الا ن اصولا تو این دوره زمونه کلا به عنصر عجیب مرد هیچ نیازی نیست!!
نمایش یا پنهان متن به دو دلیل یک. همه چی مصنوعیش فراهمه فوقش روباتیشم همینروزا میاد بازار دو. یه نیاز مادری میمونه که ماشالا بانکهای چیز با بهترین ژنها راه انداز ی شدن هر کی لازم داره بگه من یه استکان براش بفرستم
یه استاد داشتیم هر سری میومد سر کلاس به دخترا تیکه مینداخت . یه بار دخترا تصمیم میگیرن با اولین تیکه ای که انداخت از کلاس برن بیرون . قضیه به گوش استاد میرسه جلسه بعد یکم دیر میاد سر کلاس میگه از انقلاب داشتم میومدم دیدم یه صف طولانی از دخترا تشکیل شده رفتم جلو پرسیدم گفتن با کارت دانشجویی شوهر میدن! دخترا پا میشن برن بیرون استاده میگه کجا میرید وقتش تموم شد تا ساعت 10 بود.
یه استاد داشتیم هر سری میومد سر کلاس به دخترا تیکه مینداخت . یه بار دخترا تصمیم میگیرن با اولین تیکه ای که انداخت از کلاس برن بیرون . قضیه به گوش استاد میرسه جلسه بعد یکم دیر میاد سر کلاس میگه از انقلاب داشتم میومدم دیدم یه صف طولانی از دخترا تشکیل شده رفتم جلو پرسیدم گفتن با کارت دانشجویی شوهر میدن! دخترا پا میشن برن بیرون استاده میگه کجا میرید وقتش تموم شد تا ساعت 10 بود.
پسر ودختر هر وقت به بلوغ عقلی یا همون میگن بلوغ فکری رسیدن اون وقت شریک زندگیشون انتخاب میکنن ازدواج یک مسولیت سنگین ودشوار .پیراهن نیست که وقتی دلت میزنه دور میندازی حرف مشاعر واحساسات وعواطف انسانی فکر کنم این یکی را عربی نوشتم
gilas
نه بابا عصبانیت منو ندیدن
آمیرزا بیا بگو عصبانی بشم چی میشم
شما هم اون تابلوتو بیار پایین تا خودم نیاوردمش پایین
Life Dream
باشه
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
carlos
تقبل الله
اون لپتو بیار حلو
گیلاس کارش داره به من چه
دلشاد
گیلاس چرا عصبانی شدی
برو عروس شو قال مجردی را بکن آفلین ▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
بی زحمت یکی اون درو ببنده این یوفو شناس از در نره بیرون
EVANESCENCE
The one
نمایش یا پنهان متن
به دو دلیلیک. همه چی مصنوعیش فراهمه فوقش روباتیشم همینروزا میاد بازار
دو. یه نیاز مادری میمونه که ماشالا بانکهای چیز با بهترین ژنها راه انداز ی شدن هر کی لازم داره بگه من یه استکان براش بفرستم
دلشاد
gilas
گیلاس کارش داره به من چه
به لپ دختر مردم چکار داری
من عصبانی نیستم
هر وقت زمانش برسه میرم نیاز به گفتن نیست
ای قربون اون انگشتات
The one
خدا نکنه
فراموش نکنید که در همه اعصار به عنصر لایق و دوست داشتنی زن نیاز هست
EVANESCENCE
The one