₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » مادران به دنبال داماد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » مادران به دنبال داماد
1 2

بدون عکس

مادران به دنبال داماد

984 بازدید، 30 پست، نویسنده: sib

• نخبه

نمایش یا پنهان متنموج منفی خنگول مطمئن باش عاقلانه ترین کار من ازدواج بود و هست و پشیمونی رو اصلا بلد نیستم چون هر کاری که بکنم هم بهش فکر میکنم و هم اینکه خودم از کارم راضی ام پس اصلا فکر و اندیشه و حرف دیگرون کوچکترین اهمیتی برای من نداره.. توی همه کارام اینجوریهمن پشیمون نمیشم از هیچی چون به خودم ایمان دارم

در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف خانمها هستم :4: مرد اگر قراره وجود داشته باشه باید خوب باشه اگر قراره بد باشه همون بهتر شرش کم شه .. زحمت رو کم کنه بره پیش دایناسورها:56:

• Life Dream

نخبه,
    در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف آقايون هستم :4: زن اگر قراره وجود داشته باشه باید خوب باشه اگر قراره بد باشه همون بهتر شرش کم شه .. زحمت رو کم کنه بره پیش دایناسورها :56:

نمایش یا پنهان متن :74: :74:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف آقايون هستم :4: زن اگر قراره وجود داشته باشه باید خوب باشه اگر قراره بد باشه همون بهتر شرش کم شه .. زحمت رو کم کنه بره پیش دایناسورها :56:

یادش بخیر سال دوم دبیرستان که بودم معلممون داشت سخنرانی میکرد سر کلاس واسه خودش .. بعد هر کسی یه جور اعتراض کرد به حرف معلم .. یهو دختری که کنار من نشسته بود بلند شد و دقیقا عین حرفهای معلم رو به خودش پس داد تازه داشت کیف میکرد که داره اعتراض میکنه و حرف قلبمه سلمبه میزنه .. میدونی معلم بهش چی گفت : گفت شما بشین حرف خودمو به خودم بر نگردون اگر بلدی یه حرف تازه بزن :23: هنوز چهره خجالت زده دوستم توی ذهنمه :4:
    حالا شما هم با این حرفت منو یاد دوستم انداختی :23:

میگم دایناسورها بیان بخورنتا :83:

• Life Dream

نخبه,
    یادش بخیر سال دوم دبیرستان که بودم معلممون داشت سخنرانی میکرد سر کلاس واسه خودش .. بعد هر کسی یه جور اعتراض کرد به حرف معلم .. یهو پسري که کنار من نشسته بود بلند شد و دقیقا عین حرفهای معلم رو به خودش پس داد تازه داشت کیف میکرد که داره اعتراض میکنه و حرف قلبمه سلمبه میزنه .. میدونی معلم بهش چی گفت : گفت شما بشین حرف خودمو به خودم بر نگردون اگر بلدی یه حرف تازه بزن :23: هنوز چهره خجالت زده دوستم توی ذهنمه :4:
    حالا شما هم با این حرفت منو یاد دوستم انداختی :23:

میگم دایناسورها بیان بخورنتا :83:

نمایش یا پنهان متن :74: :74:

نمایش یا پنهان متنخوب اين يه سياسته، من بهش ميگم روش معكوس بدون درگيري :83:
    تازه من از دايناسور نميترسم، با چندتاشون دوستم، يكيشون تيرانوس هست، اين قده نازه :4: ميخوايي بگم بياد باهاش آشنا بشي :4:

• نخبه

خوب اين يه سياسته، من بهش ميگم روش معكوس بدون درگيري

ولی من بهش میگم روش طنز و ته خنده :23:

تازه من از دايناسور نميترسم، با چندتاشون دوستم، يكيشون تيرانوس هست، اين قده نازه :4: ميخوايي بگم بياد باهاش آشنا بشي

نه ممیخام.. از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز .. خب مرد هم با دایناسور کند پرواز :4:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    نه ممیخام.. از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز .. خب مرد هم با دایناسور کند پرواز

:23: :23: به وقتش تلافي ميكنم :83:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    به وقتش تلافي ميكنم

:23: یادت نره :23:

• KuRoSh

بیچاره ها از ترس ترشیدگی دست به دامان نه به شلوار آقایون شدن :83:
    شلیل اشتباه گفتی
    کبوتر با کبوتر می کند پرواز
    دختر می کند ازدواج با دیوار به گفته اون آقای که فتوا داده بود دیوار ها .......... :4:

• نخبه

نقل قول: Kurosh
    شلیل اشتباه گفتی
    کبوتر با کبوتر می کند پرواز

دایناسور جریان داره :23: مازیار خودش میدونه :83:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kurosh
    دختر می کند ازدواج با دیوار

:23: یعنی اینجا باید بگیم اقایون به درد لای جرز دیوار میخورن؟ چون خانمها باید با دیوار علوسی بشن :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: