ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
نمایش یا پنهان متن
سرعت پایینه .نمی شه همه ی عکسا رو گذاشت .اون فایل ویدئویی رو دانلود کنید و نگاه کنیدEVANESCENCE
gilas
مستانه
ماهی
مرسی گیلاسی عزیزم
خیلی کنده امروز نمی دونم چرا
mz56mz
دلشاد
مخلوط کن
The one
مرسی گلی جون الهی دلت همیشه شاد باشه خواهر مهربونم مطمئن باش نوبت شادی ما هم میرسه کافیه خودمون بخوایم
Holtek
نتونستم ببینم ، ولی می دونم که شما همیشه چیزای قشنگ میذارید.
ماهی
دلشاد,
Gormesabzi,
چکاوک
baron jon
sib
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
محسن صائب
ولی شنیدنش خالی از لظف نیست
مردی38ساله با داشتن دو دختر و یک پسر، عاشق زن همسایه شون که اونهم متاهل و یک دختر داشته میشه از روز اول این مرد با من در ارتباط بود و بعد مدتی اون خانم هم دیگه شماره منو خوب میدونست
از اون قضیه 3سال گذشت
از روز اول من گفتم که پا در راه خطرناکی میگذاری این مشکلات رو داره ولی مرد گوش نکرد
بارها هم در موارد مختلف که مشکلات گوناگون مثل طلاق زن از همسرش ، خانواده خودش، خانواده زن، .................من تذکر میدادم که راهی که میروید سرانجام با درد و رنج همراه هست
ولی باز هم به راه خودش ادامه داد
مرد اصرار زیاد کرد که زن رو به عقد رسمی خود در بیاورد
باز هم من از مشکلات این کار و اینکه همسر اولش اگر متوجه شود با داشتن 3 فرزند شرایط برایش بسیار بد خواهد شد
ولی او هر بار میگفت
نه همسرم قدرت مانور زیادی ندارد و کلی حرف دیگر
تا اینکه همسر فهمید
قهر کرد
سه بچه ماندند
مهریه اش رو اجرا گذاشت
تقاضای طلاق کرد
دیروز دیدم جلوی مسجد ایستاده تا منو ببینه
تا دید گریه کرد
گفت دعا کنید مشکلاتم رفع بشه دیگه دارم دیونه میشم
......
متاسفانه ما ادمها رفتار و کارهایی میکنیم که نهایتا اون اعمال اینکه، ارامش از رندگیمون خارج میشه
در این راه هیچ کس جزخودمون مقصر نیست
بنظر شما دعا چقدر میتواند در عوض شده اوضاع تاثیر داشته باشد
ماهی
تا تعریف دعا چی باشه و دعاتو پیش چه خدایی بکنی.خدای من که خیلی بهم لطف داره.درسته آسون به دست نمی آرم ولی وقتی بدست می آرم بهترین رو بدست می آرم و برای همین ازش ممنونم.
در این راه هیچ کس جزخودمون مقصر نیست
به نظر شما آرامشی که از زندگی همسر این خانوم و بچه هاش رفته هم تقصیر خود خانومشه
محسن صائب
یکی از عیوب مهم نقل نوشتاری همین انتقال ناقص موضوعات هست
فکر کنم شما هم متوجه منظور من از این سوال نشدید
عرض من این بود
این اقا خودش پا در راه هوس گذاشته ، او به خوبی میدانسته که زن دوم داشتن و عشق خارج از خانه با چه مشکلاتی همراه هست
ولی حالا که به بن بست رسیده
از خدا میخواهد که کارهایش رو براه بشود
ایا میتوان انتظار داشت که دعایش مستجاب بشود
ایا شما مخالف این گفته هستید که جزا و سزای خیلی از اعمال ما در همین دنیا هست
سوال جالبی کردی
یعنی اگر اون اقا کاری کرده که حالا باید با این مشکلات سر بکند
تقصیر خانمش که حالا باید گرفتار، کاری نکرده بشود، چیست؟
خیلی دوست دارم نظر شما رو بدونم
شما علت رو چی میدونید؟
.
نمایش یا پنهان متن
اما در مورد این خانم(خانم اول مرد)متاسفانه مشکل اکثر زوجین ایرانی نا همخوانی جنسی یکی از طرفین هست
یعنی یکی سر د مزاج و دیگری گرم مزاج هستند
معمولا این نوع زندگی ها دیر یا زود به بن بست میرسد
مشکل این خانم هم سرد مزاجی مفرط و اقا هم بسیار گرم
بصورتی که خانم حداکثر ماهی یکبار میل جنسی دارد ولی اقا نیازش با روزی دوبار هم رفع نمیشود
ماهی
علتشو قبلا عرض کردم.فرهنگ ازدواج سنتی ما غلطه.یه مرد در طول عمرش با یک و فقط یک زن براش کافی نیست.قبل از ازدواج باید تجربه های متعدد داشته باشه.هر کسی به فراخور شخصیتش به یه شکلی.که خودش یه داستان طولانیه.وقتی به نقطه ای رسید که دنبال ثبات و آرامش بود باید از دواج کنه.اونوقت س/ک/س تابع احساس میشه نه احساسات تابع س/ک/س
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→