آرتور اش قهرمان افسانه ای تنیس،هنگامی که تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت، با تزریق خون آلوده، به بیماری ایدز مبتلا شد. طرفداران آرتور از سر تا سر جهان نامه هایی محبت آمیز برایش فرستادند.
یکی از دوستداران وی در نامه خویش نوشته بود: "چرا خدا تو را برای ابتلا به چنین بیماری خطرناکی انتخاب کرده؟" آرتور اش، در پاسخ این نامه چنین نوشت:...
در سر تا سر دنیا بیش از پنجاه میلیون کودک به انجام بازی تنیس علاقه مند شده و شروع به آموزش می کنند. حدود پنج میلیون از آن ها بازی را به خوبی فرا می گیرند. از آن میان قریب پانصد هزار نفر تنیس حرفه ای را می آموزند و شاید پنجاه هزار نفر در مسابقات شرکت می کنند پنج هزار نفر به مسابقات تخصصی تر راه می یابند. پنجاه نفر اجازه شرکت در مسابقات بین المللی ویمبلدون را می یابند. چهار نفر به مسابقات نیمه نهایی راه می یابند. و دو نفر به مسابقات نهایی. وقتی که من جام جهانی تنیس را در دست هایم می فشردم هرگز نپرسیدم که "خدایا چرا من؟" و امروز وقتی که درد می کشم، باز هم اجازه ندارم که از خدا بپرسم :"چرا من؟"
وقتی که من جام جهانی تنیس را در دست هایم می فشردم هرگز نپرسیدم که "خدایا چرا من؟" و امروز وقتی که درد می کشم، باز هم اجازه ندارم که از خدا بپرسم :"چرا من؟"
گاهي اوقات كه توي زندگي به مشكلي بر ميخورم با خودم هميشه همينو فكر ميكنم آخه چرا من؟ توي زندگي من خيلي وقتها پيش اومده كه حتي خودم هم باور نميكنم كه اينهمه درد و رنج و ناراحتي رو خدا فقط واسه يه نفر ،اونم من ،كسي كه هميشه خودش واسه خودش پر از سوال بوده بخواد هنوز نتونستم براي اين سوال جوابي پيدا كنم ولي هميشه اميدوارم كه روزي برسه كه خود خداوند پاسخ اين سوال رو بده
داداشی بهروز هیچ میدونی خدا به تو یه قلب مهربون داده اون خودش میدونه باید چی کار کنه این دنیا گذریه ولی اون دنیا ابدیه تو جزیی از ملکوت خدا میشی شک نکن به کار خدا
منم هیچ وقت این سوال رو نمیپرسم.. چون واسه هر مشکلی که واسه ادم پیش میاد دلیلی وجود داره و باید صبور بود تازه این کلمه خیلی بده که بپرسی چرا من ؟ خب من نه ،یکی دیگه، چه فرقی داره .. درد و مشکل دیگرون هم قلب ادم رو به درد میاره..
وقتی که من جام جهانی تنیس را در دست هایم می فشردم هرگز نپرسیدم که "خدایا چرا من؟" و امروز وقتی که درد می کشم، باز هم اجازه ندارم که از خدا بپرسم :"چرا من؟"
عین واقعیت گفته
نقل قول: نخبه
ازه این کلمه خیلی بده که بپرسی چرا من ؟ خب من نه ،یکی دیگه، چه فرقی داره .. درد و مشکل دیگرون هم قلب ادم رو به درد میاره..
افرین شیرین جان من هم موافقم بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
EVANESCENCE
آرتور اش قهرمان افسانه ای تنیس،هنگامی که تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت، با تزریق خون آلوده، به بیماری ایدز مبتلا شد.
طرفداران آرتور از سر تا سر جهان نامه هایی محبت آمیز برایش فرستادند.
یکی از دوستداران وی در نامه خویش نوشته بود: "چرا خدا تو را برای ابتلا به چنین بیماری خطرناکی انتخاب کرده؟"
آرتور اش، در پاسخ این نامه چنین نوشت:...
در سر تا سر دنیا
بیش از پنجاه میلیون کودک به انجام بازی تنیس علاقه مند شده و شروع به آموزش می کنند.
حدود پنج میلیون از آن ها بازی را به خوبی فرا می گیرند.
از آن میان قریب پانصد هزار نفر تنیس حرفه ای را می آموزند
و شاید پنجاه هزار نفر در مسابقات شرکت می کنند
پنج هزار نفر به مسابقات تخصصی تر راه می یابند.
پنجاه نفر اجازه شرکت در مسابقات بین المللی ویمبلدون را می یابند.
چهار نفر به مسابقات نیمه نهایی راه می یابند.
و دو نفر به مسابقات نهایی.
وقتی که من جام جهانی تنیس را در دست هایم می فشردم هرگز نپرسیدم که "خدایا چرا من؟"
و امروز وقتی که درد می کشم، باز هم اجازه ندارم که از خدا بپرسم :"چرا من؟"
gilas
دلشاد
ولی من میپرسم چرا آخه چرا من
EVANESCENCE
اجازه نداری بپرسی
The one
مرسی پرستو جون خیلی مفید بود خواهری
EVANESCENCE
واقعا همینطوره بهروز گل گلی عزیزم
EVANESCENCE
واقعا همینطوره بهروز گل گلی عزیزم
مرسی هیفا جونم
hadi04
توي زندگي من خيلي وقتها پيش اومده كه حتي خودم هم باور نميكنم كه اينهمه درد و رنج و ناراحتي رو خدا فقط واسه يه نفر ،اونم من ،كسي كه هميشه خودش واسه خودش پر از سوال بوده بخواد
هنوز نتونستم براي اين سوال جوابي پيدا كنم ولي هميشه اميدوارم كه روزي برسه كه خود خداوند پاسخ اين سوال رو بده
چکاوک
داداشی بهروز هیچ میدونی خدا به تو یه قلب مهربون داده اون خودش میدونه باید چی کار کنه این دنیا گذریه ولی اون دنیا ابدیه تو جزیی از ملکوت خدا میشی شک نکن به کار خدا
نخبه
منم هیچ وقت این سوال رو نمیپرسم.. چون واسه هر مشکلی که واسه ادم پیش میاد دلیلی وجود داره و باید صبور بود
تازه این کلمه خیلی بده که بپرسی چرا من ؟ خب من نه ،یکی دیگه، چه فرقی داره .. درد و مشکل دیگرون هم قلب ادم رو به درد میاره..
maryamlondon1
عین واقعیت گفته
افرین شیرین جان من هم موافقم
بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی
baron jon
مرسي پرستو جان
خدا مرهم تمام دردهاست هر چه عمق خراش هاي وجودت بيشتر باشد خدا براي پر كردن آن بيشتر در وجودت جاي مي گيرد....
Enigma
EVANESCENCE
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→