ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نگاه به ناموس شما البته با اجازه
The one
levrone
کی؟ من؟!
در کمال شجاعت اعلام میکنم بنده غلط بکنم از این کارا بکنم!
دکتر جکولت سمبل تعهده بلقیس جان!
The one
aac198000
خیلی با این داستان حال کردم
نمایش یا پنهان متن
soheyla
سلام و سپاس
خیلی جالب بود
باور بفرمائید آقایون حق دارن
یه بار که داشتم از شلوغترین خیابون شهرمون رد می شدم کم مونده بود یه ماشین من و زیر بگیره .
اگه گفتید چرا ؟
چون داشتم به چند تا خانوم که خیلی فجیع خودشون و درست می کردن نگاه می کردم ...
نخبه
[spoiler] ای ناقلا.. خب بعضیا خوشگلن خوب نگاه کردن هم دارن .. خدائی یه وقتایی هم یه عده اونقدر شلخته هستن اونا هم دیدن دارن
اردیبهشت که رفته بودیم کاشان یه خانم چادری بسیار شلخته و کثیف که نزدیکت میشد از بوش خفه میشدی هی تذکر به حجاب ملت میداد . جالبه به کسانی گیر میداد که حجاب معمولی داشتن .. بعد که نزدیک ما شد همسرم بهش گفت خانوم به ما نزدیک نشو اول برو به بهداشتت برس مردم رو ازار نده بعد بیا ارشاد کن
هنوزم گاهی یادش میافته میگه اون خانومه صورتش عین جزامیا بود بس که همه جاش تبخال داشت میگفت شوهرش چه جوری طرف این میره
دیااکو
البته منم به سلیقه و نظر اونا احترام نذاشتم ها ولی اعصاب برا آدم نمی ذارند که، یه عده بوگندو شپشو می خواهند نظرشونو به بقیه تحمیل کنند.
baron jon
ژنرال
از زیر پتو هم چادر برزنتی باید بپوشن
maryamlondon1
Kishe Mehr
کی من؟
malakeh
نمایش یا پنهان متن
پس اگر چشمي كه برايت انقدر عزيز است باعث مي شود گناه كني آن را از حدقه در آور و دور افكن.بهتر است بدنت ناقص باشد تا اين كه تمام وجودت به جهنم بيفتد.انجيل عيسي مسيح.نوشته متا_احكام تورات 29 و 30mati
فرشید-717
maryamlondon1
بدون اجازه داره چشم چرونی میکنه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→