ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چه قدر به این پسر ها بگیم که به خوشگلی این اجنبی ها دل نبندید
پرسپولیس
دلشاد
ماهی
ممنون پرسپلیس جان
پرسپولیس
اون خانم ها کسی نیستن جز
Kate Hudson
Julia Roberts
Cindy Crawford
ماهی
Kate Hudson
Julia Roberts
Cindy Crawford
واااااااااااااای بلا به دووووووووووووووووور
The one
نمایش یا پنهان متن
ولی خودمونیم بدم نمیگی یکی دو تا از دوستام که شوهر وارداتی دارن تعریف می کنن که شوهراشون با دیدن اینهمه هلوی سفید گچی به زور جلوی خودشونو می گیرن که هیزی نکنن و به به و چه چه نگنcarlos
پرسپولیس
کلا همینن از دور فقط قابل تحمل هستن
فقط اینکه گریمشون عالیه واسه همین طبیعی به نظر میرسن هر چند که این افراد اکثرا دیگه سنشون زیاده و خوب افتادگی پوست تو این سن و سال طبیعی هست... ولی دختر های ایرانی ارایش وحشتناک میکنن که هم الان باعث میشه سنشون زیاد نشون داده بشه هم اینکه بعد 40 سالگی دیگه اصلا با ارایش هم قابل دیدن نیسن... چون کاملا دیگه پوست از بین رفته با اون همه مواد شیمیایی
ژنرال
ماهی
The one
نه دیگه پرسی جان!! نمیدونم هستی نازنین هستی یا دانیال گل!!
من که با این غربیها الان نزدیک به دو دهه زندگی کردم همشون اینجوری نیستن!! آره زود پیر میشن پوستشون هم خیلی حساسه ولی بازم خیلیهاشون زیبان از حق نگذریم
پرسپولیس
بله قبول دارم بعضی هاشون واقعا زیبا هستن .. مخصوصا در سنین جوانی... نمیدونم جدی نظری ندارم که کدومشون فوتوشاپه کدوم نیست
من فقط راجع به زیبایی همسر خودم نظر میدم که اونم مطمئنم فوتوشاپ نیست
The one
حالا این وسط به کی باید تبریک بگیم به هستی خوشگل یا دانیال عزیز یا هر دو ؟!
بهونه
بچه مثبت
بيست هزارمين تاپيك بوف بوفي سهم شما شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
gilas
star night
..............
هاچو هاچو
EVANESCENCE
آخرین ورود: امروز, 07:39