ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
baron jon
شیوانا به خورشید نگاه کرد، سپس به سایه پسر اشاره ای کرد و گفت: "من جای تو بودم به سایه دل نمی بستم!"
پسر پوزخندی زد و از شیوانا دور شد. شاگرد شیوانا پرسید: "حکایت سایه چیست؟"
هنگام طلوع خورشید، روبهای از لانه اش بیرون آمد و با حالتی پر تکبر به سایه بزرگ و بلندی که خورشید صبحگاهی برایش درست کرده بود نگاه کرد و با غرور فریاد زد: "امروز شتری خواهم برد!"
سپس به راه خود ادامه داد و تا ظهر به دنبال شتر گشت. اما چیزی نصیبش نشد. آن گاه دوباره به سایه اش نگریست و گفت: "یک موش هم برای من کافی است!"
زندگی هم گاهی بلا را بر سر انسان می آورد. وقتی چند صباحی بخت و اقبال پشت سر هم به انسان روی آورد، شخص گمان می کند که همیشه سایه اش بزرگ و اقبالش بلند خواهد بود. اما وقتی چرخ روزگار به شکلی دیگر خود را نشان می دهد، آن موقع است که فرد قد و قواره واقعی خودش را می فهمد.
soheyla
سلام و سپاس
عالی بود
خیلی سخته که آدم تو اون موقیعت انسان بمونه و مثل یه انسان رفتار کنه .
ولی من دیدم اشخاصیکه تو عرش سر به زیر و خاکی تر از وقتی بودن که که رو فرش بودن .
دلشاد
ژنرال
مرسی باران خانم
ماهی
نخبه
baron jon
gilas
sare69
sib
malakeh
پرسپولیس
baron jon