₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چگونه دم توانم زد درین دریای بی پایان که درد عاشقان آنجا بجز شیون نمی‌
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چگونه دم توانم زد درین دریای بی پایان که درد عاشقان آنجا بجز شیون نمی‌

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چگونه دم توانم زد درین دریای بی پایان که درد عاشقان آنجا بجز شیون نمی‌

577 بازدید، 15 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

کجا بودم کجا رفتم کجاام من نمی‌دانم ** به تاریکی در افتادم ره روشن نمی‌دانم
    ندارم من درین حیرت به شرح حال خود حاجت * که او داند که من چونم اگرچه من نمی‌دانم
    چو من گم گشته‌ام از خود چه جویم باز جان و تن ** که گنج جان نمی‌بینم طلسم تن نمی‌دانم
    چگونه دم توانم زد درین دریای بی پایان *که درد عاشقان آنجا بجز شیون نمی‌دانم
    برون پرده گر مویی کنی اثبات شرک افتد ** که من در پرده جز نامی ز مرد و زن نمی‌دانم
    در آن خرمن که جان من در آنجا خوشه می‌چیند* همه عالم و مافیها به نیم ارزن نمی‌دانم
    از آنم سوخته خرمن که من عمری درین صحرا ** اگرچه خوشه می‌چینم ره خرمن نمی‌دانم
    چو از هر دو جهان خود را نخواهم مسکنی هرگز * سزای درد این مسکین یکی مسکن نمی‌دانم
    چو آن گلشن که می‌جویم نخواهد یافت هرگز کس** ره عطار را زین غم بجز گلخن نمی‌دانم

چکامه سرا:فَریدالدّین ابوحامِد محمّد عطّار نِیشابوری

• The one

تو معلوم هست چته؟ چی شده داداشی؟ چرا اینقدر درب و داغون شدی یهویی!! حالا باز خوبه پاک باخته ای نه چرک باخته!! :4:
    بخند بابا باور کن حال منم تعریفی نداره ولی شعارم شده مرګ بر هر کی بخواد خوشیمو ازم بګیره :24: :23:

• دلشاد

مرسی داداش آرسام جان

• gilas

مگه بابا ها پکباخته میشن :7:

نمایش یا پنهان متنبابا آرسام :10:

• نخبه

نقل قول: The one
    تو معلوم هست چته؟ چی شده داداشی؟ چرا اینقدر درب و داغون شدی یهویی!! حالا باز خوبه پاک باخته ای نه چرک باخته!!

همینو بگو والا چی شده پاک باخته شدی؟ از وقتی بچه های سایت رو دیده برگشته خونشون بچه پاکباخته مالباخته شده :4:

• بهونه

تو معلوم هست چته؟ چی شده داداشی؟ چرا اینقدر درب و داغون شدی یهویی!! حالا باز خوبه پاک باخته ای نه چرک باخته!! :4:

نقل قول: نخبه
    مینو بگو والا چی شده پاک باخته شدی؟ از وقتی بچه های سایت رو دیده برگشته خونشون بچه پاکباخته مالباخته شده :4:

247

• hadi04

بخند بابا باور کن حال منم تعریفی نداره ولی شعارم شده مرګ بر هر کی بخواد خوشیمو ازم بګیره :24: :23:

نقل قول: gilas
    مگه بابا ها پکباخته میشن :7:

نقل قول: نخبه
    همینو بگو والا چی شده پاک باخته شدی؟ از وقتی بچه های سایت رو دیده برگشته خونشون بچه پاکباخته مالباخته شده :4:

:44: اعصابم خيلي به هم ريخته اصلا تمركز فكري ندارم دارم داغون ميشم :79:

• maryamlondon1

نقل قول: hadi04
    اعصابم خيلي به هم ريخته اصلا تمركز فكري ندارم دارم داغون ميشم

ارسام جان راه حلش همون که بهت گفتم به خدا اروم میشی :2: ای خدا ای کاش میتونستم کمکت کنم :20:

• The one

نقل قول: hadi04
    اعصابم خيلي به هم ريخته اصلا تمركز فكري ندارم دارم داغون ميشم

:2: خدا نکنه کی بود منو دلداری میداد می گفت به خدا توکل کن خب تو هم همینکارو بکن داداشی میگذره باور کن :48: :46: برات دعا می کنم

• نخبه

ارسام چی شده؟ من فکر کردم داری مسخره بازی در میاری.. واقعا چیزی شده؟ :20:
    انشالله که مشکلت حل بشه به زودی کمکمی از دستم بر میاد بهم بگو؟ خو نمیدونم جریان چیه :20:

• پرسپولیس

شعر های عطار رو خیلی دوست دارم
    ممنون هادی جان :1:

• ژنرال

اومدی تهران احتمالا هوا به هوا شدی.. :4:

نمایش یا پنهان متنانشالا خیلی زود دوباره حالت خوش بشه آرسام جان :46:

• matin.57

پارازیتای تهرون کار خودش رو کرد :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: