₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اگه روزی مدیر خانومها شدی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اگه روزی مدیر خانومها شدی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

اگه روزی مدیر خانومها شدی

1194 بازدید، 75 پست، نویسنده: ماهی

• بچه مثبت

maryamlondon1,
    ممنون آبجي جون :6:
    بله مامان ِ مامانم! مامانم معلم بود صبح منو ميذاشت خونه مامان بزرگ، بعد از مدرسه ميومد دنبالم :65: البته اون موقع كه ني ني بودم زنگ تفريحم ميومد به من سر ميزد :10:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    بله مامان ِ مامانم! مامانم معلم بود صبح منو ميذاشت خونه مامان بزرگ، بعد از مدرسه ميومد دنبالم :65: البته اون موقع كه ني ني بودم زنگ تفريحم ميومد به من سر ميزد :10:

منم کوشمولو بودم تو مهد کودک مدرسه مامانیم بودم وای یادش بخیر توی خونه از بابام پول میگرفتم بعد اونجا هم میرفتم مامانم رو سر کلاسش خفت میکردم و پول میگرفتم .. خب جلوی شاگرداش روش نمیشد پول نده مجبور میشد پول رو میداد :23: چه بچه زور گیری بودم من :23:

• ماهی

نقل قول: دیااکو
    ولی خدایی در حال حاضر موقعیتهای کاری برا خانومها اگه بهتر از آقایون نباشه بدتر نیست

شاید ندونید که از خیلی جهات استخدام خانوم به نفع کارفرماست .مثلا : پرداخت حق بیمه ی فرزندان زن شاغل به عهده ی کارفرما نیست و از حقوق خود کارمند زن کسر میشه.در حالیکه کارفرما موظفه برای خانواده ی مرد مستخدم حق بیمه رد کنه. دیگه اینکه خانومها کمتر دنبال ریاست هستند و خطر کمتری مدیران رو تهدید می کنه اگر هم باشند اینقدر بچه و خونه توی دست و پاشونه که عملا نمی تونند با آقایون در این زمینه رقابت کنند بنابراین مدیران ترجیح می دن نیروی زن استخدام کنند. و دلایل دیگه....
    نقل قول: بچه مثبت
    له مامان ِ مامانم! مامانم معلم بود

امین جان معلمی بهترین شغل برای یه خانومه.خیلی پشیمونم که نرفتم دنبال استخدام آموزش پرورش .نمی دونم برنامه ی خنده بازار رو می بینید یا نه .یه پسری هست می آد انشا می خونه.یکی از موضوع انشاء هاش شغل آینده بود.می گفت:پدرم همیشه به من می گوید معلم شو.معلمی خیلی خوب است.همه اش تعطیلی... :4:
    منظورم اینه که مادرانی که مشاغل دیگه دارند بیشتر سختی می کشند.بچه هاشونم همینطور :2:
    نقل قول: Gormesabzi
    لحظه لحظه شو اون موقع دیدم ..

:2: ولی خب هر چی بود گذشت.حالا فقط هر وقت یادم می آد ته دلم به اون مدیر لعنتی می گم: خدا از سرت نگذره اینقدر همه رو اذیت کردی :2:

• ژنرال

• هاچو هاچو

فقط اینجا میتونم یه ضرب المثل بگم که : ((چو زن رفت سر کار بزن :4:))
    نقل قول: The one
    چون وزارت امورعالی اینجا هم به خاطر کسری

ایول داداش کسری چه اعتباری داره :89: که بخاطرش..... :4:

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    فقط اینجا میتونم یه ضرب المثل بگم که : ((چو زن رفت سر کار بزن :4:))

چی بزن؟ :37:
    سوت بزن؟ :50:
    بوق بزن؟:35:
    کیف بزن؟ :13:
    نمایش یا پنهان متن :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: ماهی
    چی بزن؟
    سوت بزن؟
    بوق بزن؟
    کیف بزن؟

دست بزن :78: که یه چند ساعتی از شرش راحت شدی :83:

• ماهی

دست بزن :78: که یه چند ساعتی از شرش راحت شدی :83:

چرا اینقدر مبهم حرف می زنی؟ از شر کی خلاص شدم؟ 403 403
    منظورت کاره؟ :4: اگر منظورت کاره باید بگم من مولتی اکشن هستم همزمان شونصد تا کار انجام می دم.باور کن :23:

• هاچو هاچو

چرا اینقدر مبهم حرف می زنی؟ از شر کی خلاص شدم؟منظورت کاره؟

نه بابا منظورم مردا باید دست بزنن که از دست زنها راحت میشن :3: ،البته میدونم که مدتی نسبت به مردا اینجوری شدی :94:
    اگر منظورت کاره باید بگم من مولتی اکشن هستم همزمان شونصد تا کار انجام می دم باور کن :23:

باور میکنم 286 مثلا الان فکر میکنم هم تو سایتین هم ناهار میپزین هم با پسرتون سر و کله میزنین :10: درسته؟ :3:

• ماهی

نه بابا منظورم مردا باید دست بزنن که از دست زنها راحت میشن

یاد شوهر دوستم افتادم اومده بود محل کارمون به رئیسمون گفته بود خانوما سر کار باشن بهتره توی خونه کمتر غر می زنن :2:
    دوستم هم شاکی شده بود که ای خدااااااا اینم شانسه من دارم؟ ببین اومده چی گفته 368
    جالبیش به اینه که شوهرش دانشجوی تخصص بود و در واقع دوست من خرج تحصیل شوهرشو می داد :2:
    اشکالی نداره.می شناسمتون.توقع بیشتری ندارم ازتون :2:
    :94:
    مثلا الان فکر میکنم هم تو سایتین هم ناهار میپزین هم با پسرتون سر و کله میزنین :10: درسته؟ :3:

نه درست نیست :4:
    الان هم دارم باگ پیدا می کنم1121.هم تلفن صحبت می کنم.266هم تو سایت می چرخم :4:

• هاچو هاچو

.توقع بیشتری ندارم ازتون :2:

:4:
    الان هم دارم باگ پیدا می کنم.هم تلفن صحبت می کنم.هم تو سایت می چرخم

باگ :37: همون داگ خودمونه دیگه :4: سرتون گیج نره میچرخین :10:

• ماهی

باگ :37: همون داگ خودمونه دیگه

یه چیزی تو همین مایه ها وقتی پاچتو می گیره باید حتما از شرش خلاص شی وگرنه کاربرا پاچتو میگیرن :23:

• هاچو هاچو

یه چیزی تو همین مایه ها وقتی پاچتو می گیره باید حتما از شرش خلاص شی وگرنه کاربرا پاچتو میگیرن :23:

:83: ولی انصافا نمیدونم باگ چیه :9: نه نمیخواد توضیح بدی :50:

• Kishe Mehr

من علاوه بر عکسهایی که ماهی گلو از پارلمان اجنبی ها گذاشت یک عکس هم از پارلمان وطنی می ذارم بعد خود شما دوستان عزیز مقایسه بفرمایید :3:

:21:
    No Comment

• Life Dream

Kishe Mehr,
    اي ول كيش ميشي آبروي ما رو خريدي، خانمها فقط براي فرار كردن از كارهاي خونه ميرن بيرون اونم اينطوري كار ميكنن :23:
    ولی انصافا نمیدونم باگ چیه نه نمیخواد توضیح بدی

به ارورهاي نرم افزاري ميگن باگ! معمولاً از طرف شركت سازنده براشون پك ساخته ميشه و اين پك ها باگهاي نرم افزاري رو با جايگزني يا اضافه كردن و حذف كردن برخي از فايلها اصلاح ميكنه! نمونش سرويس پك ويندوز هست كه در واقع باگهاي ويندوز رو شناسايي ميكنن و هر چند وقت سرويس پك ارائه ميشه! و در موارد ريسك زياد فقط يك پك ارائه ميشه.

• Kishe Mehr

نقل قول: Life Dream
    اي ول كيش ميشي آبروي ما رو خريدي، خانمها فقط براي فرار كردن از كارهاي خونه ميرن بيرون اونم اينطوري كار ميكنن :23:

خواهش میشه داداش مازی. من که ترسیدم اینا رو که گفتی بگم :4: گفتم الان طرفداران حقوق بشر و فمنسیم ها و جنگجویان کوهستان و سوباسا و میتی کمان و... میان وارد میشن :23:

• Life Dream

نقل قول: Kishe Mehr
    خواهش میشه داداش مازی. من که ترسیدم اینا رو که گفتی بگم گفتم الان طرفداران حقوق بشر و فمنسیم ها و جنگجویان کوهستان و سوباسا و میتی کمان و... میان وارد میشن :23:

نترس خودم هستم، تا نفهميدن بيا اين تاپيك رو به قهقرا ببريم، الان يه چند تا عكس خوشگل از خانمهاي خوشگل ميزارم اينجا :83:

• Life Dream

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

:74: :74:

• Life Dream

وايي گيلاس اومد :68:
    من رفتم 351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: