این میدونه همونجاست که این زنای تو تاپیک گیلاسی برقشون آدمو می گیره؟
مرسی گیلاسی جون همه ی دنیا از این زنها هست خب بیچا ره ها
نمایش یا پنهان متنامروز تو یه محله ی خوب یکی از اینها رو دیدم که انگار کارشو تموم کرده بود داشت از محله شون که مخصوصه بر می گشت ولی لباسش اونقدر کوتاه بود که اون بندی که جورابو به لباس زیر متصل میکنه مشخص بود و هر کی بهش میرسید یه نگاه بهش مینداخت اینم هی دامنشو میکشید پایین که خودشو بپوشونه! دلم براش سوخت خیلی !!
محسن صائب, جناب صائب من به هیچ وجه با حرف شما موافق نیستم... چه طور ممکنه کسی که عقاید مذهبی داره و به خدا اعتقاد داره دست به همچین کاری بزنه به خاطر احتیاج... پس معلومه ایمان نداره به خدا که همچین کاری میکنه..متاسفانه همین افرادی که فقط ظاهر دین رو دارم و حرفش رو میزنن و موقع نذری دادن و گریه کردن همیشه تو صف اول هستن ولی موقع عمل که میشه حرفشون با عملشون فرق داره باعث شدن که این نسل از دین زده بشن...دین اسلام خیلی مظلومه که طرفداراش شدن افرادی که به خاطر منافعشون اسلام رو قبول دارن و دین رو هر جور که به نفع خودشونه تغییر میدن
نقل قول: محسن صائب
به هر حال زنان خیابانی انسانهای خاص هستند که متاسفانه در جامعه امروزی ایران فقط متهم شده اند
با این قسمت حرفتون موافقم... همه جای دنیا زن های خیابانی وجود داره و خیلی عادی هست واسه بقیه اعضای جامعه... این فقط تو ایرانه که همه چیز رو بزرگ میکنن و از یه کاه کوه میسازن..مدینه فاضله که نیست ایران
ها؟ نمایش یا پنهان متن خوب از اول میگفتی گیلاس خانوم نه اشتباه نکن سواد اینا خیلی بالاست میخوان ریا نشه علی پروین هم تو برنامه طنز" خنده بازار "همینجوری حساب میکرد
آره اتفاقا میدون بالاترش میدون آبه جدی میگم
نقل قول: The one
امروز تو یه محله ی خوب یکی از اینها رو دیدم که انگار کارشو تموم کرده بود داشت از محله شون که مخصوصه بر می گشت ولی لباسش اونقدر کوتاه بود که اون بندی که جورابو به لباس زیر متصل میکنه مشخص بود و هر کی بهش میرسید یه نگاه بهش مینداخت اینم هی دامنشو میکشید پایین که خودشو بپوشونه! دلم براش سوخت خیلی !!
حالا انقدر هم با جزییات توضیح ندادی ندادی ،آخی منم که خیلی دلم واسش میسوزه احساس میکنم باید یکی کمکش کنه
جناب صائب من به هیچ وجه با حرف شما موافق نیستم... چه طور ممکنه کسی که عقاید مذهبی داره و به خدا اعتقاد داره دست به همچین کاری بزنه به خاطر احتیاج... پس معلومه ایمان نداره به خدا که همچین کاری میکنه..متاسفانه همین افرادی که فقط ظاهر دین رو دارم و حرفش رو میزنن و موقع نذری دادن و گریه کردن همیشه تو صف اول هستن ولی موقع عمل که میشه حرفشون با عملشون فرق داره باعث شدن که این نسل از دین زده بشن...دین اسلام خیلی مظلومه که طرفداراش شدن افرادی که به خاطر منافعشون اسلام رو قبول دارن و دین رو هر جور که به نفع خودشونه تغییر میدن
با فرمایشات شما تا حدود زیادی موافق هستم ببین دوست عزیز فطرت ،ما ادم ها رو بسوی معشوق ازلی میکشونه یعنی در وجود هر کدومون نیاز به خداوند احساس میشه اکثر این زنها از روی هوس دست به این کار نمیزنند من کاری به دیگر کشورها ندارم ولی لااقل در ایران طیف زیادی از انها از روی اجبار دست به این عمل میزنند اگر دقیقا اطلاع نداشتم عرض نمیکردم اکثرشون از ارامبخش های قوی استفاده میکنند افسرده و اینده بسیار بدی رو برای خودشون متصور هستند اونا میدونند در چه راهی قدم میزنند ولی بخاطر شرایط جامعه و اراده ضیعفی که دارند ساده تر راه رو البته در ظاهر یعنی تن فروشی