₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » سلااااااممممم دوستان .... یه سر بیاین اینجا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » سلااااااممممم دوستان .... یه سر بیاین اینجا

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

سلااااااممممم دوستان .... یه سر بیاین اینجا

997 بازدید، 32 پست، نویسنده: Mahboob

• Kishe Mehr

خیلی خوش برگشتی محبوب گلو ما هم دلمون سیت (یعنی همون برات :4: ) تنگیده بید :4:

من یه سوال از اکثر دوستانی که بالا نظر گذاشتن میخواستم بپرسم :7: میخواستم بپرسم که قسمت دوم این تاپیک که مربوط به خواب و... بود رو خوندن؟ :23:

نقل قول: Mahboob
    باور نمی کنید همون دکتری که مثلا کلی ازش تعریف کردم مخصوصا چشاش

میگم :37: اون دختره که دستیار دندون پزشکه بود رو بالاخره شماره ای ادرس ایمیلی چیزی نگرفتی برام بیاری؟ :65:

هر چند زیاد بود ولی همه شو خوندم. نظرم هم اینه که اغلب خواب هایی که می بینیم علاوه بر افکار و... ، مربوط به آرزو هامون هم میشه. مثل همون کسانی که معلول بودند که مثلا ناشنوا بودن و می شنیدن و...

در کل دستت مرسی 311

• دلشاد

عکس لو رفته :4:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

اااای یادش بخیر :65:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

چه طور دلت اومد اینو بگی ... :2:

نیدونم یه دفه اومد دیگه :10:

• aac198000

Mahboob,
    بی خود نیست همیشه از دندون پزشکی میترسم :17:
    خوش آمدی بانو :84:

• ژنرال

منم از دندون عقل خاطره بدی دارم 852

میرزا,
    :43:

بله 852

• بندری

نقل قول: ماهی
    وای محبوب جان.دندونت رو دست هر دکتری نده..خیلی خطریه

دیر گفتی ماهی جان کار از کار گذشته

• Mahboob

Kishe Mehr,

ممنونم کاکو مجتبی ...
    راستی کاش یه امتحان از بخش دومش می گرفتم :4:

منم با نظرت موافقم

دلشاد,

خودمونیم عکس آبرو مندی گذاشتی ... واسه 5 روز نصف صورتم به خدی باد کرده بود دیگه لبام معلوم نبود حالا ببین چه شکلی شده بودم

عکس دومم دندون من از اینم دراز تر بود ... :2:

The one,

ممنونم عزیزم ... خوشبه حالت از دندون عقل ... راستی اونم بخون جالبه ... قراره امتحان بگیرم :4:

aac198000,

آره تا گذارتم نیفتاده پاتم نذار :1:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    وايي مامان مريم با اين عكس دلم آتيش گرفت، خدا بگم چيكارشون كنه، آخه چه طور 12 تا دندون رو يه روزه ميكشن، اصلاً فك تحليل ميره اينطوري!! تازه بيهوششم كردن طفلي رو
    عجيبه هنوز دندوناش درنيومده از اون موقع تا حالاً لوزشو چيكار كرديد نكنه اونم عمل كرديد؟!!

مازیار جون از وقتی دندونش کشیدم خروپفش رفت ولوزهاش دیگه عفونت نکردن :4: اینگار همش از دندوناش بود :2:
    وااااااییییییییییییی الهی بمیرم مامان مریمی ... خدا از سرشون نگذره ... واقعا هیچی حالیشون مامان مریمی

من که سه بار غش کردم .اتاق بیهوشی بردنش دست پسر بزرگم دادم من رفتم پائین که نبینم بچه ام بی هوش بشه :2: اوردنش هم دهنش خونی بود غش کردم پرستارا دیگه نزاشتن بیام تو اتاق :2:
    وااااااییییی الهی بمیرم واسه احسان ... آخه بچه به این کوچولویی ... ایشالله زود دندوناش در بیان راحت بشه ... مامان مریمی مراقب باش دندون پزشک خوب دندونت رو درست کنه ... البته میدونم که اینجا آدما می سپارن به یکی که اصلا نمی دونی چه طوریه

فدات شم الهی .انجا هر جا بری اسمون همین یک رنگه ابری وبارانی :2: دکترهای ما هم یا پاکستانی یاهندی یاانگلیسی بی بخار :23: هرجا بری همین چه prvet بدی یا free باشه :2:

• Mahboob

نقل قول: maryamlondon1
    دات شم الهی .انجا هر جا بری اسمون همین یک رنگه ابری وبارانی دکترهای ما هم یا پاکستانی یاهندی یاانگلیسی بی بخار هرجا بری همین چه prvet بدی یا free باشه

آی گفتی مامان مریمی ... امیدوارم احسان کوجولو هر روز بهتر بشه :1:

• پری سا

محبوب الان بهتری :11:
    فکر میکردم از این قصابها (دکترها) فقط تو ایران هست مثل اینکه همه جای دنیا پیدا میشه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: