میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مردم عراق آدمای مهربونی هستن من با خیلی از اونها دوستم تازه دکترامم عراقین فدای مریمی که اگه منو بهش بدن خونمو میریزه بدش کبابم میکنه چون وحشتناک از دستم عصبانیه و فدای یکتا جونیم
ممنون از همه دوستان مخصوصاً مریم و هیفای عزیز به خاطر عکسهای زیباشون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مردم عراق آدمای مهربونی هستن من با خیلی از اونها دوستم تازه دکترامم عراقین فدای مریمی که اگه منو بهش بدن خونمو میریزه بدش کبابم میکنه چون وحشتناک از دستم عصبانیه و فدای یکتا جونیم
الهی فدای عشق خودم برم من اره خیلی عصبانیم کجای این همه مدت سراغی از من نمیگیری میدونم سرکاری ونمی رسی
نقل قول: The one
فدات مریمی خیلی زحمت کشیدی
ممنون عزیزم قابل نداشت ولی فکر کنم عکسهارا دستکاری کردن وکوشلو شده اند هر کس این کار کرده دستش درد نکنه زحمت کشیده من وقت نداشتم
maryamlondon1, آبجی عکسها خود بخود تو تاپیک ها کوچک نشون داده میشه! یعنی علیرضا جوری تنظیم کرده که سایز نمایش عکس از یک حدی بیشتر نشه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
فقط مبارک مامان مریم باشه
sevin
پرسپولیس
مریمممم عزیزممممممم مبارکت باشه
دلشاد
مبارک دو تا گل عزیز مامان مریم گل و هیفای گل باشه
LIFE
maryamlondon1
ممنون میرزا شیرین زبون
ممنون امین جان خیلی خوشحال شدم تصاویر قدیمی وعتیقه بودن .
بذار تا پیکت کامل کنم البته بااجازه
ژنرال
خوب از مامان مریم ماچ رو گرفتیم
این دفعه دیگه فقط مبارک یکتا باشه
چکاوک
فدای مریمی
و فدای یکتا جونیم
The one
The one
بچه مثبت
maryamlondon1
فدای مریمی که اگه منو بهش بدن خونمو میریزه بدش کبابم میکنه چون وحشتناک از دستم عصبانیه
و فدای یکتا جونیم
الهی فدای عشق خودم برم من اره خیلی عصبانیم کجای این همه مدت سراغی از من نمیگیری
ممنون عزیزم قابل نداشت
بچه مثبت
آبجی عکسها خود بخود تو تاپیک ها کوچک نشون داده میشه! یعنی علیرضا جوری تنظیم کرده که سایز نمایش عکس از یک حدی بیشتر نشه
mz56mz
مبارك ابجى مريم و ابجى هيفا
gilas
جمعیا که عکس گذاشتن دستشون ندرده
gilas
جمعیا که عکس گذاشتن دستشون ندرده
مخلوط کن
مبارک مریم خانم وهیفا جون
ممنون امین جان
maryamlondon1
فدات بشم الهی
ممنون بهروز جان
ما هم از شما ممنونیم
آبجی عکسها خود بخود تو تاپیک ها کوچک نشون داده میشه! یعنی علیرضا جوری تنظیم کرده که سایز نمایش عکس از یک حدی بیشتر نشه
جدی چه خوب دست علیرضا درد نکنه زحمت کوچک کردن عکس از دوشمون برداشت
مرسی دادش محمود
الهی فدات شم من ممنون عزیزم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→