ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
baron jon
پس همینطور گوشه ی ذهنم کنار هزاران فکر و سوال , جواب ,فلسفه و منطق رهایش ساختم تا شاید روزی از ناکجایی جوابی برسد ...
روزی کنار قاب پنجره اخترکم نشسته بودم و انقدر خیره ی دانه های برف که تقریبا یک شکل بودند و همه فقط مسیری مستقیم از اسمان تا زمین را طی می کردند و انقدر صبر می کردند , شاید نسیمی بوزد تا رقص کنان خود را به سطح زمین برسانند ماندم ,حس کردم که چه قدر عاشق برف هستم. انقدر که حتی اگر 1000 سال هم خیره شان بمانم ,خیره به همان دانه های تقریبا یک شکل و به ظاهر تکراری چیزی از عشق من به برف کم نخواهد شد.
نه این که عاشق شکوفه های صورتی رنگ بهاری نباشم ,نه. اما جزیره ی رویاهای من حتی اگر در نقطه ی گرمسیری هم باشد باز هم سراسر پوشیده از برف است.
تازه فهمیدم وقتی کسی می گوید که عاشق شده و یک عشق بیشتر ندارد و بعد از سپری شدن زمانی می رود تا کسی دیگر را دوست داشته باشد,نه تنها معنی کلمه عشق را زیر سوال نبرده بلکه شاید به تکاملش کمک ساخته.
از دل رنگ های اصلی رنگین کمان و ترکیب رنگهایش با یکدیگر می توان یک جعبه مداد رنگی هزار رنگ بیرون کشید,حال اگر تو مداد رنگی یاسی را از جعبه بیرون بکشی نمی تواند نشان بیزاری تو از باقی رنگ ها باشد, فقط می تواند گواه این باشد که شکوفه های بهاری سرزمین رویایی تو همیشه یاسی هستند , اخر تو عاشق رنگ یاسی هستی.
وقتی عاشق شدی و نرسیدی , وقتی عاشق شد و نرسید سرزمین رویاهایتان بی امپراطور نخواهد ماند.
امپراطور رویاهایتان همیشه بر تاج و تخت خود ماندگار خواهد ماند,چون حتما انقدر بی عیب بوده که توانسته به سرزمین رویاهایتان قدم بگذارد یا شاید انقدر تو او را بی عیب دیده بودی که مجوز ورودش را صادر کردی...
و شاید همین زیباست که او تا ابد امپراطور رویاهایت خواهد ماند.
تا ابد بی عیب, تا ابد مهربان , تا ابد منحصر به فرد و هیچ کس و هیچ چیز نخواهد توانست جای او را در وجود تو پر کند.
تا خود خود ابد.
Life Dream
مرسي باران جان، اي كاش هميشه اينطور بود، ولي متاسفانه...
man_sahraa
sare69
gilas
sib
دلشاد
نخبه
پرهام
پرسپولیس
The one
ماهی
محسن صائب
baron jon