₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » یعنی دیگه میخورم , نصف شبم میخورم ... آ . آ . آ . آ + عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » یعنی دیگه میخورم , نصف شبم میخورم ... آ . آ . آ . آ + عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

یعنی دیگه میخورم , نصف شبم میخورم ... آ . آ . آ . آ + عکس

1067 بازدید، 21 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

بیداری، پس از نوشیدن قهوه، یک توهم ذهنی است

نوشیدن قهوه تنها بر روی بعضی از افراد اثر بی خوابی یا بیدار ماندن دارد و در سایر افراد یا بی تاثیر بوده و یا حتی باعث یک خواب آرام می‌شود.

اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه "ایست" در لندن دریافتند که اثر بیدار ماندن قهوه یک توهم ذهنی است و تنها اثر واقعی کافئین موجود در این نوشیدنی اثری است که بر روی "روان" می‌گذارد.

این محققان به منظور دستیابی به این نتایج بر روی 88 داوطلب بین سنین 18 تا 47 سال که عادت داشتند حداقل دو فنجان قهوه در روز بنوشند تحقیق کردند.

به گروهی از این افراد قهوه بدون کافئین داده شد درحالیکه در مورد بدون کافئین بودن قهوه به آنها اطلاعاتی ارائه نشد و به گروه دوم قهوه عادی داده شد اما به آنها گفته شد که قهوه بدون کافئین است.

سپس خلق و خو، زمان‌های واکنش و کارایی ذهنی تمام داوطلبان اندازه گیری شد.

نتایج این تحقیقات نشان داد در افرادی که به آنها گفته شده بود قهوه بدون کافئین خورده‌اند باوجود اینکه قهوه واقعاً کافئین داشت اثرات بهتر واکنش مشاهده نشد. اما افرادی که فکر می‌کردند قهوه نرمال خورده‌اند فعالیت و تحرک بیشتری از خود نشان دادند.

به این ترتیب این دانشمندان نتیجه گرفتند که احساس سرحال بودن و تحرک داشتن پس از نوشیدن یک فنجان قهوه تنها یک اثر ذهنی است و این نوشیدنی همانند یک داروی بی اثر رفتار می‌کند.

همشهری آنلاین

محبوب: می خوریم می نوشیم نصف شبم می نوشیم می خوریم :4:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• نخبه

نقل قول: Mahboob
    نوشیدن قهوه تنها بر روی بعضی از افراد اثر بی خوابی یا بیدار ماندن دارد و در سایر افراد یا بی تاثیر بوده و یا حتی باعث یک خواب آرام می‌شود

دقیقا مثل من وقتی قهوه میخورم سریع خوابم میبره :56:

• aac198000

به گروهی از این افراد قهوه بدون کافئین داده شد درحالیکه در مورد بدون کافئین بودن قهوه به آنها اطلاعاتی ارائه نشد و به گروه دوم قهوه عادی داده شد اما به آنها گفته شد که قهوه بدون کافئین است.

خیلی جالب بود :37:
    سپاس :110:

• دلشاد

خیلی جالب بود
    من عاشق قهوه ام 1045 1073

• star night

من امتحان کردم درسته

و برعکسم کردم یعنی دوغ و ماست
    و هیچ وقت خواب الودم نکرده :4:

• ماهی

برا من که درسته
    تازه دیشب یه لیوان نسکافه خوردم ، مُردم تا خوابم برد :41:

• gilas

نوشیدن قهوه تنها بر روی بعضی از افراد اثر بی خوابی یا بیدار ماندن دارد و در سایر افراد یا بی تاثیر بوده و یا حتی باعث یک خواب آرام می‌شود.

من که قهوه بخورم اول می چرخم بعدم خوابم میگیره :23: :23:

• ژنرال

من هیچ نوع خوراکی ای روی خوابم تاثیر نمیذاره. نه کم میشه نه زیاد. :15:

• Life Dream

من كه هيچ وقت چاي هم نميخورم چه برسه به قهوه!! ولي چاي سبز ميخورم، عاليه 2 تصویر این بخش در دسترس نیست

• Mahboob

نخبه,
    همینه شیلین جونم دیگه ... دیگه با خیال راحت شب هم میخوریییییممممم :5:

aac198000,
    دلشاد,
    star night,
    ماهی,

386 386 386 386 386 386

gilas,

دقیقا رو منم اثر بی خوابی نداره :4:

میرزا,

:56:

Life Dream,

منم چای سبز دوست میدارم :1:

• carlos

یعنی دیگه میخورم , نصف شبم میخورم ...

منم نصفه شبا زیاد میخورم :9:

• malakeh

خيلي جالب بود.سپاس :110:

• mati

248 موافقم اینا همه تلقین خود آدمه نمیدونم خوب چه کاریه آدم اراده بکنه بیدار بمونه ما ارادهی خودمون رو دست کم میگیریم که اینارو باور میکنیم

• The one

من بستگی به نیتم داره اگه امتحان داشته باشم و بخوام خیر سرم درس بخونم دو لیترم که بخورم در جا میفتم می خوابم. یعنی اون موقعها که دانش پژو و بنز بودیم :4:
    ولی اگه بخوام بخوابم دو لیتر دوغ هم که بخورم افاقه نمیکنه عصابمم دشمنمن لامصبا اعصاب نمیذارن که!! :23:

• نخبه

نقل قول: The one
    من بستگی به نیتم داره اگه امتحان داشته باشم و بخوام خیر سرم درس بخونم دو لیترم که بخورم در جا میفتم می خوابم. یعنی اون موقعها که دانش پژو و بنز بودیم :4:
    ولی اگه بخوام بخوابم دو لیتر دوغ هم که بخورم افاقه نمیکنه عصابمم دشمنمن لامصبا اعصاب نمیذارن که!! :23:

اخ گفتی منم موقع امتحانا تا کتاب میگرفتم دستم خابم می اومد ولی همین که امتحان تموم میشد دیگه خواب به کلی از سرم میپرید :23:
    هنوزم همین جوری ام خیلی بی خابی بزنه به سرم و اذیتم کنه یه جدول میزارم جلوم شروع میکنم به حل کردن بعد یهو بیهوش میشم :23:

• هاچو هاچو

من نسفاکه رو ترجیح میدم :4:

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    من نسفاکه رو ترجیح میدم

من مسواکه رو بیشتر ترجیح میدم :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    من مسواکه رو بیشتر ترجیح میدم

مسواک نه مسفاک :23:

• roman

پس بگووووووووووو اینهمه قهوه میخوردم زنگ تفریح ولی باز سر کلاس خوابم میبرد 334

• Mahboob

نقل قول: carlos
    منم نصفه شبا زیاد میخورم

:37:

mati,

کاملا اوهوم :1:

The one,

خیلیییییییییی باحالی :4:

نقل قول: نخبه
    اخ گفتی منم موقع امتحانا تا کتاب میگرفتم دستم خابم می اومد ولی همین که امتحان تموم میشد دیگه خواب به کلی از سرم میپرید
    هنوزم همین جوری ام خیلی بی خابی بزنه به سرم و اذیتم کنه یه جدول میزارم جلوم شروع میکنم به حل کردن بعد یهو بیهوش میشم

ها منم ...

هاچو هاچو,

هر چی گیلاسی بگه :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: