₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » &&& آیا میداننستید مژده گواهینامه رانندگی شو از کجا گرفته &&&
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » &&& آیا میداننستید مژده گواهینامه رانندگی شو از کجا گرفته &&&

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

&&& آیا میداننستید مژده گواهینامه رانندگی شو از کجا گرفته &&&

1285 بازدید، 21 پست، نویسنده: دلشاد

• مستانه

فکر کنم خونت حلال شد :4:

• gilas

برم خاله مژدمم رو صدا کنم بیاد 351
    خاااااااااااااااااااااااله مژدهههههههههههههههه بیا این بهروزو بتوش :74:

• مستانه

پراید مشکیه رو که کارلوس ماه رمضون اومد تهران، رو هوا زد :4:
    اما شما غصه نخور 362
    تا حالا یه سمند با چهارتا چرخ همزمان از روت رد شده؟ 310
    اگه نشده مواظب خودت باش که خونت حلالللللللللللللللللللللللللللللللللللل شد 315

• نخبه

نقل قول: مستانه
    فکر کنم خونت حلال شد :4:

منم با فکر مامیم موافقم :4:

• دلشاد

مستانه,
    gilas,
    نخبه,
    :40: :40: :40:

• نخبه

نمایش یا پنهان متنبه نظر میاد به اینا فنی رو بهتر یاد میدن.. یادمه مربی فنی ما یه پسر جوون بود با یه صدای خیلی خیلی اروم که نصف بیشتر کلاس صداشو نمیشنیدند که چی میگه و یه قد دراززززززززز.. گردنت درد میگرفت میخاستی نگاهش کنی سوژه خنده ای بود برای خودش :9: البته پسرا اذیتش میکردن .. :10: من دخمل خوبی بودم

• ماهی

خداحفظ کنه اونی رو که نجات داد این ملت رو از دست اون طالبان دیونه :1:

• soheyla

دلشاد,

سلام و سپاس :46: .
    مهم نیست از کجا گواهینامه گرفتی .
    مهم اینه چطوری رانندگی میکنی 286 .
    قوانین یکسان هستن ولی رانندگیها متفاوت ... :1:
    مثلاً من بهترین مربی و داشتم و آئین نامه رو بدون غلط و شهری و تو بار اول قبول شدم ولی تو خانواده ام هیچ کس بهم اعتماد نداره . :66:
    مادرم که دیابت داره و قند خونش همیشه بالای 200 هست وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ... :99:

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla
    مادرم که دیابت داره و قند خونش همیشه بالای 200 هست وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ...

:23: :23: این مامانت کپی من هستش .وقتی باپسر بزرگم که خودش رانندگی میکنه میرم تو اتوبانهای وحشتناک لندن :68: من تپش قلب پیدا می کنم وتا رسیدن به مقصد سرم پائین میارم وچشمام میبندم اینجوری :68:
    من هم با سهیلا جون موافقم مهم نیست گواهی از کجا گرفتی ..ما انجا تو لندن هیچی گواهینامه را قبول ندارن البته با گواهینامه کشورت اجازه داری یک سال رانندگی کنی ولی بعد از یک سال باید گواهینامه اورپا را داشته باشی :1: اما به نظرم اموزش افغانستان از ایران پیشرفته تره .من با بهترین اموزشگاهها تو ایران اموزش دیدیم وگواهینامه ام گرفتم .اما رفتم لندن دوسال دوباره اموزش دیدم وسه بار رد شدم وبار چهارم قبول شدم :4: ولی اموزش افغانیها عملیه خیلی بهتره ایران بیشتر جاها رشوه میگیرن وگواهینامه میدن :2:

• aac198000

دلشاد,
    فکر کنم خونت حلال شد

باتوجه به سابقه دوستی این دو عزیز من فکر کنم لحظات آخریه که شما را میبینم بهروز جان :4:
    خیلی زیبا بود + طلبت :3:

• SaMaN TaJ

تو خانواده ام هیچ کس بهم اعتماد نداره

آخه معمولا خانوما لایت رانندگی میکنن :9:
    وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ...

بنده خدا شاید حق داشته باشه... :4:

نمایش یا پنهان متنsoheyla,
    282

• carlos

تا حالا یه سمند با چهارتا چرخ همزمان از روت رد شده؟

راستی چه خبر از سمند ؟؟؟ :50:
    کی بیایم بخوریم ؟ شیرینیشو میگم ؟:4:

• مخلوط کن

ولی تو خانواده ام هیچ کس بهم اعتماد نداره . :66:
    مادرم که دیابت داره و قند خونش همیشه بالای 200 هست وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ... :99:

دارم تصورت میکنم! :83:

• mati

من امسال به سن قانونی رسیدم دارم میرم گواهینامه بگیرم 2هفته دیگه امتحانمه 352

• The one

:23:
    مرسی بهروز جان خدا روشکر که خلاص شدن این بیچاره ها هم :48:

نمایش یا پنهان متناینجا هم گواهی گرفتن کار حضرت فیله !!من یه معلم داشتم شکل هنر پیشه های هالیوود بود می گفت تو امریکا خلبانی خونده ولی حوصله نداره دوباره تو دی کی امتحان بده همشم از خودش تعریف می کرد هیچی یادم نمیداد!! هر وقتم من دیگه ساکت میشدم که حواسش به کارش باشه بر می گشت به زنش زنگ میزد با صدای بلند می گفت های هانییییی :23: دیگه ولش کردم رفتم پیش یکی دیگه اینقدر بد اخلاق بود نزدیک بود منو بزنه یه بار که اشتباه کردم منم وسط خیابون وایسادم زدم زیر گریه که خیلی بدجنسی نمیذاری من خودم نصمیم بگیرم بر گشت گفت شما شرقیها بلد نیستید خودتون تصمیم بگیرید باید همش بهتون دستور بدن میخواستم همونجا بزنم تو سرش!! بعدش اونقدر دیگه سر درس با هم بحث می کردیم که کلی از فرهنگ همدیگه چیز یاد گرفتیم بعدشم عکس همه ی دوست دختراشو نشونم داد که چند تاشونم محجبه بودن :23: :23:

• نخبه

نقل قول: The one
    اینجا هم گواهی گرفتن کار حضرت فیله !!من یه معلم داشتم شکل هنر پیشه های هالیوود بود می گفت تو امریکا خلبانی خونده ولی حوصله نداره دوباره تو دی کی امتحان بده همشم از خودش تعریف می کرد هیچی یادم نمیداد!! هر وقتم من دیگه ساکت میشدم که حواسش به کارش باشه بر می گشت به زنش زنگ میزد با صدای بلند می گفت های هانییییی :23: دیگه ولش کردم رفتم پیش یکی دیگه اینقدر بد اخلاق بود نزدیک بود منو بزنه یه بار که اشتباه کردم منم وسط خیابون وایسادم زدم زیر گریه که خیلی بدجنسی نمیذاری من خودم نصمیم بگیرم بر گشت گفت شما شرقیها بلد نیستید خودتون تصمیم بگیرید باید همش بهتون دستور بدن میخواستم همونجا بزنم تو سرش!! بعدش اونقدر دیگه سر درس با هم بحث می کردیم که کلی از فرهنگ همدیگه چیز یاد گرفتیم بعدشم عکس همه ی دوست دختراشو نشونم داد که چند تاشونم محجبه بودن :23: :23:

:23: بمیرم برات پول دادی داد و بیدادم کردن سرت :23:
    نمایش یا پنهان متنمربی منم یه پیر مردی بود اول که دیدمش گفتم یا خدا این که حال و حوصله نداره ولی انصافا خوب یادم داد همش ازم تعریف میکرد :9: هر وقت هم میرسیدیم تو یه خیابون که پر از ماشینهای اموزش رانندگی از اموزشگاههای مختلف بود به من میگفت پارک دوبل کن پشت سر اینا که جلو بقیه پز بده :83: موقع امتحان هم افسرمون بسی سگ تشریف داشتند :4: اون روز فقط چند نفر قبول شدیم مربی منم کلی ذوق کرده بید من قبول شده بیدم.. اخه امار قبولیهاش خیلی بالا بود این مربی جلو بقیه پز در میکرد از خودش :23:

• malakeh

:23:

• محسن صائب

مثلاً من بهترین مربی و داشتم و آئین نامه رو بدون غلط و شهری و تو بار اول قبول شدم ولی تو خانواده ام هیچ کس بهم اعتماد نداره .
    مادرم که دیابت داره و قند خونش همیشه بالای 200 هست وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ...

:83:
    چی بگم از رانندگی خانمها
    خانمم و تمام خواهر هاش گواهینامه دارند ، بارها شده که با یکشون خواستم به جایی برم ولی همیشه باعث خنده اونا شدم
    چون از ترس زیاد همیشه خودم رو محکم میگرم و جیکم هم در نمیاد، اصلا دهنم قفل میشه :4: خانمم یک ماشین ضعیف تر از ماشین من داره، وقتی کنارش مینشینم نا خدا گاه زیر لب شروع به صلوات فرستادن میکنم :83: واقعا رانندگی خوبی داره :38: تند و سریع و بی محابا
    من معمولا توی شهر حداکثر60 کیلومتر و بیرون هم حداکثر 120 رانندگی میکنم
    جاده های بیرون شهر فقط یکبار جرات کردم پشت رول کنارش باشم
    یکبارتوی جاده طبس یزد پشت رول نشست یک جاده کم عرض ولی خلوت ، تو حال خودم بودم ، دیدم سرعت حرکت خار ها بیابون خیلی زیاد شده :4: نگاه کردم دیدم بی انصاف داره 190 کیلومتر سرعت میره
    نمایش یا پنهان متن بعضی وقتها به خودم میگم براش یک ماشین پر قدرت بخرم و بگم با خواهر هاش به مسافرت برند اینجوری 4 تا باجناق راحت میشیم :83: اینو شوخی کردم :3:

• دلشاد

بابت حضور در تابیکم از همتون ممنونم 442

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: