ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اگه روزی مدیر خانومها شدی
بچه مثبت
ممنون آبجي جون
بله مامان ِ مامانم! مامانم معلم بود صبح منو ميذاشت خونه مامان بزرگ، بعد از مدرسه ميومد دنبالم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
منم کوشمولو بودم تو مهد کودک مدرسه مامانیم بودم وای یادش بخیر توی خونه از بابام پول میگرفتم بعد اونجا هم میرفتم مامانم رو سر کلاسش خفت میکردم و پول میگرفتم .. خب جلوی شاگرداش روش نمیشد پول نده مجبور میشد پول رو میداد
ماهی
شاید ندونید که از خیلی جهات استخدام خانوم به نفع کارفرماست .مثلا : پرداخت حق بیمه ی فرزندان زن شاغل به عهده ی کارفرما نیست و از حقوق خود کارمند زن کسر میشه.در حالیکه کارفرما موظفه برای خانواده ی مرد مستخدم حق بیمه رد کنه. دیگه اینکه خانومها کمتر دنبال ریاست هستند و خطر کمتری مدیران رو تهدید می کنه اگر هم باشند اینقدر بچه و خونه توی دست و پاشونه که عملا نمی تونند با آقایون در این زمینه رقابت کنند بنابراین مدیران ترجیح می دن نیروی زن استخدام کنند. و دلایل دیگه....
امین جان معلمی بهترین شغل برای یه خانومه.خیلی پشیمونم که نرفتم دنبال استخدام آموزش پرورش .نمی دونم برنامه ی خنده بازار رو می بینید یا نه .یه پسری هست می آد انشا می خونه.یکی از موضوع انشاء هاش شغل آینده بود.می گفت:پدرم همیشه به من می گوید معلم شو.معلمی خیلی خوب است.همه اش تعطیلی...
منظورم اینه که مادرانی که مشاغل دیگه دارند بیشتر سختی می کشند.بچه هاشونم همینطور
ژنرال
هاچو هاچو
ایول داداش کسری چه اعتباری داره
ماهی
چی بزن؟
سوت بزن؟
بوق بزن؟
کیف بزن؟
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
سوت بزن؟
بوق بزن؟
کیف بزن؟
دست بزن
ماهی
دست بزن
چرا اینقدر مبهم حرف می زنی؟ از شر کی خلاص شدم؟
منظورت کاره؟
هاچو هاچو
نه بابا منظورم مردا باید دست بزنن که از دست زنها راحت میشن
باور میکنم
ماهی
یاد شوهر دوستم افتادم اومده بود محل کارمون به رئیسمون گفته بود خانوما سر کار باشن بهتره توی خونه کمتر غر می زنن
دوستم هم شاکی شده بود که ای خدااااااا اینم شانسه من دارم؟ ببین اومده چی گفته
جالبیش به اینه که شوهرش دانشجوی تخصص بود و در واقع دوست من خرج تحصیل شوهرشو می داد
اشکالی نداره.می شناسمتون.توقع بیشتری ندارم ازتون
نه درست نیست
الان هم دارم باگ پیدا می کنم
هاچو هاچو
باگ
ماهی
یه چیزی تو همین مایه ها وقتی پاچتو می گیره باید حتما از شرش خلاص شی وگرنه کاربرا پاچتو میگیرن
هاچو هاچو
arash59
Kishe Mehr
No Comment
Life Dream
اي ول كيش ميشي آبروي ما رو خريدي، خانمها فقط براي فرار كردن از كارهاي خونه ميرن بيرون اونم اينطوري كار ميكنن
به ارورهاي نرم افزاري ميگن باگ! معمولاً از طرف شركت سازنده براشون پك ساخته ميشه و اين پك ها باگهاي نرم افزاري رو با جايگزني يا اضافه كردن و حذف كردن برخي از فايلها اصلاح ميكنه! نمونش سرويس پك ويندوز هست كه در واقع باگهاي ويندوز رو شناسايي ميكنن و هر چند وقت سرويس پك ارائه ميشه! و در موارد ريسك زياد فقط يك پك ارائه ميشه.
Kishe Mehr
خواهش میشه داداش مازی. من که ترسیدم اینا رو که گفتی بگم
Life Dream
نترس خودم هستم، تا نفهميدن بيا اين تاپيك رو به قهقرا ببريم، الان يه چند تا عكس خوشگل از خانمهاي خوشگل ميزارم اينجا
Life Dream
Life Dream
من رفتم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→