₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » دوست‌داشتنی‌ترین لوگوهای گوگل
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » دوست‌داشتنی‌ترین لوگوهای گوگل

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دوست‌داشتنی‌ترین لوگوهای گوگل

686 بازدید، 18 پست، نویسنده: niutish

• niutish

لوگوهای گوگل را دیده‌اید که هر از چند گاهی خاطرات نوستالژیک به یادمان می‌آورند؟ در اینجا مروری داریم بر دوست‌داشتنی‌ترین لوگوهای گوگل که در دهه اخیر ما را بر سر شوق آورده‌اند.

سی‌امین سالگرد پک‌من
    21 می سال 2010/ 31 اردیبهشت 1389- این لوگوی قابل بازی به مناسبت سالگرد بازی افسانه‌ای پک‌من، تا همین چند وقت پیش، مشهورترین لوگوی گوگل بود. کاربران در یک روز، 5 میلیون ساعت را صرف بازی با لوگوی پک‌من کردند. البته این بازی، کمی با نسخه اصلیش متفاوت بود؛ چراکه در این لوگو از نسخه جاوای این بازی استفاده شده بود.

تصویر در دسترس نیست

ماشین روب گلدبرگ
    4 جولای 2010/ 13 تیر 1389- لوگویی به دو مناسبت، تولد کارتونیست مشهور، روب گلدبرگ و سالگرد کشف ایالات متحده آمریکا روی صفحه اول گوگل قرار گرفت که بسیار سرگرم‌کننده و انرژی‌بخش بود.

تصویر در دسترس نیست

نم جون پیک
    20 جولای 2010/ 29 تیر 1389- یک تصویر انیمیشنی جالب، به افتخار هنرمند محصولات ویدئویی و چند‌رسانه‌ای به نام «نم جون پیک» طراحی شده بود؛ البته احتمالا این هنرمند را نمی‌شناسید مگر اینکه ساکن کره جنوبی بوده باشید.

تصویر در دسترس نیست

توپ‌های ریز و درشت
    6 سپتامبر 2010/ 15 شهریور 1389- لوگوی توپ‌های سبکبال، یکی دیگر از خلاقیت‌های نسخه جاوا بود که در نگاه اول رمزآلود به نظر می‌رسید؛ توپ‌ها با نزدیک شدن موس به آن‌ها، به هوا می‌رفتند و با دور شدن موس، به شکل اول برمی‌گشتند. این لوگو به مناسبت تولد 12 سالگی گوگل روی صفحه اول این وب‌سایت نقش بسته بود و با حرکت دادن پنجره مرورگرتان، توپ‌ها می‌لرزیدند.

تصویر در دسترس نیست

هفتادمین سالگرد تولد جان لنون
    5 اکتبر 2010/ 13 مهر 1389- گوگل تولد 70 سالگی جان لنون را با طراحی یک لوگوی ویژه جشن گرفت؛ یکی از آهنگ‌های جان لنون به طور کامل به همراه کلیپی انیمیشنی در لوگوی گوگل جاسازی شده بود. البته این لوگو، تا زمانی که رویش کلیک نمی‌کردید، کاملا عادی و ساده بود که این آهنگ با کلیک بر روی دکمه «Play» شروع می‌شد.

تصویر در دسترس نیست

هالووین اسکوبی‌دو
    31 اکتبر 2010/ 9 آبان 1389- گوگل دوازدهمین جشن هالووین خود را با تعریف یک داستان 5 قسمتی در 5 تصویر، جشن گرفت. در این داستان از شخصیت‌هایی مثل اسکوبی‌دو کمک گرفته شده بود.

تصویر در دسترس نیست

کریسمس
    23 دسامبر 2010/ 2 دی 1389- کارمندان گوگل می‌گویند 250 نفر ساعت (حدود 6 ماه) را تلاش کردند تا 17 تصویر از تعطیلات کریسمس را در یک لوگو بگنجانند تا به این ترتیب، بازدیدکنندگان به هر یک از عکس‌ها با موس اشاره کنند و سال نو را جشن بگیرند.

تصویر در دسترس نیست

تولد ژول ورن
    8 فوریه 2011/ 19 بهمن 1389- در زادروز نویسنده «20 هزار فرسنگ زیر دریا»، گوگل صفحه اچ‌تی‌ام‌الی طراحی کرد که بازدیدکنندگان را به طور خودکار از طریق یک لوگو، به سفری دریایی می‌برد. این لوگو، اولین لوگویی بود که به یک نسخه اچ‌دی تبدیل شد.

تصویر در دسترس نیست

تولد 122 سالگی چارلی چاپلین
    11 آوریل 2011/ 22 فروردین 1390- به مناسبت بزرگداشت ستاره فیلم‌های صامت، گروه طراحان لوگوهای گوگل، اولین لوگوی فیلم صامت خود را از طریق یوتیوب ساختند.

تصویر در دسترس نیست

روز زمین
    22 آوریل 2011/ اول اردیبهشت 1390- این روزها به نظر می‌رسد که اچ‌تی‌ام‌ال 5 نسخه استاندارد گوگل برای ساخت لوگوهاست. این لوگوی ساده اما بامزه، شامل تمام گونه‌های حیوانی است که با اشاره موس، تکان می‌خورند و حرکتی از خود نشان می‌دهند.

تصویر در دسترس نیست

تولد سرگئی پروکوفیف
    23 آوریل 2011/ 2 اردیبهشت 1390- یک لوگوی دیگر شبیه به اسکوبی‌دو که فقط در روسیه قابل رویت بود؛ زادگاه پروکوفیف، سازنده موسیقی‌های کلاسیک که داستان «پیتر و گرگ» را نیز نوشته است. پیدا کردن و تماشای این لوگو هر قدر هم که سخت بود، باز هم می‌ارزید.

تصویر در دسترس نیست

صد و شصتمین سالگرد حقوق بشر
    اول می 2011/ 11 اردیبهشت 1390- یک اثر اچ‌تی‌ام‌ال 5 دیگر که موس را به صورت ذره‌بینی برای دیدن صحنه‌هایی مربوط به قرن 19 تبدیل می‌کرد.

تصویر در دسترس نیست

ماه‌گرفتگی
    15 ژوئن 2011/ 25 خرداد 1390- چیزی از رکورد لس پائول نگذشته بود که گوگل با خلق لوگویی هم‌زمان با رویدادی نجومی در دنیای واقعی، به یک عنوان «اولین» دیگر دست پیدا کرد. این تصویر انیمیشنی با یک نوار اسکرول، با تصویری پیش از ماه‌گرفتگی شروع می‌شد و تمام این رویداد را مرحله به مرحله نشان می‌داد. گوگل برای دستیابی به این تصویر، از شبکه‌ای از تلسکوپ‌ها کمک گرفته بود که با عنوان سرویس Slooh.com شناخته می‌شود.

تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

مرسی آهو خانوم :46:

ببخشید حواسم نبود :68: غزاله خانوم :9:

• دلشاد

مرسی زیبا بود

• Life Dream

مرسي آبجي غزاله، من فقط اين لوگو رو با چشم خودم ديدم! تصویر در دسترس نیست

• gilas

خیلی عالی بود :78:

• هاچو هاچو

خیلی جالب بودن :3:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    مرسي آبجي غزاله، من فقط اين لوگو رو با چشم خودم ديدم!

پ ن پ میخاستی با چشم من ببینی :4:
    مرسی غزاله جون :8:

• ماهی

• maryamlondon1

ما انجا به هر مناسبتی لوگوی همون مناسبت رو گوگل میزارن :1:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    پ ن پ میخاستی با چشم من ببینی

گير دادي به من، بابا من تسليمم، شما بردي حالا آتش بس بده! :109:
    نمایش یا پنهان متنديونه :4:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    گير دادي به من، بابا من تسليمم، شما بردي حالا آتش بس بده!

خب من چی کار کنم مجی کم میاد سایت مجبورم یکی رو جایگزینش کنم و بهش گیر بدم :4: هر وقت یکی دیگه رو پیدا کردم واسه گیر دادن بهش دست از سرت بر میدارم :56: ولی فعلا هیچ کسی نیست و تو باید تحمل کنی :74:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    خب من چی کار کنم مجی کم میاد سایت مجبورم یکی رو جایگزینش کنم و بهش گیر بدم هر وقت یکی دیگه رو پیدا کردم واسه گیر دادن بهش دست از سرت بر میدارم ولی فعلا هیچ کسی نیست و تو باید تحمل کن

مثل من يه مدت گير داده بودم به گيلاس! :23: اين چند روزه نبود منم عادت كردم پسمل خوبي بشم :100:
    خودم ميرم اين مجتبي رو برات پيدا ميكنم، سيبيلاشو بكن :83: ياد تام و جري افتادم!! :23:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    خودم ميرم اين مجتبي رو برات پيدا ميكنم، سيبيلاشو بكن

مجی سیبیل نداله نمیخام :2:

• Holtek

مرسی ، خیلی جالب بود
    یکی گذاشته بود رو لوگو میرفتی پیانو میزد ، خیلی جالب بود

• baron jon

• Mahboob

این قدر حال می کنم گوگل لوگو میذاره برم کلیک کنم بهد ببینم یعنی چه اتفاقی ممکنه بیفته :65:

• hadi04

خيلي جالب بود ممنون غزاله جان :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: