ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
یعنی دیگه میخورم , نصف شبم میخورم ... آ . آ . آ . آ + عکس
Mahboob
این محققان به منظور دستیابی به این نتایج بر روی 88 داوطلب بین سنین 18 تا 47 سال که عادت داشتند حداقل دو فنجان قهوه در روز بنوشند تحقیق کردند.
به گروهی از این افراد قهوه بدون کافئین داده شد درحالیکه در مورد بدون کافئین بودن قهوه به آنها اطلاعاتی ارائه نشد و به گروه دوم قهوه عادی داده شد اما به آنها گفته شد که قهوه بدون کافئین است.
سپس خلق و خو، زمانهای واکنش و کارایی ذهنی تمام داوطلبان اندازه گیری شد.
نتایج این تحقیقات نشان داد در افرادی که به آنها گفته شده بود قهوه بدون کافئین خوردهاند باوجود اینکه قهوه واقعاً کافئین داشت اثرات بهتر واکنش مشاهده نشد. اما افرادی که فکر میکردند قهوه نرمال خوردهاند فعالیت و تحرک بیشتری از خود نشان دادند.
به این ترتیب این دانشمندان نتیجه گرفتند که احساس سرحال بودن و تحرک داشتن پس از نوشیدن یک فنجان قهوه تنها یک اثر ذهنی است و این نوشیدنی همانند یک داروی بی اثر رفتار میکند.
همشهری آنلاین
محبوب: می خوریم می نوشیم نصف شبم می نوشیم می خوریم
نخبه
دقیقا مثل من وقتی قهوه میخورم سریع خوابم میبره
aac198000
خیلی جالب بود
سپاس
دلشاد
من عاشق قهوه ام
star night
و برعکسم کردم یعنی دوغ و ماست
و هیچ وقت خواب الودم نکرده
ماهی
تازه دیشب یه لیوان نسکافه خوردم ، مُردم تا خوابم برد
gilas
من که قهوه بخورم اول می چرخم بعدم خوابم میگیره
ژنرال
Life Dream
Mahboob
همینه شیلین جونم دیگه ... دیگه با خیال راحت شب هم میخوریییییممممم
aac198000,
دلشاد,
star night,
ماهی,
gilas,
دقیقا رو منم اثر بی خوابی نداره
میرزا,
Life Dream,
منم چای سبز دوست میدارم
carlos
منم نصفه شبا زیاد میخورم
malakeh
mati
The one
ولی اگه بخوام بخوابم دو لیتر دوغ هم که بخورم افاقه نمیکنه عصابمم دشمنمن لامصبا اعصاب نمیذارن که!!
نخبه
ولی اگه بخوام بخوابم دو لیتر دوغ هم که بخورم افاقه نمیکنه عصابمم دشمنمن لامصبا اعصاب نمیذارن که!!
اخ گفتی منم موقع امتحانا تا کتاب میگرفتم دستم خابم می اومد ولی همین که امتحان تموم میشد دیگه خواب به کلی از سرم میپرید
هنوزم همین جوری ام خیلی بی خابی بزنه به سرم و اذیتم کنه یه جدول میزارم جلوم شروع میکنم به حل کردن بعد یهو بیهوش میشم
هاچو هاچو
gilas
من مسواکه رو بیشتر ترجیح میدم
هاچو هاچو
مسواک نه مسفاک
roman
Mahboob
mati,
کاملا اوهوم
The one,
خیلیییییییییی باحالی
هنوزم همین جوری ام خیلی بی خابی بزنه به سرم و اذیتم کنه یه جدول میزارم جلوم شروع میکنم به حل کردن بعد یهو بیهوش میشم
ها منم ...
هاچو هاچو,
هر چی گیلاسی بگه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→