₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » میگم یه دقیقه بیا اینجا ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » میگم یه دقیقه بیا اینجا ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

میگم یه دقیقه بیا اینجا ...

554 بازدید، 19 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

تصویر در دسترس نیست

سلام دوستان :63:
    توی این مسئله نظرتون رو میخوام بدونم ...
    اما اولش یه داستان داره ... چند روز پیش از ایران واسم آلوچه جنگلی آوردند (البته سفارش خودم بود) منم حسابی خوردم تا دیشب که حسابی حالم بد شد ... امروز صبح هم بدتر شدم طوری که دیگه مثل میت افتاده بودم 299 و هیچ کس خونه نبود 306 و از دل درد داشتم میمردم ... به خدا باور نمی کنید دستم به موبایلم هم نمی رسید به یکی خبر بدم 733 ... جدا فکر کردم میمیرم دارم میمیرم 874 ... بگذریم که زنده موندم و سعادت دیدن یکی از فرشته های خدا موند تا بعد :4:

خب حالا داستان چی شد ... با این اتفاق یاد تبلیغی افتادم که دیروز خوندم ... اونم در مورد این که بیاید داوطلبانه توی یه مرکزی ثبت نام کنید تا داروهایی رو که جدید میسازند روی شما امتحان کنند و حسابی هم پول میدن ... راستش اولش که شوک شدم چون تبلیغم کرده بود که خب یعنی هم به دلیل اینکه اگر نیاز به پول دارید یا با نیت اینکه به مردم کمک کنید .... تبلیغ هم روی یه اتوبوس دیدم ... راستش هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم اولا من اگه با فقر بمیرم نمیخوام واسه پول همچین کاری بکنم ... درسته فکر کنید خودخواهانه هست اما هر چی هم پول بدن عواقبی که روی سلامتی من پیش میاد چندین برابر اون پول رو خرج کنم درست نمیشه و با دردی که امروز کشیدم دیدم چقدر سلامتی نعمت بزرگیه یعنی بزرگترین نعمته
    از یه طرف دیگه کسایی که داوطلب میشن شاید بتونن به میلیون ها نفر کمک کنند اما راست حسینی بگم من همچین جراتی ندارم ...
    می خواستم بدونم نظر شما چیه ؟ حاضرید یه همچین جایی داوطلب بشید؟

• matin.57

بستگی داره داروش بابت چی باشه

البته اگه ربط به داروهای تقویت جنسی باشه آقایون زودی پیش قدم میشن 403 403 :4:

• Mahboob

matin.57,

یالله قهقرا رو اومدی ها :4:
    اما اون که کشف شده ... دیگه امتحانش نمی کنند میگن درست شد برید بخرید :4:

• دلشاد

اولا تا تو باشی آلوجنگلی را تنها نخوری
    در مورد مطلب پیشنهادیت فکر کنم جالب باشه

• چکاوک

نقل قول: Mahboob
    میگم یه دقیقه بیا اینجا .

اومدم فدات شم :8:

• Mahboob

نقل قول: چکاوک
    اومدم فدات شم

منم :8:

• KuRoSh

من که به شخصه توانایی همیچین کاری رو ندارم
    بعد این که انسان سالم هیچ موقع این کار رو نمی کنه اگر ار روی ناچاری و فقر

• Life Dream

میگم یه دقیقه بیا اینجا ...

با اين تيتر زدنات خوب ياد گرفتي همه رو بكشوني توو تاپيكات! :83:
    خوب اگه آدم به اخر خط رسيده باشه چه اشكالي داره، بره داروو رو هم روو خودش امتحان كنن، عوضش به كلي از آدماي ديگه كمك كرده! من اگه به آخر خط برسم براي اين كار حاضرم :24:

• نخبه

اونم در مورد این که بیاید داوطلبانه توی یه مرکزی ثبت نام کنید تا داروهایی رو که جدید میسازند روی شما امتحان کنند و حسابی هم پول میدن ... راستش اولش که شوک شدم چون تبلیغم کرده بود که خب یعنی هم به دلیل اینکه اگر نیاز به پول دارید یا با نیت اینکه به مردم کمک کنید ...

یه همچین چیزی توی ایرانم هست منتها رو در و دیوار تبلیغ نمیکنن یه سری بازار یاب دارو و لوازم پزشکی این کارو میکنن از دوستانم کسی بود که تو همین بخش کار میکرد و یه وسیله جدید رو معرفی میکرد که با بزاق دهان میتونی زمان تخمک گذاریت رو متوجه بشی و برای جلوگیری از بارداری و یا تصمیم به موقع برای بچه دار شدن میتونستی اقدام کنی .. به نظر جالب می اومد ولی فعلا توزیع نشده بود تو بازار و دکترها اشخاصی رو لازم داشتن که این وسیله رو روشون امتحان کنن و علاوه بر اون ازمایشهای مربوطه دیگه هم رو ادمها انجام بدن تا تاثیرش رو متوجه بشن.. چند نفری معرفی شدن و اونا هم به خاطر کنجکاوی و گرفتن این دستگاه قبول کردن که برن و ازمایش بدن.. بعد از اینکه ازشون ازمایش گرفته بودن بدون اینکه چیزی بهشون بگن که حتی وضعیتشون چه جوریاس یه بای تحویل دادن.. نه پولی نه دستگاهی.. هیچی به هیچی ..... جالبه اون دوستم میگفت خب به من چه نمی اومدن خب برای پیشرفت علم لازمه مگه حالا چیکار کردن .. چک هم شدن:23:
    خلاصه اینکه ایران اینجوریاس گولت میزنن با هر گونه تبلیغی بعد هم به روی مبارکشون نمیارن چه قولی دادن..
    جالبه اخرم نفهمیدیم اون دستگاه وجود داشت یا دوستمون کلا خالی بسته بود و جریان چیز دیگه ای بوده :1:

• The one

اولا که سلامتیت مبارک :4:

بعدا اینکه کافی بود این سوالو از ابجیت بپرسی برات توضیح میده
    جونم برات بگه که روی تابلو اعلانات دانشگاهمون همیشه از این عرضه ها بوده خودم که هیچوقت شرکت نکردم هیچوقتم بهشون اطمینان نداشتم
    اما از بچه های دیگه شنیدم که بستگی به عوارض جانبی احتمالی اون دارو داره که قبلش یه برگه میدن دستت که بخونی و بعد مسولیت همه چی گردن خودته حالا اگه داروش زیاد خطرناک نباشه مسوولیت کمتری متوجهت هست خلاصه به نظر خودم که اشکالی نداره چون معمولا دارو رو در مرحله ای به اینصورت عرضه می کنن که هزاران بار روی جک و جونورای مختلف آزمایش شده باشه و نتیجه شم مطلوب بوده باشه
    علاوه بر این نمیدونم شاید بدونی تو این آزمایشها ما دو نوع دارو داریم یک دارو ی تقلبی که به اصطلاح بهش پلاسیبو میگن که حاوی هیچی نیست مثل مثلا قرص اسمارتیز میمونه و برای اینکه فکر کنی دارو خوردی بهت میدن که درصد به دست اومده رو هم از لحاظ روانی هم از لحاظ مقایسه های اماری بتونن حساب کنن و معمولا اکثر داوطلبان بهشو.ن فقط پلاسیبو میرسه که کاملا بی خطره یعنی در ان واحد میتونی همپول در اری و هم دارو نخوری!!
    ولی بازم م یگم خودم هیچوقت جرات نکردم این کارو بکنم :4:

• هاچو هاچو

من ترجیح میدم راههای دیگه ای رو واسه خدمت به بشر انتخاب کنم 286

• Mahboob

Kurosh,

:1: :46:
    Life Dream,

پس هیچ وقت امتحان نخواهی کرد ... چون آخر خط وجود نداره :37:

نخبه,

چه باحال شیرین ... :4: عجب دوست باحالی هم داریا ..

The one,

چه جالب ... راستش بعد از این همه مدت تازه متوجه این تبلیغ شدم چون تو اتوبوس بودم و این تبلیغ هم جلو چشمام :4:

هاچو هاچو,

اره واقعا ... راه های خدمت به بشر زیاده ... منم ترجیح میدم اونایی که داوطلب میشن دعا کنم :4:

• بچه مثبت

اگه آلوچه جنگلی باشه من حاضرم امتحان کنم :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

اگر پول خوبی بدن من هستم :49: :49: :49:

• نخبه

چه باحال شیرین ... :4: عجب دوست باحالی هم داریا ..

این رفیقمون ته ادم موذیه.. بعید نیست ازش دستگاه رو گرفته باشه و نداده باشه به کسانی که ازمایش دادن :24: نمیدونم والا

• پرسپولیس

خوب ببین مثلا شاید رو افراد خاصی امتحانش میکنن ... مثلا اگه کسی دیابت داره... میره اینجا و اثر دارو های کنترل قند رو روش امتحان میکنن... یا بیماریش خوب میشه و خوب به بقیه ادم ها هم کمک میشه.. یا اینکه خوب نمیشه.. قندش میره بالاتر :4: باز میشه با یه دارو دیگه اوردش پایین.
    ولی بعضی دارو ها مثلا ممکنه باعث عارضه پوستی بشه که واقعا تصورش وحشتناکه :2:

• gilas

ای بابا چکاریه فعلا اون آلو جنگلی رو بیار دور هم بخوریم تا بعد ببینیم این که وگویی یعنی چه :4:

• Mahboob

بچه مثبت,

نگوووووووو که دلم میخواد بخورم اما این بار اگه بخورم مستقیم میرم قبرستان :28:

میرزا,

به نسبت سلامتیت اصلا نمی ارزه ... فکرشم نکن :32:

نخبه,

:56:

پرسپولیس,

آخه این طوری نیست ... یه ورقه امضا می کنی بعد همه دارویی روت امتحان می کنن ... هر چی هم شد مسئول خودتی :21:

نقل قول: gilas
    ای بابا چکاریه فعلا اون آلو جنگلی رو بیار دور هم بخوریم تا بعد ببینیم این که وگویی یعنی چه

من میرم میارم ... شما بخور من نیگا می کنم :44:

• Kishe Mehr

اتفاقا اون رو یه اگهی دیدم تو خیابون البته واسه خانوما بود. تبلیغه واسه یه اموزشگاه ارایشگاه زنونه بود و گفته هر کی مایله بیاد اینجا ما هم ارایشش میکنیم و هم بعنوان نمونه به بچه ها روی اون اموزش میدیم :23:

ولی به نظر من خوب فکریه اگه میشه یه کم وقتشو بیشتر کنید :4:

نظر من نظر هیفای بیردانا هست و نظر هیفای بیردانا نظر من هست :74:

ولی کلا از اینگونه نظراتت خیلی خوشم میاد که با نگاه موشکافانه و تحلیل گر بهش نگاه میکنی... آورین آورین :78:

دستت مرسی محبوب گلو 311

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: