ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&&& آیا میداننستید مژده گواهینامه رانندگی شو از کجا گرفته &&&
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
مستانه
gilas
خاااااااااااااااااااااااله مژدهههههههههههههههه بیا این بهروزو بتوش
مستانه
اما شما غصه نخور
تا حالا یه سمند با چهارتا چرخ همزمان از روت رد شده؟
اگه نشده مواظب خودت باش که خونت حلالللللللللللللللللللللللللللللللللللل شد
نخبه
منم با فکر مامیم موافقم
دلشاد
gilas,
نخبه,
نخبه
نمایش یا پنهان متن
به نظر میاد به اینا فنی رو بهتر یاد میدن.. یادمه مربی فنی ما یه پسر جوون بود با یه صدای خیلی خیلی اروم که نصف بیشتر کلاس صداشو نمیشنیدند که چی میگه و یه قد دراززززززززز.. گردنت درد میگرفت میخاستی نگاهش کنی سوژه خنده ای بود برای خودشماهی
soheyla
سلام و سپاس
مهم نیست از کجا گواهینامه گرفتی .
مهم اینه چطوری رانندگی میکنی
قوانین یکسان هستن ولی رانندگیها متفاوت ...
مثلاً من بهترین مربی و داشتم و آئین نامه رو بدون غلط و شهری و تو بار اول قبول شدم ولی تو خانواده ام هیچ کس بهم اعتماد نداره .
مادرم که دیابت داره و قند خونش همیشه بالای 200 هست وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ...
maryamlondon1
من هم با سهیلا جون موافقم مهم نیست گواهی از کجا گرفتی ..ما انجا تو لندن هیچی گواهینامه را قبول ندارن البته با گواهینامه کشورت اجازه داری یک سال رانندگی کنی ولی بعد از یک سال باید گواهینامه اورپا را داشته باشی
aac198000
باتوجه به سابقه دوستی این دو عزیز من فکر کنم لحظات آخریه که شما را میبینم بهروز جان
خیلی زیبا بود + طلبت
SaMaN TaJ
آخه معمولا خانوما لایت رانندگی میکنن
بنده خدا شاید حق داشته باشه...
نمایش یا پنهان متن
soheyla,carlos
راستی چه خبر از سمند ؟؟؟
کی بیایم بخوریم ؟ شیرینیشو میگم ؟
مخلوط کن
مادرم که دیابت داره و قند خونش همیشه بالای 200 هست وقتی میرسونمش جائی نرسیده به مقصد افت قند پیدا میکنه ...
دارم تصورت میکنم!
mati
The one
مرسی بهروز جان خدا روشکر که خلاص شدن این بیچاره ها هم
نمایش یا پنهان متن
اینجا هم گواهی گرفتن کار حضرت فیله !!من یه معلم داشتم شکل هنر پیشه های هالیوود بود می گفت تو امریکا خلبانی خونده ولی حوصله نداره دوباره تو دی کی امتحان بده همشم از خودش تعریف می کرد هیچی یادم نمیداد!! هر وقتم من دیگه ساکت میشدم که حواسش به کارش باشه بر می گشت به زنش زنگ میزد با صدای بلند می گفت های هانییییینخبه
نمایش یا پنهان متن
مربی منم یه پیر مردی بود اول که دیدمش گفتم یا خدا این که حال و حوصله نداره ولی انصافا خوب یادم داد همش ازم تعریف میکردmalakeh
محسن صائب
چی بگم از رانندگی خانمها
خانمم و تمام خواهر هاش گواهینامه دارند ، بارها شده که با یکشون خواستم به جایی برم ولی همیشه باعث خنده اونا شدم
چون از ترس زیاد همیشه خودم رو محکم میگرم و جیکم هم در نمیاد، اصلا دهنم قفل میشه
من معمولا توی شهر حداکثر60 کیلومتر و بیرون هم حداکثر 120 رانندگی میکنم
جاده های بیرون شهر فقط یکبار جرات کردم پشت رول کنارش باشم
یکبارتوی جاده طبس یزد پشت رول نشست یک جاده کم عرض ولی خلوت ، تو حال خودم بودم ، دیدم سرعت حرکت خار ها بیابون خیلی زیاد شده
نمایش یا پنهان متن
بعضی وقتها به خودم میگم براش یک ماشین پر قدرت بخرم و بگم با خواهر هاش به مسافرت برند اینجوری 4 تا باجناق راحت میشیمدلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→