من پاستیل میخواااااااااااااااااام من ساندپیچ میخوااااااااااااااام من کیک میخوااااااااااااااااااااام من شکلات میخوااااااااااااااااااام من پیتزا میخواااااااااااااااااام
فردا کلاسها شروع میشه مدارس همنطور تعطیلات تمام شد پس همشون بیار جلو به جز شکلاتها چون که دوست ندارم من بچه ای در سخونی هستم فردا وپس فردا کلاس دارم یعنی من هم دانش اموز هستم
اا جدی تازه فرداشروع میشه ؟ چقدر خوش به حالتونه مال ما تقریبا 3 هفته ست شروع شده وفرما مریم جونم نوش جونت واقعاشکلات دوس نداری یاد یه نفر افتادم که اونم دوست نداشت بعد یهو معجزه شد الان خیلی دومس داله
احسان روز پنج شنبه شروع کرد امسال کلاس اول شماره چهار سه شنبه شماره سه کالجی هستش فردا دوتا دانشگاهی هم برج 10 شروع میکنن من هم فردا من شکلات دوست ندارم قبلا عاشق شکلات بودم اما از وقتی لندن امدیم از بسکه زیاده طرفش نمیریم .چشم ودلمون سیر شده .در ثانی دیگه دندون سالم برامون نمانده همش ملامینی شده یعنی پلاتین شده
دستت مرسی به گواهی تاريخ نويسان، من هم شكمو هستم هم درسخون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
فای فای خدا منو بتوشه ولی خب آخه تو که شیکمو نبودی عسیسم
خدا نکنه
خوب میدونی اغفال شدم این مجی و موج منفی پولو گولم زدن که بیا شیکمو بودن خوبه همش چیزای خوشمزه بهت میدن از این حرفا خلاصه که گول خوردم و اغفال شدم یکی منو شطرنجی کنه
The one
ژنرال
هوس درس خوندن کردم
The one
ژنرال
آخه چرا از این عکسا میذاری مارو زجر میدی؟
من الان چطوری درس
دفتر... کتاب ...
نخبه
دلشاد
ولی من شکمو نیستم
malakeh
gilas
من ساندپیچ میخوااااااااااااااام
من کیک میخوااااااااااااااااااااام
من شکلات میخوااااااااااااااااااام
من پیتزا میخواااااااااااااااااام
اصلا همشو میخوااااااااااااااااااااام
چرا با من گیلاسی اینکارو میکنی خوب گناهیم من
هاچو هاچو
راستی من که روزه ام
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا امروز آخرین بازمانده از اون شکلات هایی که توی سورپرایز پارسال فرستاده بودی رو خوردم
مرسی از اینکه به من تقدیم کردی این تاپیک رو
ماهی
شیرینی خامه ای می خوام
نمایش یا پنهان متن
خیلی خوشمزه بود.کُشتیم..maryamlondon1
The one
نخبه
اون وقت به من میگن شکمو
The one
Kishe Mehr
خدا نکنه بیر دانا
اینجوری
سلسله ی شکولاتیان از نوادگان کاکوئیان که بنیان گذارش هیفا بیر دانا بید
ببین من چیزی نگفتما خودت الان اعتراف کتبی کردی که شکمویی!! لطفا بقیه دست نزنید که انگشت نگاری بشه محل
باز یاد جکی افتادم
به یکی میگن تو ضد انقلابی؟
Life Dream
maryamlondon1
وفرما مریم جونم نوش جونت
واقعاشکلات دوس نداری
یاد یه نفر افتادم که اونم دوست نداشت بعد یهو معجزه شد الان خیلی دومس داله
احسان روز پنج شنبه شروع کرد امسال کلاس اول
من شکلات دوست ندارم قبلا عاشق شکلات بودم اما از وقتی لندن امدیم از بسکه زیاده طرفش نمیریم .چشم ودلمون سیر شده .در ثانی دیگه دندون سالم برامون نمانده همش ملامینی شده
بچه مثبت
به گواهی تاريخ نويسان، من هم شكمو هستم هم درسخون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
خدا نکنه
خوب میدونی اغفال شدم
خلاصه که گول خوردم و اغفال شدم
یکی منو شطرنجی کنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→