رو برای رفع نیاز ها شون انتخاب کرده اند اونا فقط و فقط به فضل و رحمت خدا چشم دوخته اند و امیدوار و مطمئن هستند که خداوند به اونا فقط به دیده متهم نگاه نخواهد کرد خواهش میکنم اینو از دادشتون قبول بکنید چشمها روا باید شست *** جور دیگر باید دید و اما در مورد مظلومیت اسلام اسلام ضربه میخورده ولی نه از طرف کسی که خودش مظلوم و مورد ظلم واقع شده بلکه از طرف اون بالا نشینان و منبر دارانی که از دین و محبت و حیا و مردم درای حرف میزنند و در پایان واعظان کین جلو در محراب و منبر میکنند *** چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند
gilas سلام و سپاس . من تا حالا زن خیابونی ندیدم . نمیدونم چطوری میشن . تا حالا بهشون برنخوردم . چون جوون که بودم این چیزا حالیم نبود . ازدواج هم که کردم انگشت شمار تنها بیرون رفتم . باقی مواقع پاسدار و نگهبان همیشه بیدارم ( همسر گرانقدر ) باهام بودن و این خانمهارو ندیدم . ولی خیلی دوست دارم بدونم چه جوری زندگی میکنن . به خاطر همین فیلمائی که در موردشون میسازن و خیلی دوست دارم . چون تو زندگیشون نبودم و نمیشناسمشون هیچ نظری نمیتونم درموردشون بدم .
اومدم بگم حالا پیدا کنید پرتقال فروش را .... بعد نظرات رو که دیدم ... فهمیدم نه تنها جناب پرتقال فروش پیدا شده بلکه .. چیز .... بگم ؟ خب میگم ... دیدم آمار جد و آباد پرتقال فروش هم پیدا شدهههههههه چیه ؟ یعنی فکر کردی چی میخوام بگم ... راستی هم محله ای های عزیز ... یالله
وايي خدا نه! يعني در كرات ديگه هم زنان وجود دارند؟!!! دلمون خوش بود در عصر آينده زنان و مردان رو جدا گانه هر دسته به يه كره ميبرن! قضيه همون تفكيك جنسيتي و اينا!
درصد بالایی از این خانمها اتفاقا دارای اعتقادت مذهبی خاصی هستند ، نوعی کار خودشون رو اجباری میدونند برای برون رفت از مشکلات خودشون و در این راه خداوند رو رحیم تر از اونی میشناسند که اونا رو نبخشه من خانمی رو میشناسم که در ایام خاص نذری میگیره کلی کمک برای تهیه غذا میکنه و کاملا هم با خلوص نیت اینکار رو میکنه و با نوعی شرمساری از خداوند بدلیل فشارهای اجتماعی به کارهای خودش ادامه میدهد و یا خانمی رو میشناسم که شب های 4شنبه به جلسات مذهبی میاید و اتفاقا کلی هم دگرگون میشه ولی در خروج از مجلس موتور یا ماشینی رو پیدا میکنه و................
mz56mz
اين تاپيك رو بايد زودتر ميزدى عموى
نمایش یا پنهان متن
كه شخصا برسى ميكردمهاچو هاچو
میدونم
خیلی تیزی
هاچو هاچو
ای عموی کلک
gilas
كه شخصا برسى ميكردم
عمو شرمنده دیگه به تحقیقات میدانی شما آسیب وارد شد
دیگه بچه ها کم کاری کردن آمارو زودتر نرسوندن
آفلین
پس چی
نخیر همون که ذاشتم درسته اینجوری دل درد میگیری
فکر کردی اومده شما هارو ببینه
اومده بود تحقیقات میدانی
هاچو هاچو
اومده بود تحقیقات میدانی
میگن تو میدان برق معطل شده نگو اومده تحقیقات میدانی
The one
مرسی گیلاسی جون
نمایش یا پنهان متن
امروز تو یه محله ی خوب یکی از اینها رو دیدم که انگار کارشو تموم کرده بود داشت از محله شون که مخصوصه بر می گشت ولی لباسش اونقدر کوتاه بود که اون بندی که جورابو به لباس زیر متصل میکنه مشخص بود و هر کی بهش میرسید یه نگاه بهش مینداخت اینم هی دامنشو میکشید پایین که خودشو بپوشونه! دلم براش سوخت خیلی !!پرسپولیس
جناب صائب من به هیچ وجه با حرف شما موافق نیستم... چه طور ممکنه کسی که عقاید مذهبی داره و به خدا اعتقاد داره دست به همچین کاری بزنه به خاطر احتیاج... پس معلومه ایمان نداره به خدا که همچین کاری میکنه..متاسفانه همین افرادی که فقط ظاهر دین رو دارم و حرفش رو میزنن و موقع نذری دادن و گریه کردن همیشه تو صف اول هستن ولی موقع عمل که میشه حرفشون با عملشون فرق داره باعث شدن که این نسل از دین زده بشن...دین اسلام خیلی مظلومه که طرفداراش شدن افرادی که به خاطر منافعشون اسلام رو قبول دارن و دین رو هر جور که به نفع خودشونه تغییر میدن
با این قسمت حرفتون موافقم... همه جای دنیا زن های خیابانی وجود داره و خیلی عادی هست واسه بقیه اعضای جامعه... این فقط تو ایرانه که همه چیز رو بزرگ میکنن و از یه کاه کوه میسازن..مدینه فاضله که نیست ایران
بهونه
پرهام
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
حالا انقدر هم با جزییات توضیح ندادی ندادی
محسن صائب
با فرمایشات شما تا حدود زیادی موافق هستم
ببین دوست عزیز
فطرت ،ما ادم ها رو بسوی معشوق ازلی میکشونه یعنی در وجود هر کدومون نیاز به خداوند احساس میشه
اکثر این زنها از روی هوس دست به این کار نمیزنند من کاری به دیگر کشورها ندارم ولی لااقل در ایران طیف زیادی از انها از روی اجبار دست به این عمل میزنند اگر دقیقا اطلاع نداشتم عرض نمیکردم اکثرشون از ارامبخش های قوی استفاده میکنند افسرده و اینده بسیار بدی رو برای خودشون متصور هستند
اونا میدونند در چه راهی قدم میزنند ولی بخاطر شرایط جامعه و اراده ضیعفی که دارند ساده تر راه رو البته در ظاهر یعنی تن فروشی رو برای رفع نیاز ها شون انتخاب کرده اند
اونا فقط و فقط به فضل و رحمت خدا چشم دوخته اند و امیدوار و مطمئن هستند که خداوند به اونا فقط به دیده متهم نگاه نخواهد کرد
خواهش میکنم
اینو از دادشتون قبول بکنید
چشمها روا باید شست *** جور دیگر باید دید
و اما در مورد مظلومیت اسلام
اسلام ضربه میخورده ولی نه از طرف کسی که خودش مظلوم و مورد ظلم واقع شده بلکه از طرف اون بالا نشینان و منبر دارانی که از دین و محبت و حیا و مردم درای حرف میزنند و در پایان
واعظان کین جلو در محراب و منبر میکنند *** چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند
soheyla
سلام و سپاس
من تا حالا زن خیابونی ندیدم . نمیدونم چطوری میشن . تا حالا بهشون برنخوردم .
چون جوون که بودم این چیزا حالیم نبود .
ازدواج هم که کردم انگشت شمار تنها بیرون رفتم . باقی مواقع پاسدار و نگهبان همیشه بیدارم ( همسر گرانقدر ) باهام بودن و این خانمهارو ندیدم
ولی خیلی دوست دارم بدونم چه جوری زندگی میکنن . به خاطر همین فیلمائی که در موردشون میسازن و خیلی دوست دارم
چون تو زندگیشون نبودم و نمیشناسمشون هیچ نظری نمیتونم درموردشون بدم
بندری
maryamlondon1
رقم اسمان خراشی
Kishe Mehr
gilas
دیگه موقعیت رو لو نده همه میرن اونجا شلوغ میشه
برق زن همیشه مردا رو میگیره ربط مسقیم به میدون نداره
دالی
تو جیب بغلش گذاشت من دیدیم
Mahboob
چیز .... بگم ؟
خب میگم ... دیدم آمار جد و آباد پرتقال فروش هم پیدا شدهههههههه
چیه ؟ یعنی فکر کردی چی میخوام بگم ...
راستی هم محله ای های عزیز ... یالله
Life Dream
Life Dream
من خانمی رو میشناسم که در ایام خاص نذری میگیره کلی کمک برای تهیه غذا میکنه و کاملا هم با خلوص نیت اینکار رو میکنه و با نوعی شرمساری از خداوند بدلیل فشارهای اجتماعی به کارهای خودش ادامه میدهد
و یا خانمی رو میشناسم که شب های 4شنبه به جلسات مذهبی میاید و اتفاقا کلی هم دگرگون میشه ولی در خروج از مجلس موتور یا ماشینی رو پیدا میکنه و................
با عرض معذرت فك اومد پايين اين هوا!!!!!!!
نخبه
میپوکین که بدون خانمها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→