طی دوران ۴۲ ساله حکومت دیکتاتور لیبی ، قذافی بارها خطاب به مردم لیبی عنوان کرده است که زندگی بسیار سادهای برای خود فراهم کرده و این سادگی تا آن آنجاست که خود او شبها در ننو میخوابد. اما انقلابیونی پس از فتح طرابلس و خانه او چیزهای دیگری دیدند.
از برندهای مختلف عینکهای آفتابی که حتی بعضی از آنها تا حالا حتی یکبار هم از جعبه خارج نشده بودند تا انواع و اقسام ، اودکلنها ،صابونها، و لباسهای زیر یکدست مشکی و... فرزندان قذافی نیز در سواحل طرابلس زندگی تجملاتی برای خود برپا کرده بودند. هانیبال قذافی- فرزند سرهنگ ویلایی مجلل در ساحل طرابلس داشت، این ویلا مجهز به پیانو، ضبط و استریو، استخر شنا و وسایل غواصی، سالن ورزش، سونا، جکوزی و... بود و نما و کف آن با سنگ پوشیده شده بود. علاوه بر تجملات و وسایل اشرافی، صحنه دردناکی را نیز رد آن دیده میشد؛ صحنه آزار و اذیت و شکنجه مستخدم فلیپینی.
یکی از یکی از خدمتکاران زمانی که خبرنگار سی ان ان در پی ترک ویلا است، نزد او میآید و از زنی صحبت می کند که همسر هانیبال بشدت وی را مورد شکنجه قرار داده است. خبرنگار عنوان میکند "در اولین نگاه خیال کردم که این زن کلاهی بر سر گذاشته است، ولی زمانی که بیشتر دقت کردم متوجه شدم که کلیه بدن او از سوختگی پوشیده شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
این تصویر همین خانم قبل ا ز شکنجه است ...
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
این زن داستان سوختگی خود را این طور تعریف کرد: «وقتی که من جرات نکردم دختر آنها را به دلیل گریه کردن ساکت کنم، "آلین" همسر هانیبال- بشدت عصبانی شد و من را به حمام برد. او دستها و پاهای مرا از پشت بست همچنین دور دهان من را با چسب پوشاند و شروع به ریختن آب جوش بر روی من کرد».
اولاً که این خانم قیافش نشون میده چه موجودیه!!! غیر از شکنجه به نظر میاد خیلی کارای دیگه هم بتونه انجام بده بعدشم کاری نکرده آب جوش ریخته دیگه!اسید که نپاشیده!!!!! این همه از این اسید پاشا طرفداری میشه ،آخرشم بخشیده میشن ،همه چی به خوشی تموم میشه.حالا اینم یه آبی ریخته لابد عصبانی بوده!خانم قذافی من طرفتم اصلاً بیا ایران حتماً جایزه هم بهت میدن!
من معمولا تاپیکهایی که عکسهای غم انگیز ناک دارن نگاه نمیکنم .. این عکس رو هم نگاه نکردم مطلب رو فقط خوندم که خب خیلی بی رحمی میخاد ادم بتونه از اینجور کارا در حق دیگری بکنه
soheyla
طی دوران ۴۲ ساله حکومت دیکتاتور لیبی ، قذافی بارها خطاب به مردم لیبی عنوان کرده است که زندگی بسیار سادهای برای خود فراهم کرده و این سادگی تا آن آنجاست که خود او شبها در ننو میخوابد. اما انقلابیونی پس از فتح طرابلس و خانه او چیزهای دیگری دیدند.
از برندهای مختلف عینکهای آفتابی که حتی بعضی از آنها تا حالا حتی یکبار هم از جعبه خارج نشده بودند تا انواع و اقسام ، اودکلنها ،صابونها، و لباسهای زیر یکدست مشکی و... فرزندان قذافی نیز در سواحل طرابلس زندگی تجملاتی برای خود برپا کرده بودند.
هانیبال قذافی- فرزند سرهنگ ویلایی مجلل در ساحل طرابلس داشت، این ویلا مجهز به پیانو، ضبط و استریو، استخر شنا و وسایل غواصی، سالن ورزش، سونا، جکوزی و... بود و نما و کف آن با سنگ پوشیده شده بود. علاوه بر تجملات و وسایل اشرافی، صحنه دردناکی را نیز رد آن دیده میشد؛ صحنه آزار و اذیت و شکنجه مستخدم فلیپینی.
یکی از یکی از خدمتکاران زمانی که خبرنگار سی ان ان در پی ترک ویلا است، نزد او میآید و از زنی صحبت می کند که همسر هانیبال بشدت وی را مورد شکنجه قرار داده است. خبرنگار عنوان میکند "در اولین نگاه خیال کردم که این زن کلاهی بر سر گذاشته است، ولی زمانی که بیشتر دقت کردم متوجه شدم که کلیه بدن او از سوختگی پوشیده شده است.
این تصویر همین خانم قبل ا ز شکنجه است ...
نمایش یا پنهان متن
این زن داستان سوختگی خود را این طور تعریف کرد: «وقتی که من جرات نکردم دختر آنها را به دلیل گریه کردن ساکت کنم، "آلین" همسر هانیبال- بشدت عصبانی شد و من را به حمام برد. او دستها و پاهای مرا از پشت بست همچنین دور دهان من را با چسب پوشاند و شروع به ریختن آب جوش بر روی من کرد».
ماهی
دلشاد
زدی تو تابیکهای جزززززززززز
gilas
maryamlondon1
این عکس خدمتکار فلپینی که شکنجه شده
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم عکس زن هانبیل پسر قذافی سکاف نام دارد . این خانم لبنانی الاصل هستن ومدل معروفی بود .که البته تو کشور سویس هم پرونده ازار واذیت خدمتکارش داره.
▧ تصویر در دسترس نیست
aac198000
امیدوار روزگار دست تمام حاکمان جور و ظلم را برای مردمشان باز کند
Life Dream
مخلوط کن
بعدشم کاری نکرده آب جوش ریخته دیگه!اسید که نپاشیده!!!!! این همه از این اسید پاشا طرفداری میشه ،آخرشم بخشیده میشن ،همه چی به خوشی تموم میشه.حالا اینم یه آبی ریخته لابد عصبانی بوده!خانم قذافی من طرفتم اصلاً بیا ایران حتماً جایزه هم بهت میدن!
hadi04
لیبی توی آفریقا هستا
فقط میتونم بگم خاک تو سرش اگر دستم بهش برسه یه آب جوشی بریزم روش که ...... والا
نخبه
راستی پستها باحال بود کلی خندیدم
مخلوط کن
star night
mati
The one
اینقدر از این فرهنگ کلفت و مستخدم داری بدم میاد اونام آدمن بیچاره ها
بهونه
نمایش یا پنهان متن