ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بخشی از وصیت نامه تکان دهنده مرحوم بروسلی به همسرش!
garfild
بخشی از وصیت نامه تکان دهنده مرحوم بروسلی به همسرش!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
李小龍 遗嘱
曾头市晁盖中了毒箭,神医安道全也回天无力,终于命丧黄泉。弥留之际,原本“已自言语不得”的晁盖忽然醒了过来,“转头看着宋江”,谆谆嘱咐道:“贤弟保重。若哪个捉得射死我的,便教他做梁山泊主!”这便是晁盖的“临终嘱咐”,也是晁盖的惟一遗言。
晁盖这遗言好没道理。
晁盖这“梁山泊主”是怎么当上的?不是世袭的,不是选举的,也不是指定的,而是林冲火并了王伦,众人拥戴的。说白了,他这“第一把交椅”,是林冲从王伦手里夺了来推让给他的。他现在坐不了啦,理应还给林冲和众人,由林冲和众人再作商量,岂可视为己有,私相授受?林冲火并王伦时曾骂王
Life Dream
اينم از معنيش!!!
چائو Gai در شهرستان برای اولین بار در سم شد ، همچنین اذعان تمام نوابغ در جاده، و در نهایت کشته شده است. در حال مرگ، اصل "است از کلمات و نه" به Gai چائو به طور ناگهانی از خواب بیدار "، تبدیل به اطراف و نگاه جیانگ آهنگ،" صادقانه پرسید : "Xiandi مراقبت و اگر چه Zhuode من به ضرب گلوله، او را به انجام آموزش Liangshanpo پروردگار! "این Gai چائو" در بستر مرگ پرسید : "تنها چائو Gai آخرین کلمات است.
چائو Gai این آخرین کلمات حس خوب.
چائو Gai این "Liangshanpo خداوند" است که چگونه زمانی که؟ آیا ارثی است ، انتخابات نیست ، مشخص نشده، اما وانگ LUN مبارزه لین، جمعیت در آغوش گرفت. برای قرار دادن آن را به سادگی، "صندلی اول" است LUN لین به دور از فشار گرفته به او بدهد. او در حال حاضر نمی تواند شما را، و همه باید توسط لین و جمعیت دوباره به بحث در مورد بازگشت به لین، چگونه می توان آنها را از آن خود، معاملات خصوصی در نظر گرفته؟ دعوا زمانی که او لین وانگ scolded LUN
دلشاد
از طریق ترجمه گوگل این شد
بروس ویلس
چائو Gai در شهرستان برای اولین بار در سم شد ، همچنین اذعان تمام نوابغ در جاده ، و در نهایت کشته شده است. در حال مرگ ، اصل "است از کلمات و نه" به Gai چائو به طور ناگهانی از خواب بیدار "، تبدیل به اطراف و نگاه جیانگ آهنگ ،" صادقانه پرسید : "Xiandi مراقبت و اگر چه Zhuode من به ضرب گلوله ، او را به انجام آموزش Liangshanpo پروردگار! "این Gai چائو" در بستر مرگ پرسید : "تنها چائو Gai آخرین کلمات است.
چائو Gai این آخرین کلمات حس خوب.
چائو Gai این "Liangshanpo خداوند" است که چگونه زمانی که؟ آیا ارثی است ، انتخابات نیست ، مشخص نشده ، اما وانگ LUN مبارزه لین ، جمعیت در آغوش گرفت. برای قرار دادن آن را به سادگی ، "صندلی اول" است LUN لین به دور از فشار گرفته به او بدهد. او در حال حاضر نمی تواند شما را ، و همه باید توسط لین و جمعیت دوباره به بحث در مورد بازگشت به لین ، چگونه می توان آنها را از آن خود ، معاملات خصوصی در نظر گرفته؟ دعوا زمانی که او لین وانگ scolded LUN
star night
gilas
sevin
قانون شماره ۳) به کار بردن کلمات رکیک و دشنام و ناسزا، ممنوع می باشد.
ژنرال
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
یاد اون جکِ افتادمThe one
نمایش یا پنهان متن
یاد اون جکِ افتادم
نمایش یا پنهان متن
به جون خودم یه نسبتی با فامیلای مجی تو مشهد داریمیگم برادر گارفیلد یه تاپیک بهتر بزنید تا از تنهایی دربیاید عزیز
هاچو هاچو
بازم که گفتی
garfild
تایپیک خوب ندارم دیگه
Kishe Mehr
یاد تاپیک خودم افتادم که عنوانش گزیده ای از کنسرت یکی از اساتید بزرگ موسیقی ایران بود که جهت یاداوری اون رو مجددا اینجا میارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها