₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ديروز و امروز تعدادي از هنرمندان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ديروز و امروز تعدادي از هنرمندان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ديروز و امروز تعدادي از هنرمندان

2752 بازدید، 28 پست، نویسنده: maryamlondon1

• سهیل22

1- گوگوش
    2- فخری خوروش
    3-فریماه فرجامی
    4-پروانه معصومی
    5- ......
    6-سوسن تسلیمی
    7-آفرین عبیسی
    8- .......
    9-.........
    10- پوری بنائی
    11-ثریا قاسمی
    12- شورانگیز طباطبائی
    13- هما روستا
    14- فرزانه داوری

• arash52

9- زهره حمیدی

• niutish

اااااااااا من دیر رسیدم اونایی که من بلد بودم بقیه گفتن :2:

• maryamlondon1

مرسی دوستان زحمت کشیدید بلخصوص میرزا وحاج حسین عزیز :8: :6: .بقیه نام هنرمندان خدمتتون مینویسم :8: :6:
    نمایش یا پنهان متن
    1-گوگوش..

نام: گوگوش (فائقه آتشین)
    دختر صابر آتشین (بازیگر)
    همسر سابق بهروز وثوقی (بازیگر)
    همسر مسعود کیمیایی (کارگردان)

- متولد سال 1328 در تهران.
    - دارای مدرک تحصیلی متوسطه
    - فعالیت هنری با عملیات آکروباسی (1334)
    - فعالیت هنری با خوانندگی (1338)
    - شروع فعالیت در سینما با بازی در فیلم بیم و امید
    - شروع مجدد خوانندگی پس از وقفه ای طولانی در سال 1379 (کانادا)

2- فخری خوروش ...نام اصلي: قدرت زمان

نام خانوادگي اصلي: شربتچی وفادوست
    تاريخ تولد: 1305
    محل تولد: تهران
    مليت: ایران
    روابط خانوادگي با ديگر هنرمندان
    همسر اسماعیل ریاحی (کارگردان)
    شروع فعالیت در تاتر در سال 1323.
    شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم خوابهای طلایی (معزدیوان فکری) در سال 1330.
    شروع فعالیت به عنوان کارگردان (اولین کارگردان زن ایران) با فیلم مرجان در سال 1335.

3- فریماه فرجامی... تاریخ تولد: 1331

متولد هجدهم اردیبهشت ماه 1331 در تهران.

لیسانس رشته ادبیات دراماتیک از دانشکده هنرهای دراماتیک.

شروع فعالیت از سال 1355 با بازی در نمایش تلویزیونی آدمک مومی.

با بازی در فیلمی از مسعود کیمیایی - خط قرمز (1361) به سینما آمد و با بازی در فیلمی از مسعود کیمیایی اولین جایزه اش را گرفت: سرب (1367).

بازیهای درخشانش در سه فیلم مادر (1368)، پرده آخر (1369) و بخصوص نرگس (1370) او را به عنوان بهترین بازیگر اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد مطرح کرد. اما نزدیک به یک دهه است که دیگر از فریماه فرجامی خبری نیست. حضور کوتاه او در فیلم آب و آتش علی رغم سعی و تلاش فراوانش برای بازگشت به دوران اوج گذشته چندان کارساز نبود.

او اواخر سال 1381 در فیلم یک کارگردان / بازیگر به نام زهر عسل (ابراهیم شیبانی) در نقش اول ظاهر شد

4- پروانه معصومی ...«پروانه معصومی» سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد.

او تحصیلاتش را در دانشکده زبان های خارجی دانشگاه شهید بهشتی گذراند. هم چنین به مدت ۳ سال در کشور آلمان در رشته علوم سیاسی ادامه تحصیل داد. نخستین بار در سال ۱۳۵۰ در فیلم کوتاه «سفر» به عنوان بازیگر ظاهر شد. همسر دکتر «معصومی» . استاد دانشگاه است؛

5- زری خوشکام ..زری خوشکام یا زهرا حاتمی (زادۀ :1326 خورشیدی در تهران)

، بازیگر زن سینما و تلویزیون در سالهای قبل از انقلاب ، همسر علی حاتمی کارگردان برجسته سینما و مادر لیلا حاتمی بازیگر و ستاره کنونی سینمای ایران است

6-سوسن تسلیمی...سوسن تسلیمی متولد سال 1328

و‌ فارغ التحصیل رشته ی تئاتر از دانشکده ی هنرهای زیبا می باشد. مادرش منیژه آخوندنیا (تسلیمی) بازیگر دهه ی 1330 تئاتر و سینما و پدرش خسرو تسلیمی از تهیه کنندگان و مدیران تولید دهه ی 1340 می باشند.

7- افرین عبیسی ...صغری عبیسی متولد 1330 لاهیجان،

دارای مدرک دیپلم ادبی است. وی فعالیت سینمایی را از شانزده سالگی با بازی در فیلم «لیلی و مجنون» به کارگردانی سیامک یاسمی آغاز کرد. او همسر مرحوم ایرج صادق پور (فیلمبردار و تهیه کننده) می باشد.

8- ایران زازیانس ...

" در روز بیستم مردادماه سال 1306 در شهر بابلسر و در خانواده ای ارمنی که از ارمنستان به ایران مهاجرت کرده و در بابلسر سکنی گزیده بودند ،به دنیا آمد. پدرش، الكساندر زازیانس از اهالی غرب ارمنستان بود كه توانست از كشتار دسته‌جمعی ارامنه توسط دولت عثمانی جان سالم به درببرد و پس از ازدواج با دختر زیبای ارمنی به نام واریا كه از ساكنین شرق ارمنستان بود، از این کشور بگریزد. وی پس از خروج از ارمنستان به ایران مهاجرت نمود و به اتفاق همسر و خانواده اش در مازندران اقامت گزید. اما سه فرزند نخست این خانواده به دلایلی همچون بیماری در سنین پایین از دنیا رفتند و ایرن، فرزند چهارم این خانواده‌ به شمار می آمد
    ایرن در سن 16 سالگی با محمد عاصمی (شاعر، نویسنده و ناشر مجله کاوه در آلمان)آشنا شد و به ازدواج او درآمد.

9- زهره حمیدی ...نام اصلی: زهره ربیعی مطمئن

تاریخ تولد: 1336
    متولد 1336 در اراک.
    دارای مدرک تحصیلی دیپلم اقتصاد.
    شروع فعالیت از سال 1371 با فیلم دلاوران کوچه دلگشا.
    10 - پوریا بنائی ...صديقه بنايي معروف به پوري بنايي
    متولد : سال 1318 ( اراك ) .
    داراي مدرك تحصيلي ديپلم ...تا حالا مجرد مانده :2: فقط یکبار پای سفره عقد نشسته ولی عقدی صورت نگرفت و چون ازدواج نكرده فرزندي نداره :2:

11- ثریا قاسمی ....

ثریا قاسمی سال 1319 در تهران متولد شد. اوایل دهه 1340 با گویندگی رادیو کار حرفه ای خود را شروع کرد و سپس به تئاتر رو آورد. در همان سال ها به دوبله هم پرداخت و در سریال پرهوادار «بالاتر از خطر» صحبت کرد. در نمایش هایی مثل «آنتیگون» و «از پشت شیشه ها» (رکن الدین خسروی) و «آندورا» (حمید سمندریان) روی صحنه رفت. گذشته از فیلم کوتاه «تلفن» با ایفای یکی از نقش های اصلی «آرامش در حضور دیگران» عرصه جدی سینما را آزموده و آنقدر قدرتمند ظاهر شد که پس از گذشت این همه سال ـ
    همچون عزت الله انتظامی ـ با اولین فیلم بلندش به یاد آورده می شود...

12 -.بیوگرافی شورانگیز طباطبایی ( قبل از انقلاب )

نام مستعار: کاترین
    تاریخ تولد: 1332
    محل تولد: تهران- ایران

مدرک تحصیلی: سیکل

همسر محمد صالح علا (کارگردان، بازیگر و مجری تلویزیون ورادیو)

شروع فعالیت سینمایی با فیلم اکبر دیلماج (خسرو پرویزی) به عنوان بازیگر در سال 1352.

13 هما روستا ..

همسر حمید سمندریان ( كارگردان )

متولد 1325 در تهران.

فوق لیسانس هنرهای دراماتیك بخارست.تدریس در دانشكده هنرهای دراماتیك.

شروع فعالیت از سال 1349 با فیلم دیوار شیشه ای.

[b]14-فرزانه داوری ...

از طریق یکی از دوستان پدرم که یک سرهنگ ارتشی بود با ایرج قادری آشنا شدیم و او از من دعوت کرد نقش آهو را در فیلم مو سرخه بازی کنم. بعد از آن به امریکا رفتم و ادامه تحصیل در رشته هنر دادم. بعد از چند سالی برای دیدن مادرم به ایران آمدم. این دو فیلم را بعد از دو سه سال بازی کردم. آن هم در مدت کوتاه، چون باید به امریکا بر می گشتم که انقلاب شد و دیگر در ایران ماندم..انقلاب شد و جالب این که فیلم برادر کشی و فیلم پرواز در قفس جز فیلم های آزاد و اکران نوروز سال 1359 یعنی دو سال بعد از انقلاب بود و هم زمان دو گروه سینما اکران داشت که از فروش خیلی بالایی برخوردار بود. ولی من قایم می شدم که کسی متوجه من نشود. ولی متاسفانه در آن سال اکران شد من ماندم و بعد از انقلاب خانه نشین شده و هیچ فعالیتی ندارم مشکلات زیادی داشتم... پدر و مادرم را از دست داده و با تنها دختر و نوه ام زندگی می کنم. این را بگویم که عاشقانه مونا دخترم و دارا نوه ام را دوست دارم.
    دخترم مونا همسر اول امین حیایی هنرپیشه امروز سینما بود و با داشتن فرزند پسر به نام دارا از او جدا شد. :2: سرپرستی دارا بر عهده دخترم است. دخترم در زمینه نوشتن دستی بر قلم دارد و در رشته کارگردانی هم درس خوانده و قرار است به همین زودی ها کار خودش را شروع کند. مونا سه فیلم کوتاه آماده برای جشنواره تهییه کرده است و سناریویی هم در دست تهیه دارد و در سریال خواب و بیدار هم نقش داشته است

تمام :4:

• ژنرال

عالی بود :39:

نقل قول: maryamlondon1
    - زری خوشکام ..زری خوشکام یا زهرا حاتمی

اا من هرچی فکر کردم اسمش یادم نیومد :62: :4:
    5-6 سال پیش یه بار دیدمش ولی از این عکسش لاغرتر بود :4:

نقل قول: maryamlondon1
    -.بیوگرافی شورانگیز طباطبایی ( قبل از انقلاب )

نام مستعار: کاترین
    تاریخ تولد: 1332
    محل تولد: تهران- ایران

مدرک تحصیلی: سیکل

همسر محمد صالح علا (کارگردان، بازیگر و مجری تلویزیون ورادیو)

همسر محمد صالح علاء ؟!!
    نمیدونستم :24:

• بندری

مهم اینه که افتخارای این مملکتن و برای ما همیشه عزیزن :72:

• KuRoSh

مرسی مامی
    چی بودن چی شدن و چه خواهند شد :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: