₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » نگاه به ناموس شما البته با اجازه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » نگاه به ناموس شما البته با اجازه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

نگاه به ناموس شما البته با اجازه

1453 بازدید، 35 پست، نویسنده: maryamlondon1

• levrone

نقل قول: gilas
    خووووووووب میگفتی :22:

کی؟ من؟!
    در کمال شجاعت اعلام میکنم بنده غلط بکنم از این کارا بکنم!
    دکتر جکولت سمبل تعهده بلقیس جان!

• aac198000

maryamlondon1,
    خیلی با این داستان حال کردم :39:
    نمایش یا پنهان متن :110:

• soheyla

maryamlondon1,
    سلام و سپاس :46: .
    خیلی جالب بود :72: .
    باور بفرمائید آقایون حق دارن :99: .
    یه بار که داشتم از شلوغترین خیابون شهرمون رد می شدم کم مونده بود یه ماشین من و زیر بگیره .
    اگه گفتید چرا ؟
    چون داشتم به چند تا خانوم که خیلی فجیع خودشون و درست می کردن نگاه می کردم ... :4:

• نخبه

[[spoiler]quote=soheyla]چون داشتم به چند تا خانوم که خیلی فجیع خودشون و درست می کردن نگاه می کردم ... [/quote]
    [spoiler] ای ناقلا.. خب بعضیا خوشگلن خوب نگاه کردن هم دارن .. خدائی یه وقتایی هم یه عده اونقدر شلخته هستن اونا هم دیدن دارن
    اردیبهشت که رفته بودیم کاشان یه خانم چادری بسیار شلخته و کثیف که نزدیکت میشد از بوش خفه میشدی هی تذکر به حجاب ملت میداد . جالبه به کسانی گیر میداد که حجاب معمولی داشتن .. بعد که نزدیک ما شد همسرم بهش گفت خانوم به ما نزدیک نشو اول برو به بهداشتت برس مردم رو ازار نده بعد بیا ارشاد کن :4:
    هنوزم گاهی یادش میافته میگه اون خانومه صورتش عین جزامیا بود بس که همه جاش تبخال داشت میگفت شوهرش چه جوری طرف این میره :23: [/spoiler]

• دیااکو

بحثی نیست که بعضی ها افراط می کنند، ولی تا وقتی یاد نگیریم به سلیقه ها و نظرات دیگران احترام بذاریم کلامون پس معرکست. آیا در این جامعه منم حق دارم وقتی اون آقای ارشادگر با خانوم سیاه پوشش بیرونه برم و بهش بگم که آقای محترم نوع پوشش و رنگی که خانوم شما انتخاب کرده داره افسردگی رو تو جامعه رواج می ده و آیا من حق دارم که وقتی تو با اون ریش شپشوت و خانومت با اون رنگ سیاه و بوی گندی که با گلاب سعی در پنهون کردنش داشتین رد می شید رومو از شما برگردونم و یه آب دهنم روی زمین بندازم.
    البته منم به سلیقه و نظر اونا احترام نذاشتم ها ولی اعصاب برا آدم نمی ذارند که، یه عده بوگندو شپشو می خواهند نظرشونو به بقیه تحمیل کنند.

• ژنرال

ازنظر من خانومها باید پتو بپیچن به خودشونو بیان بیرون :4: :4: :4:

از زیر پتو هم چادر برزنتی باید بپوشن :4: :4: :4:

• maryamlondon1

مرسی از نظر دوستان عزیزم :8: :11: :6: .. نظرم این که اگر حجاب وبی حجابی ازاد بود کسی به ناموس دیگری نگاه نمیکنه ..مانند کشورهای دیگه که چشمشون سیره وحجاب وبی حجاب براشون اهمیت نداره ..

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    اینو یادمه 3 سال پیش تو ایرانیان یوکی تعریف کرده بودی

کی من؟ :50: بیا بگرد :74: خودمم یادمه که تعریف کرده بیدم :74:

• malakeh

گفته شده كه زنا مكن{در تورات}ولي من مي گويم كه اگر حتي با نظر شهوت آلود به زني نگاه كني همان لحظه در دل خود با او زنا كرده اي.عيسي مسيح (ع)انجيل_نوشته متا_احكام تورات_28
    نمایش یا پنهان متنپس اگر چشمي كه برايت انقدر عزيز است باعث مي شود گناه كني آن را از حدقه در آور و دور افكن.بهتر است بدنت ناقص باشد تا اين كه تمام وجودت به جهنم بيفتد.انجيل عيسي مسيح.نوشته متا_احكام تورات 29 و 30

• mati

408 الان توی اون عکسه اون آقاهه دقیقا در حال انجام چه کاریه؟!!!! :7: :37:

• maryamlondon1

نقل قول: malakeh
    پس اگر چشمي كه برايت انقدر عزيز است باعث مي شود گناه كني آن را از حدقه در آور و دور افكن.بهتر است بدنت ناقص باشد تا اين كه تمام وجودت به جهنم بيفتد.انجيل عيسي مسيح.نوشته متا_احكام تورات 29 و 30

:1:
    نقل قول: mati
    الان توی اون عکسه اون آقاهه دقیقا در حال انجام چه کاریه؟!!!!

بدون اجازه داره چشم چرونی میکنه :4:
    نقل قول: فرشید-717

:4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: