نمایش یا پنهان متنموج منفی خنگول مطمئن باش عاقلانه ترین کار من ازدواج بود و هست و پشیمونی رو اصلا بلد نیستم چون هر کاری که بکنم هم بهش فکر میکنم و هم اینکه خودم از کارم راضی ام پس اصلا فکر و اندیشه و حرف دیگرون کوچکترین اهمیتی برای من نداره.. توی همه کارام اینجوریهمن پشیمون نمیشم از هیچی چون به خودم ایمان دارم
در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف خانمها هستم مرد اگر قراره وجود داشته باشه باید خوب باشه اگر قراره بد باشه همون بهتر شرش کم شه .. زحمت رو کم کنه بره پیش دایناسورها
نخبه, در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف آقايون هستم زن اگر قراره وجود داشته باشه باید خوب باشه اگر قراره بد باشه همون بهتر شرش کم شه .. زحمت رو کم کنه بره پیش دایناسورها
در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف آقايون هستم زن اگر قراره وجود داشته باشه باید خوب باشه اگر قراره بد باشه همون بهتر شرش کم شه .. زحمت رو کم کنه بره پیش دایناسورها
یادش بخیر سال دوم دبیرستان که بودم معلممون داشت سخنرانی میکرد سر کلاس واسه خودش .. بعد هر کسی یه جور اعتراض کرد به حرف معلم .. یهو دختری که کنار من نشسته بود بلند شد و دقیقا عین حرفهای معلم رو به خودش پس داد تازه داشت کیف میکرد که داره اعتراض میکنه و حرف قلبمه سلمبه میزنه .. میدونی معلم بهش چی گفت : گفت شما بشین حرف خودمو به خودم بر نگردون اگر بلدی یه حرف تازه بزن هنوز چهره خجالت زده دوستم توی ذهنمه حالا شما هم با این حرفت منو یاد دوستم انداختی
نخبه, یادش بخیر سال دوم دبیرستان که بودم معلممون داشت سخنرانی میکرد سر کلاس واسه خودش .. بعد هر کسی یه جور اعتراض کرد به حرف معلم .. یهو پسري که کنار من نشسته بود بلند شد و دقیقا عین حرفهای معلم رو به خودش پس داد تازه داشت کیف میکرد که داره اعتراض میکنه و حرف قلبمه سلمبه میزنه .. میدونی معلم بهش چی گفت : گفت شما بشین حرف خودمو به خودم بر نگردون اگر بلدی یه حرف تازه بزن هنوز چهره خجالت زده دوستم توی ذهنمه حالا شما هم با این حرفت منو یاد دوستم انداختی
میگم دایناسورها بیان بخورنتا
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متنخوب اين يه سياسته، من بهش ميگم روش معكوس بدون درگيري تازه من از دايناسور نميترسم، با چندتاشون دوستم، يكيشون تيرانوس هست، اين قده نازه ميخوايي بگم بياد باهاش آشنا بشي
بیچاره ها از ترس ترشیدگی دست به دامان نه به شلوار آقایون شدن شلیل اشتباه گفتی کبوتر با کبوتر می کند پرواز دختر می کند ازدواج با دیوار به گفته اون آقای که فتوا داده بود دیوار ها ..........
نخبه
نمایش یا پنهان متن
موج منفی خنگول مطمئن باش عاقلانه ترین کار من ازدواج بود و هست و پشیمونی رو اصلا بلد نیستم چون هر کاری که بکنم هم بهش فکر میکنم و هم اینکه خودم از کارم راضی ام پس اصلا فکر و اندیشه و حرف دیگرون کوچکترین اهمیتی برای من نداره.. توی همه کارام اینجوریهمن پشیمون نمیشم از هیچی چون به خودم ایمان دارمدر مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف خانمها هستم
Life Dream
در مورد منقرض شدن نسل جنس کمیاب خب من طرف آقايون هستم
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
نخبه
یادش بخیر سال دوم دبیرستان که بودم معلممون داشت سخنرانی میکرد سر کلاس واسه خودش .. بعد هر کسی یه جور اعتراض کرد به حرف معلم .. یهو دختری که کنار من نشسته بود بلند شد و دقیقا عین حرفهای معلم رو به خودش پس داد تازه داشت کیف میکرد که داره اعتراض میکنه و حرف قلبمه سلمبه میزنه .. میدونی معلم بهش چی گفت : گفت شما بشین حرف خودمو به خودم بر نگردون اگر بلدی یه حرف تازه بزن
حالا شما هم با این حرفت منو یاد دوستم انداختی
Life Dream
یادش بخیر سال دوم دبیرستان که بودم معلممون داشت سخنرانی میکرد سر کلاس واسه خودش .. بعد هر کسی یه جور اعتراض کرد به حرف معلم .. یهو پسري که کنار من نشسته بود بلند شد و دقیقا عین حرفهای معلم رو به خودش پس داد تازه داشت کیف میکرد که داره اعتراض میکنه و حرف قلبمه سلمبه میزنه .. میدونی معلم بهش چی گفت : گفت شما بشین حرف خودمو به خودم بر نگردون اگر بلدی یه حرف تازه بزن
حالا شما هم با این حرفت منو یاد دوستم انداختی
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
خوب اين يه سياسته، من بهش ميگم روش معكوس بدون درگيريتازه من از دايناسور نميترسم، با چندتاشون دوستم، يكيشون تيرانوس هست، اين قده نازه
نخبه
ولی من بهش میگم روش طنز و ته خنده
نه ممیخام.. از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز .. خب مرد هم با دایناسور کند پرواز
Life Dream
نخبه
KuRoSh
شلیل اشتباه گفتی
کبوتر با کبوتر می کند پرواز
دختر می کند ازدواج با دیوار به گفته اون آقای که فتوا داده بود دیوار ها ..........
نخبه
کبوتر با کبوتر می کند پرواز
دایناسور جریان داره
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→