسلام عربی نیست و خداوند هم عرب زبان نیست . هرکسی باید بازبان خودش با خدای خودش حرف بزنه . زبان چیزی نیست که انسان و به خدا نزدیک یا از خدا دور میکنه . اون قلب آدمهاست که مومن بودن یا نبودن شخصی و مشخص میکنه .
این جمله واقعیت محض هست . و ما به خاطر داشتن وطن پرستی به نام فردوسی عرب زبان نشدیم و تونستیم حداقل 40% زبانمون و حفظ کنیم .
NIMO
این کتابی که شما به عنوان منبع ذکر کردی رو اتفاقا من از نزدیک دیدم.
کتاب نور ملکوت قرآن، تالیف علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی(ره) هستش.
مرسی بابت توضیحت محسن جان.منبعشو یه نفر دیگه گفته بود
به هر حال
دلشاد
baron jon
sare69
هاچو هاچو
Kishe Mehr
The one
نخبه
malakeh
مرسي.نمي دونستم
malakeh